FOKLORIKA CAMP A FEST 2024

17.06.4024 08:00

Folklorika Camp a Folklorika Fest - Starý Hrozenkov 2024

 
I v letošním roce připravuje ZUŠ Foklorika ve spolupráci s nadací Fokloriky týdenní program ve Starém Hrozenkově. Čekají nás taneční workshopy, sport, zábava, koupání. A také vystoupení na festivalu s našimi choreografiemi + jako součást taneční stage někoho ze známých hudebníků. Premiérově bude v Hrozenkově také taneční soutěž v IMPROVIZACI. 
 
 
TERMÍN: neděle 16.6. / pondělí 17.6. - neděle 23.6. - termín s ohledem na školu naprosto bombový!! 
ZUŠ by ráda jeden autobus už v neděli 16.6., ale my máme Czech Open Cup, takže to by museli být jen nezávoďáci za doprovodu Val a někoho z rodičů - druhá skupina by odjížděla v PO hodně brzy ráno... Program bude trochu jiný než předchozí roky, takže odjezd domů plánujem společně na NEDĚLI 23.6.
 
DOPRAVA: budou vyslány společné autobusy, případné dojezdy starších studentů budeme opět řešit vlaky... 
 
UBYTOVÁNÍ: nej festivalové ubytovací středisko (na kopci nad areálem) - HOTEL KOPANICE (vlastní krytý bazének s vířivkou, super strava a nádherný areál)
 
STRAVA: v době festivalu v areálu, v době týdenního campu v penzionu, kde vaří naprosto skvěle (a umí i bezlepek atd.)
 
 
TOP WORKSHOPY pro naše tanečníky:
CONTEMPORARY, JAZZ, TANEČNÍ AKROBACIE: lektoři z Movement Factory 
CARIBSKÉ TANCE - Jakub Mazůch MG Dance
LATINSKO - AMERICKÉ TANCE - Walter Elschek BDAT
BALETNÍ PRŮPRAVA - v jednání ... 
HERECTVÍ PRO TANEČNÍKY - Kristina Tukan
 
 
VYSTOUPENÍ SE ZPĚVÁKY - letošní playlist se teprve připravuje, ale opět se máme na co těšit. Letos budeme mít možnost na stagi doprovázet tyto zpěváky: Alan Murin, Tom Artway, Lipo, Martina Pátrlová, Martin Chodur... / Během FoklorikaFestu už jsme 2021 - 2023 tančili s těmito hudebníky nebo zpěváky: Adam Ďurica, Lipo, houslista Marco Čaňo, Dominika Mirgová, Annie Camel, Majk Spirita, zpěvák Reago.
 
 
CENA týdenního pobytu (doprava - ubytování - strava - workshopy, zajištění vystoupení) vychází na osobu kolem 15 tisíc, ale díky podpoře ZUŠ a nadačního fondu Foklorika, hradíte pouze paušál 1.500Kč. To je paušál - už při ceště jen na 1 den a 1 noc jste náklady nad touto částkou, tak prosím neřešte, že jedete o 3 noci míň a že byste tedy měli mít i menší paušál! Děkujeme. (Těm, co jsou vedeni v některých dotačních programech jako je aktivní město atd. pošlu ještě do e-mailu žádost o celé uhrazené pobytu nadací Foklorika, pokud by se někde situace výrazně zhoršila a potřeboval také finanční pomoc sociálního fondu, ozvěte se mi a já vám formulář žádosti zašlu také.) 
 
 
DOHLED - jako každý rok budeme s sebou potřebovat několik rodičů, kteří pomohou s dohledem. Jednak nám dětí pojede hodně a jednak nám to umožní připravit plán týdne jednotlivým skupinám na míru... Určitě bereme přednostně kohokoliv z předchozích 2 ročníků, kdo už s námi byli - oba roky se vytvořil skvělý dospělácký tým. Pak samozřejmě vítáme také někoho se zdravotnickými zkušnostmi. Tím, že je to hrazeno nadací - nemůžeme naše dohlídající rodiče zaplatit, ale samozřejmě budete mít alespoň hrazený celý pobyt a strávíte týden v nádherném prostředí na hranicích Slovenska s vaším a dalšími mnoha dětmi... :-)
 
 
AKTUÁLNĚ NAPNĚNÁ KAPACITA
 
HROZENKOV CAMP + FESTIVAL 2024 
CHIL A
15x
Bandasová Ema, Bartoníčková Aneta, Dobiášová Jůlie, Hannay Kačka, Krátká Eliška, Kubátová Eliška, Nesvadbová Sofie, Nowok Sofia, Stará Aneta, Svobodová Etela, Šichová Bára, Šťastná Rosalie, Ulcová Jana, Víšková Anna, Vitoušová Julie.
MLADŠÍ JUNI A
16x 
Antošová Melisa, Bělinová Klára, Herčíková Elena, Krasilnitska Táňa, Křečková Laura, Kudrnová Anna, Mašíková Natálie, Mashukova Kseniia, Nguyen Candy, Rajtrová Ami, Roman ŽenjaSimonová Anežka, Šmídová Karolína, Viktorová Míša, Zítková Terezie, Žďárská Viki,
ST JUN A
12x
Burdová Klaudi, Berber Míša, Drahorád Kuba, Ježková Beata, Netyková Laura, Nguyen Mary, Pácalová Gabča, Pyrozhok Sofi, Růžičková Anička, Scholze Tomáš, Šrámková Bára, Švanda Filip,
MLÁDEŽ
JEN VÍKEND
Benešová Klára, Brožová Karolína, Čížková Karolína, Honcová Kristýna, Klímová Luisa, Krásná Denisa, Krásná Nela, Kvapilová Alžběta, Lodlová Amálie, Šedivá Nela, Šrámková Natálie, Šturmová Natálie, 
CHIL B1
26x

 
Barešová Vanesa, Crudu Alex, Čiráková Sofia, Hartmanová Sofie, Hughes Anna, Kovaříková Lucie, Krátká Štěpa, Kučerová Kačka, Kubelková Grétka, Mashukova Nasťa, Matějková Kačka, Moreno Francesca, Moreno Marco, Niklová Tea,  Peterková Linda, Primmer Emily, Primmer Natalie, Ročková Viki, Simon Damián, Simonová Medea, Švimberská Kamila, Ulcová Jitka, Václavková Nela, Váchová Adéla, Vondrová Míša, Zittová Nela 
B/C týmy
14x
 
 Alisová Alisa, Appltová Nikola, Fatych Maryna, Jambrichová Gita, Kobyláková Anna, Kindová Sofie, Morava Emma, Nováková Majda, Nováková Adéla, Samchuk Nadia, Senyk Viktoria, Strnadová Johanka, Vojteková Alice, Vojtíšková Bára.
  NAĎA, VLÁĎA, VALČA, ANIČKA (část pobytu), DAVID s autem (+ doprovod z řad rodičů) / Bartoníčková Vlaďka - zdravotní dohled, Dagmar Herčíková - dohled, možná Hartmanová dohled, Vojteková dohled, Strnad - foto  - dovoz - dohled