LTS Vítkovice 2019

13.08.2019 08:00

Letní SPORTOVNÍ a KONDIČNÍ soustředění v Krkonoších. Po roce opět vyrazíme do hor! Chceme trénovat co nejvíc venku na čerstvém vzduchu, ale máme pronajatou i tělocvičnu pro naše taneční řádění!

ADRESA: ubytovna škola, Vítkovice 28, 512 38

1. TURNUS: 13.8. sraz v 08.45, odjezd v 09:00 od 4.ZŠ, Lipanská 420 - návrat 17.8. kolem poledne, bude včas upřesněno / minikids + nováčci malí i velcí + tanečníci, kteří se nechystají do Maďarska / cena 2.500Kč 

2. TURNUS: 17.8. sraz v 08:30 u 4. ZŠ, Lipanská 420 - návrat 22.8. cca 18:30 / tanečníci, kteří se chystají na SP WADF do Maďarska, (v případě příliš velkého zájmu budeme muset některý z týmů přesunout na 1. turnus) / cena druhý turnus: 3.000Kč

SPLATNOST DO KONCE ČERVENCE

 SEZNAM TANEČNÍKŮ - LTS VÍTKOVICE 2019 

Vítkovice 2018 - kondiční soustředění + přípravné tréninkové soustředění na International Cup v Maďarsku. Hlavní náplní bude sport a při přízni počasí sport venku. V tělocvičně, kterou máme také pronajatou na celý pobyt, se budeme věnovat všem našem tanečním stylům a zapomínat nebudeme ani na posilování a strečink. 

U školy, kde se bydlí, je řeka, ale je studená, bazén v nedalekém hotelu byl bohužel před 2 lety zavřený - vloni jsme ale našli prima ochotného majitele penzionku, který nechal naše děti za mírný poplatek koupat ve svém bazénu...  Také tam máme k dispozici hřiště, přivezeme novou trampolínu, starší připraví noční bojovku mladším (ta je pro prcky dobrovolná :-) prostě klasické společné letní soustředko.

STRAVA: snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře, 2. večeře, pitný režim (vaří paní kuchařky v nedaleké školce a vaří báječně)

 

 

NEZAPOMEŇTE: potvrzení o bezinfekčnosti (datum max. 2 dny před odjezdem), souhlas GDPR (noví tanečníci) - oba tiskopisy jsou níže na stránce, kartičku pojišťovny, případné léky s popisem dávkování, karimatku nebo jinou podložku na cvičení (stará deka nebo osuška - ale ne ta do sprchy...), sportovní tréninkové oblečení na venek i do tělocvičny (je to v horách, tak i do tělocvičny počítejte raději s teplejší variantou), sportovní obuv na sport i běh (optimálně 2x), tenisky do tělocvičny, dostatek ponožek do bot, piškoty, taneční boty (NABOSO SE NETRÉNUJE - tělocvična je vestavěna ve skále), kdo má - tak i vlastní švihadlo, dívky dostatek gumiček a sponek, pláštěnku nebo nepromokavou bundu s kapucí - případně deštník, malý batůžek, plavky, kvalitní lahev na pití na tréninky, vlastní plastový hrneček na pitný režim, přezůvky do ubytovny, ... hygiena, oblečení atd. + doporučeno: repelent, brýle proti slunci a opalovací krém, kniha nebo nějaká spol. hra (špatně dostupná wifi :-) - což vítáme!

KAPESNÉ - jen na drobné osobní nákupy v "Buráčku" (nanuky atd.)

ČÍM NÁS ROZHODNĚ NEURAZÍTE: :-) pokud pošlete nějakou zeleninu či ovoce a nebo upečenou nějakou buchtičku - dětem na horách rychle tráví, tak budeme rádi :-)

CO URČITĚ NE! plné kufry sladkostí, brambůrek atd. Děti mají naprosto skvělou stravu - a to až 5-6x denně. K tomu spoustu pohybu na čerstvém vdzuchu a jejich tělíčka to pak nezvládají strávit ještě se sladkostmi a brambůrkami z domova. Máme pak přeplněnou marodku blinkajícími dětmi... Díky zkušenosti z loňska kdyžtak zásoby dětí uložíme u sebe a budeme jim to dávkovat postupně... lepší je ale NIC takového nevozit!

DÁLE NEDOPORUČUJEME: zejména u mladších dětí mobilní telefony (jednak máme naplněný program a jednak Vám každý, kdo jezdí na školy v přírodě, tábory atd, potvrdí, že to prostě není dobrý nápad...) Kdo telefon u sebe mít bude - může se stát, že se dětem přes den nedovoláte, že je budeme mít u sebe a dětem je rozdáme až po večerním programu. V případě potřeby volejte - (nebo spíš nejdříve pište SMS) nám.

ZRANĚNÍ - NEMOC: pokud bude dítě náhodou zraněno (jakože nebude), nebo bude jinak nemocné - budete obratem informováni - pro nemocné dítě si musíte přijet.
 
PRAVIDLA:  Děti budou seznámeny s pravidly chodu ubytovacího zařízení, venkovního sportoviště, používání trampolíny, pohybu v okolí ubytování i s pravidly bezpečnosti v tělocvičně. Při zásadním porušení pravidel nemůžeme zajistit bezpečnost dětí, upozorněte je prosím na to, že daná pravidla je nutné v rámci osobní bezpečnosti dodržovat...

 

POTVRZENÍ BEZINFEKČNOSTI

SOUHLAS GDPR
 

LTS Vítkovice 2019

Nebyly nalezeny žádné záznamy.