AKADEMIE 4. ZŠ - AKADEMIE 3. ZŠ

12.05.2009 15:00

ÚTERÝ 12.05. AKADEMIE 4. ZŠ! Vystupují Lemuři - úplně všichni, tedy i páry, které nenavštěvují 4. ZŠ i další holčičky z přípravky ze "čtyrky". Akademie začíná v 15:00 v divadle a Lemuři jdou na řadu ke konci první poloviny. Nejpozději ve 3 buďte v divadle. Jděte zadem, tam si mě někde najdete v šatnách. Rychle převléct, po ukončení akademie můžete buď ještě se mnou na trénink, nebo domů. Na sebe páry kostýmy, nepárovky dostanou riflové sukýnky, nahoru cokoliv svého růžového. A raději si vemte i pásek, sukýnky padají!

dále vystupuje Dario s Adélkou se svým Čertovským jivem.

Úplně na závěr vystupuje Phantom. Zase všichni - celá osmička, s Michaelem Anička, s Jirkou Váchou Kačka, Jirka Vaněk s Jessincou, ostatní normálně. Vám stačí dorazit na 4. hodinu. Pokud budete potřebovat, vemte si žákovky, razítko na omluvenku budu mít s sebou. Po konci akademie se přesunujeme zpátky na trénink, po 7. hodině se starší společně přesunou do "nové tělocvičničky", abychom vyzkoušeli prostor a sílu zvuku naší aparatury!

ŠATNA NA AKADEMII JE DOLE POD JEVIŠTĚM. Hned, jak vstoupíte zezadu do divadla, nedáte se po schodech vproavo nahoru, ale vlevo dolu... Pozor, musíte tam být potichu! :-)

 

- ostatní přípravkoví a nováčči mají prodloužený trénink od 17:30 do 19:00 s panem trenérem. Dokud nedorazí od vlaku, čekáte venku!

 

ČTVRTEK 14.05. AKADEMIE 3. ZŠ! Vystupuje Kabaret! Akademie začíná v 16:00, stačí vám přijít až na začátek, vystupujete až 8. Hala Spojů, bez prostorovky, na středovém kruhu, čelem na diváky... to dáte! :-)

 

 

Diskusní téma: AKADEMIE 4. ZŠ - AKADEMIE 3. ZŠ

Datum: 23.09.2009

Vložil: monča

Titulek: pochvala

bylo to krásné.............................

Přidat nový příspěvek