Aktuální zpravodajství z MS Liberec 2012

01.11.2012 12:19

Postupně sem budu přidávat aktuální novinky, postupy, medaile a třeba i fotky, hned jak bude volná chvíle. Honza

 

CrossDance skóre (zlato:stříbro:bronz): 9:7:5

 

Pondělí: A posledním výsledkém je krásné druhé místo a titul vícemistrů světa pro Green Latino! A jedna pecka nakonec: Crossdance byl vyhlášen nejúspěšnější taneční školou šampionátu!!! A to je opravdu vše, podrobné informace o výsledcích napíše určitě Naďa v samostatném článku a já se jdu věnovat fotografiím, abyste se mohli kouknout co nejdříve. Honza

 

Neděle 19:30: JE DOBOJOVÁNO! Green latino odtančilo sice s problémy s hudbou, ale nakonec na podruhé odtančili výbroně. Na výsledky si počkají do deseti, ale ostatní výsledky už známe:

                        Dračice se utkaly ve dvou kolech s 10 dalšími účastníky a vybojovaly stříbrné medaile! Poprvé v životě se jim podařilo podařit skvělý tým ze Stardance.

                        V minitýmech children ve special cuple dance získal Crossdance opět duble. Boom obsadil druhé místo a vybojoval titul vícemistrů světa a Dance Fry se stal mistrem světa!

 

Neděle 16:00: Program se neustále mění a vše je hektické, ale mají odtancováno Dračice, Boom a Dance Fry. Stejně tak má svoji soutěž za sebou i Juniorská formace v latinoshow Variete, která obsadila 6. místo.

 

Neděle 13:00: A je tady další duble!!! Druhými vícemistry světa se staly Bety a Marika a Luciana a Barča porazily i mistry republiky a získaly nečekaně titul mistrů světa!!!

 

Neděle 11:00: Dnes se utkaly dua minikids v latinoshow a měli jsme hned trojnásobné zastoupení. Nejlépe v prvním kole zatenčily a postoupily do finále: Luciana + Barča a Bety + Marika. Držíme palce, konkurence je silná.

 

Sobota 22:00: Fantastický úspěch jednotlivců pokračje: Lukáš Hübst porazil ve finále skoro všechny soupeře a obsadil fantastické druhé místo vybojoval další stříbrnou medaily pro Crossdance a stal se vícemistrem světa!

 

Sobota 16:50: Dnes vrcholila soutěž sólo latinoshow děti, kde se do finále překvapivě probojovala Adélka Bukačová. A to nebylo vše, Adélka se svým číslem Malý klaun zabojovala a předvedla svůj životní výkom. A bylo z toho... ZLATO!!! Ostatní crossačky se probojovaly do semifinále, kde obsadily: Valča 8. místo a Bára 13. místo

                        Formace minikids ve své soutěži formací latinoshow s Prvním mejdanem tentokrát nepředvedla své maximum a byla z toho stříbrná medaile.

                        Lukáš Hübst předvedl výborný výkon v sólo latino show juniorů a postoupil do finále - držme palce!

Sobota 12:30: Dotančeno mají své první kolo juniorky v duo latinoshow. Ve velmi dobře obsazené soutěží postopily do druhého Dominika a Anička. Děti se utkaly v soutěží solo salsa shine, kterou si vyzkoušelo 6 našich tanečic a do druhého kola se probojovala 3: Bára, Áďa a Natálka.

 

Pátek 20:30: A je to tady - další zlatá a tentokrát tvrdě vybojovaná mezi několika Italskými Týmy! Všechny Italky nechaly naše juniorky v synchro formacích minitýmů s názvem Latino za sebou a vybojovaly titul mistryň světa!

 

Pátek 20:00: Máme za sebou všechny soutěže a kromě jednoho vyhlášení už i medaile. A odpoledne bylo velmi úspěšné - získali jsme další dvě zlaté a jednu bronzovou medaily!!!

                    Zlato: Special couple dance formace children Shake Seňora si vybojovola výborným výkonem zlaté medaile.

                                Pirátky předvedly v latinoshow minikids naprosto neuvěřitelný životní výkon a v dobře obsazené soutěži vybojovali titul mistrů světa!

                    Bronz: Ve stejné soutěži jsme měli další želízko v ohni a to Pyžamovu párty a ty se stali druhými vícemistry světa.

 

Pátek 12:30: Dopoledne se soutěží účastnil pouze dětský synchrotým Dense a stal se mistrem světa! Máme další zlatou! Dnes náš ještě čekají: Latinoshow dívky, Synchro minitým junioři, latinoshow minitými minikids a formace children, tak držte palce.

 

Čtvrtek 17:50: Máme další zlato! Synchro formace juniorek s názvem Brasil se stala mistry světa a porazila mimo jiné i dva italské týmy. Pro dnešek vše, těšíme se na zítřek.

Čtvrtek 15:30:    První vyhlašování je za námi a CrossDance rozhodně nezůstal stát stranou stupňů vítězů. Právě naopak:

 

ZLATO: V neuvěřitelně silné konkurenci se MISTRY SVĚTA  2012 staly Natálie Romportlová a Oldřiška Neumannová s duetem "Neposedné plamínky"! Gratulujeme. Potvrdily tak svoje vítězství z MČR, kde vyhrály mezi 28 startujícími. Dnes se utkali s 21 nejlepšími dětskými duety z celého světa.

 

STŘÍBRO: children synchro minitým - vícemistryně světa  VIXEN - synchro minitým children (Naty + Oli + Sophie + Adélka + Lucka + Denisa + Martina)

               minikids Betynka Kvapilová se stala vícemistryní Evropy v latinoshow se svým sólem "Beruška"

 

 BRONZ: synchro minitým kluci LATINOBOYS se stal II. vícemistrem světa  (Kuba + Standa + Ondra + Filip + Vítek + Vojta + Péťa)

                Péťa Voňavka porazil všechny, kteří ho porazili na mistrovství republiky a stal se 2. vícemistrem světa.

                Luciana Kučerová se stala II. vícemistryní Evropy se sólem "Little Nanny"

 

 

Čtvrtek poledne: Máme za sebou nabité dopoledne plné soutěží obsazených našimi želízky. Hned ráno v půl osmé se do toho zakously minikids (ME) - Luciana, Betynka, Adélka, Kristýna a Amálka. Kromě Amálky (která skončila těsně za postupem) se všechna děvčata probojovala do finále. Tam předvedly super výkon a na výsledky čekáme.

                        Dua children MS byla velmi obsazená, takže se jelo na tři kola (21-12-6). Za nás tančili: Naty+ Oli, Áďa + Lucka, Ondra + Marťa. Všechna tři dueta se dostala do semifinále a to byl nářez. O mimořádný úspěch v této kategorii se postaraly Natálka Romportlová a Oldřiška Neumannová - postoupily až do finále. Na výsledky čekáme. 

                        Synchro children týmy se utkaly s vynikajícími týmy z Itálie. Děvčata podle trenéra neodvedla úplně nejlepší výkon, ale zato kluci ze sebe dostaly vše. 

                        Sóla kluci - Péťa Voňavka s malým čertem bojoval jako ďábel a Lukáš Hübst v Salsa shine má za sebou semifinále.

                        V salsa shine děvčat zazářila Anička Němčoková, když ze se 48 závodnic postupně probojovala do 12 členného semifinále. A teď hurá ne finále a vyhlešování!

Fotogalerie: Aktuální zpravodajství z MS Liberec 2012

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Diskusní téma: Aktuální zpravodajství z MS Liberec 2012

Datum: 05.11.2012

Vložil: Dana Romportlová

Titulek: Poděkování

Největší dík patří trenérům za jejich obětavou práci a vytrvalost!!!

Datum: 05.11.2012

Vložil: Koláční

Titulek: Gratulace!

Všem tanečnicím, tanečníkům, trenérům a rodičům blahopřejeme. Byli jste úžasní!

Datum: 05.11.2012

Vložil: Šmídovi

Titulek: Gratulace

Moc gratulujeme ke všem obrovským úspěchům :-)

Datum: 04.11.2012

Vložil: jana pabiskova

Titulek: liberec

Bylo to opravdu super všichni jste prostě nejlepší :-)

Datum: 04.11.2012

Vložil: Filip Špringl

Titulek: Gratulace

Moc gratuluji všem úspěchům a držím dále všechny 4 palce u nohou i u rukou.:-)

Datum: 02.11.2012

Vložil: Piskačovi

Titulek: Gratulujeme

Ke všem, tak ohromným úspěchům moc gratulujeme a s napětím držíme palce všem dalším soutěžícím. Piskačovi

Datum: 02.11.2012

Vložil: Anička

Titulek: Černá spodnička

Ahojky, někdo jste mi odvezl černou spodničku na varieté. V neděli jí potřebuji na vystoupení, prosím ozvěte se a zkuste jí po někom poslat! Dekuju. Tel: 728443216

Datum: 02.11.2012

Vložil: Páralovi

Titulek: Gratulace....:-)

I od nás všem do Liberce- VELIKÁ GRATULACE:-)))
Páralovi

Datum: 01.11.2012

Vložil: N+L Krausovi

Titulek: Gratulace! :)

Ahoj všichni- moc gratulujeme ke skvělým výsledkům a dál držíme pěsti !! :) Lucka a Naty

Přidat nový příspěvek