Anita a Martin: zlato, bronz a 2 Fka

29.03.2009 14:00

Po celý víkend jsme zásobeni výsledky našich tanečníků z individuálních tanečních soutěží. Největší gratulace patří Martinovi s Anitou, kteří si z taneční soutěže v Praze odvážejí 1. místo z JUN I a 3. místo ze soutěže JUN II. Po dvou soutěžích tak mají na svém kontě již 3 návrhy na třídu C! Opět se tedy ukazuje, že trénink a úsilí přináší výsledky. Doufejme, že jim to nestoupne do hlavy a že budou makat dál. :-) Jsme také pyšní na Martinku s Péťou, kteří ač opět nejmenší - dotančili v JUN I až do finále a ve dvojkách skončili v semifinále - mezi 18 staršími tanečníky. Devítiletá Martinka tak bojuje se čtrnáctiletými tanečnicemi a musím říct, že se ctí! Lukáš se Žanetkou a Kuba s Julčou začínají soutěžit ve třídě C a Jirka s Eliškou se pomalu stancovávají ve třídě B. Včerejší postup do semifinále v Hradci určitě považují za jeden z největších společných úspěchů, protože to moře starších a zkušenějších soupeřů, které nechali za sebou už je opravdu veliké - a každou soutěží dál roste... I tady je ale třeba říct, že si to zaslouží, protože poslední dobou nikdo neodchází z tréninků splavený tak, jako právě Jirka s Eliškou. Jejich dřina je ale také  vidět, jsou lepší trénink od tréninku...

Diskusní téma: Anita a Martin: Zlato, bronz a 2 F ka

Datum: 30.03.2009

Vložil: Anna Ryšánková

Titulek: gratulace

Všem vám moc gratuluji k úspěchu jen tak dál, jste dobří.

Datum: 29.03.2009

Vložil: Anita

Titulek: Díky

Ahoj všichni! Jsem nadšená a Martin taky. Z obou pohárů jsme si hned v restauraci připíjeli ( zatím jen Coca colou) ! Mimo jiné jsme dostali 8 badmintonových raket, takže bude turnaj ve Vítkovicích !!! Děkujeme za gratulace a těšíme se na další Fka... :-)

Datum: 29.03.2009

Vložil: Miky

Titulek: Gratulace

Všem vám moc gratuluji k úspěchu....jen tak dál, jste dobří.

Datum: 29.03.2009

Vložil: Naďa

Titulek: Re: Gratulace

Ty taky Beruško, jen i ostatní registrované děti makaj a chtěj všechny bodíky a Fka hned a hlavně maj na kontě třeba 20 soutěží... :-) Takže nevěš hlavu, první křížek je taková první vlaštovka... Když každou soutěž přidají jeden křížek, bude to dobré! :-))

Datum: 29.03.2009

Vložil: Miška M.

Titulek: soutěže

Moc vám všem gratuluji...! A Anitě a Martinovi moc tleskám, jste báječní a jen takové další skvělé výsledky ve sběru bodů a eFek :o))) !!!

Přidat nový příspěvek