Anita + Martin ZLATO, Klára + Martin STŘÍBRO

04.04.2009 18:00

Taneční soutěž v Nymburce se opět velice vydařila našemu juniorskému páru Anitě Šálkové a Martinu Havrdovi. V JUNI obsadili 1. místo mezi 11 soupeři a v JUN II se dostali mezi 22 staršími tanečními páry až do finále. Radost z této soutěže určitě mají i Klárka Horčičková s Martinem Vejtrubou, kteří si v HOBBY juniorech dotančili pro stříbrnou medaili. V registrovaných juniorech nám opět dělali radost i Martinka s Péťou, kteří zase vytáhli svoje umístění výš a ve finále skončili tentokrát na 5. místě. D dospělí Míša Martínková a Jakub Říha se probojovali na 7. místo a zůstali tak pouhý krůček od finále. Statečně se drželi i hobbíci, kteří měli v Nymburce svoji premiéru. Největší problémy měli všichni s držením rytmu a s trémou, velká pochvala patří Anetě a Zdendovi za rumbu, Majdě a Honzíkovi za celkové nasazení a Romance a Martinovi za sambu. I ostatním přejeme do dalších tréninků i soutěží mnoho štěstí a hlavu vzhůru! .-))

P.S. A teď už spát, zítra nás čeká pekelně perný den!

Diskusní téma: Anita + Martin ZLATO, Klára + Martin STŘÍBRO

Datum: 07.04.2009

Vložil: Zbynek

Titulek: Gratulace k zvladnute premiere

Posilam velkou gratulaci Johance ke skvele zvladnute sobotni premiere v tanecni soutezi. Jsi skvela :))))

Datum: 07.04.2009

Vložil: Renata

Titulek: Gratulace

Ahojky,
všichni zúčastnění, blahopřeji prvním a druhým pozicím, ale nejvíce bych chtěla popřát Romance, mám velkou radost z její projevené odvahy konečně zúročit svojí dřinu v tréninku, vidíš ani to nebolelo a je to úspěšně za tebou. Takže aplikovat na všechny soutěže a to i matematické:) :) Přeji všem, kteří jste měli premiéru, aby to nebyla vaše poslední, každý jste si odnesl nějaký ten křížek, takže žádné smutky. Partičko nově pokřtěná berte to s humorem a do další práce útokem :) :) :) Johanko tvůj ledový klid při soutěži ti může každý závidět. Kubo nevyčítej Johance šaty a mákni na svých zádech jinak ti z nich basket udělá oblouk. Anetko jen tak dál. Zdeňku kliky jsou rozhodně vidět na tvém držení těla. Baruško byli jste jak sluníčka. Romčo s Martinem vám to moc slušelo a odvaha se velmi cení. Majdo s Honzíkem jste jedničky.
Uvidíme se :)
Renata
PS: jen doufám, že jsem vás vyjmenovala všechny :D :D

Datum: 07.04.2009

Vložil: Petra

Titulek: Re: Gratulace

Souhlasím s Renatou, drželi jste se, mláďata, statečně i přes to dlouhé čekání. CrossDancu jste určitě ostudu neudělali! Škoda jen, že do prázdnin už žádná další soutěž pro vás není. Tak snad na podzim. Makejte, ať je příště těch křížků aspoň dvakrát tolik.
Zdravím.

Datum: 07.04.2009

Vložil: Sára

Titulek: Gratulace

Gratuluji své sestřičce Johance držela jsi se statečně a hlavně v klidu bez slziček a nervíků, jen tak dál máme tě rádi a držíme palečky ve všem co děláš.

Datum: 06.04.2009

Vložil: xxx

Titulek: gratuluji

gratuluji všem

Datum: 06.04.2009

Vložil: Naďa

Titulek: Re: gratuluji

Za celý klub DÍKY...

Přidat nový příspěvek