Basket: Bobři

07.11.2009 16:30

Bobři vystoupí se svou miniformací na basketu - sraz v tančírně, zkouška, převzetí kostýmů, odchod do haly Spojů. Rodiče mohou na zápas bez vstupenky. Formace v poločase, v nalých pauzách ukázky (chacha, jive)

Zdenda + Aneta

Tom + Bětka

Tom + Romana

Martin + Tereza

Martinka a  Maruška

 

POZOR, v 15:30 zkouška LIŠÁČKŮ na nedělní odpoledne

Tom + Dominika

Zdenda + Aneta

David + Maruška

Honza + Denisa

 

 ZATÍM NEMOHU PŘIDAT NOVÝ PŘÍSPĚVEK - VÍKEND JE NABITÝ - neděle Zámecká- miniformace Lišáci, Bobři + ukázky vybraných malých párů ( na tréninku vybereme dle hudby)

+ když se bude chtít na ukázky přidat Kuba s Martinou a Jenda s Majdou...

 

UKÁZKY ZÁMECKÁ:

Samba: Zdenda+Aneta, Jenda+Majda, Tom+Romana

CHacha: Jenda+Majda, Zdenda+Aneta, Kuba+Martina, Tom+Dominika, Tomáš+Bětka, Tom+Romana, David+Maruška ( všichni)

Rumba: Jenda+Majda, Zdenda+Aneta, Tom+Dominika, Tom+Tereza

Jive: Jenda+Majda, Zdenda+Aneta, Kuba+Martina, Tom+Dominika, Tomáš+Bětka, Tom+Romana, David+Maruška (všichni)

 

Martin+Tereza dle zdraví Martina

Diskusní téma: Basket: Bobři

Datum: 08.11.2009

Vložil: Naďa

Titulek: Zámecká

Děkuji malým tanečníkům - jejich první nebo skoro první vystoupení před diváky se velice zdařilo. Formace Lišáků zvládla hudbu i prostor, trochu z řad ujel Honza s Deniskou, hlavu si musí hlídat Tom B., ale jinak dobré! Hudba nás moc nepodpořila - byla hoodně potichu, ale zvládli jste to! Díky také Elišce, že přišla svoji malou bandu podpořit, moc jim to pomohlo! :-)

Ukázky předčily naše očekávání! Všichni věděli, kdy nastoupit a hlavně - všichni TANČILI NA HUDBU! Většině z vás sice tréma trochu pokazila úsměv - ale to se asi dali čekat! Moc nás proto potěšil Tomáš s Bětkou, kteří se usmívali jako sluníčka a jejich newyorky byly báječné! Zdenda s Anetkou zas zvládli malé ujetí z rytmu - okamžitě přibrzdili - a další takt už byl v pořádku. Dominička kralovala v rumbě - a Tomáš se vedle ní držel statečně, jen ta hlava! .-) Chvála ale patří ale i všem ostatním. Každý podal velice dobrý výkon, diváci byli spokojeni a malé tanečníky obdivovali.

Formace Bobrů se musela obejít bez hlavního Bobra - který lehl doma s horečkou, ale volal a na všechny svoje malé bobříky myslel! Až na závěrečné kroucení holek jeli Bobři přesně do hudby, která skoro nebyla slyšet - a pád Anetky tomu všemu spíš dodal, než že by to bylo na škodu! To se Vám, Zdendo, stane ještě mockrát - a stává se to i na mistrovství republiky - a porota to vůbec nebere jako chybu! .-)) Celkově Lišáci i Bobři - dobrý! :-)

Datum: 08.11.2009

Vložil: Naďa

Titulek: basket

Trému jsme zastrašili, baskeťáci jako hora vás nepošlapali - nikdo se úplně neztratil - takže na první vystoupení to nebylo špatné. Na Zámecké o bude ještě lepší a na Latinotéce už pojedete jako profíci! .-))

Přidat nový příspěvek