BRIGÁDA :-))

13.06.2009 09:00

Dlouho slibovaná a očekávaná brigáda je tady! V sobotu 13. června budeme celý den připravovat náš nový domeček - sál - tělocvičnu - tančírnu (název se hledá) na příval dětí z CrossDance. Nejdříve je třeba vyklidit všechen nepořád zbylý po bývalém majiteli tak, aby někdy v dalším týdnu mohl být přesunut do kontejneru, který bývá přistaven na Husovo náměstí - a odvezen pryč! Proto ten brzký termín. Ke kontejneru ještě další nepříjemná zpráva. Bude přivezen v PONDĚLÍ RÁNO v 6 hodin - a není jen pro nás, ale pro celé náměstí (stylem kdo dřív přijde, ten dřív mele) - fara prý nebude objednávat svůj - takže musíme v těch 6 hodin přesunout všechny odpadky z tělocvičny do kontejneru. Jdu já, Honza a Vláďa - kdo se přidá, bude mít jistě radost z hezkého začátku týdne! .-))) Také jsou naplánované drobné opravy a rekonstrukce, které vyžadují vyklizení odpadu. Klíče od tělocvičny jsme přebrali ve čtvrtek 4.6.,  nyní plánujeme další potřebné.

Každá ruka a noha vítána, vlastní smetáčky apod. oslavovány! .-) Samozřejmě nám ale nemusíte volat a psát, pokud nedorazíte :-) a pokud berete děti, raději bychom spíš ty větší, ty malinké by se mohly motat a ještě se zranit...

Všechny nápady a náměty pište - kdo se cítí být specializován na nějakou činnost (šroubování žárovek, vymetání tmavých koutů, natírání apod.) - pyšně se k tomu přihlašte... :-))

 

Po první prohlídce jsme si zapsali toto:

vyklidit nepořádek, starý nábytek (z klubovny raději i funkční pohovky - kdo ví, co v tom je :-( ), odpadky

strhnout koberec v předsálí

odinstalovat postmix

zadělat díry - kitovat (kytovat?) v plovce v baru

odšroubovat ošklivé a nedržící police ve velké kuchyňce ( skladu)

vyčistit a slepit (sešít) koberec na podiu

odmontovat věšáky v líčírně (zatím nevyhazovat)

odšroubovat kryty topení, vysát a vyčistit prach, namalovat zeď okolo

smontovat nábytek věnovaný Strnady

?? začít s malováním ???

 

Diskusní téma: BRIGÁDA :-))

Datum: 14.06.2009

Vložil: Naďa a spol.

Titulek: PODĚKOVÁNÍ

Brigáda v sobotu a (neděli) zdárně proběhla, sešlo se nás neuvěřitelný počet - rodičové, babičky i děti a udělalo se ohromné množství práce! Všem vám moc děkujeme, objekt byl zanechán předchozím nájemcem v naprosto příšerném stavu, ale všechen nepořádek a odpad už je pryč. Všem ještě jednou DĚKUJEME!
Naďa, Vláďa a Honza... a všechny vaše ratolesti, které se nyní nemusejí bát sednout si kam chtějí, opřít unavená záda, či dojít si na záchod, kde svítí světlo... :-))

Datum: 07.06.2009

Vložil: Honza

Titulek: plošina

Jelikož jsou stropy v tančírně hodně vysoké, sháníme na sobotu velké štafle nebo dokonce plošinu. Jestli někdo něco máte, tak dejte vědět. Je potřeba z ní udělat světla a asi omýt zdi (malování bude muset zatím počkat a asi ho přenecháme profesionálům) Pište prosím nejlépe sem.

Datum: 07.06.2009

Vložil: J.Sýkorová

Titulek: Re: plošina

Štafle máme 3m vysoké, určitě je vezmeme, ale stropy tam jsou mnohem vyšší. Mohlo by být i hliníkové lešení, pokud by někdo měl.

Datum: 06.06.2009

Vložil: Valja

Titulek: brigáda

My bychom vyčistili koberec na podiu - vodní lux a čistící prostředky si přivezeme.
Moc ráda si zase trochu poluxuju - strašně mě to totiž baví ;-)))

Přidat nový příspěvek