Co do batůžku...

28.02.2009 11:39

Odjezd se nám blíží, postupně budeme dolaďovat seznam věcí nutných k přežití... :-)) Pokud vás něco napadne, napište do diskuze...

 

1. Kostýmy - Lemuři, Žlutý Mix, Fantom, Kabaret, Roboti - vše na ramínkách a v neprůhledném obalu se jmenovkou!

POZOR, ZÁLOHA NA KOSTÝMY ZŮSTÁVÁ - 1000/holka, 500/Kluk (jedenkrát za rodinu)

2. Boty - připravené a vyčištěné taneční boty, holky piškoty, kluci čisté tenisky

3. Klubová trička (nejlépe označená), mikiny, holky kraťásky (dolaďte velikosti kraťas, kdo triko ztratil, koukne do ztrát a nálezů - nakrmí prasátko dvackou - a vezme si ho, nebo koupí nové (200Kč) KDO BUDE MÍT MIKINU JEN PŮJČENOU - opatruje ji, jinak po příjezdu zaplatí!

4. Identifikační cedulky na krk - připraví a rozdá Honza

5. Opičák (maskot), tajný deník

6. Foťák a kamera - bere Honza a Naďa, tak je zbytečné další - nezaručím hlídání a ohlídání! Fotky i videa budou. Jen se s dospělými prostřídáme v natáčení... Mobily - zase nedoporučuji - můžete psát na Nadi telefon, o jakémkoliv zdravotním problému budete informováni, o příjezdu napíšeme nějakému spojovateli a ten bude odpovídat ostatním v Čechách - nalepí cedulku na určené místo na škole, napíše na stránky apod.

7. Povlečení, ručník a prostěradlo - nikdo se neozval, takže to platí - vyjma trenéra, řidičů a rodičů, kteří jedou po vlastní ose...  Míša Pešková spacák?? (nevím, jak tam zajistit protialergické peřinky...)

8. Pas - a další důležité (např. údaje a léky odevzdáte při odjezdu...)

9. Malý batůžek na záda (výlet, nejdůležitější věci v hale)

10. Láhev na pití a pití na první den, na sobotu a neděli budeme mít pro každé dítě jednu 1,5l lahev vody na den

11. Jídlo na první den - ale nemusí toho být moc: Máme slíbené řízky od paní Plašilové, pár houstiček od Kozáků a pár buchet. V pátek začíná stravování večeří. V sobotu bude lehký oběd (letadlové menu - špagety/ španělský ptáček s rýží)) a v něděli si dáme pizzu. Polopenze končí v neděli snídaní.

Diskusní téma: Co do batůžku...

Datum: 08.03.2009

Vložil: Naďa

Titulek: Re: ...

Stačí naše klubová kartička...
Bude na ní napsáno: Pokud najdete toto dítě, vraťte je prosím do taneční haly ke stolku zrát a nálezů. Je to telátko, které zřejmě neposlouchalo a ztratilo se... :-)))

Datum: 05.03.2009

Vložil: Naďa

Titulek: FOTO

Na tu připravovanou průkazku potřebujeme 1x malé nejlépe pasové foto. Pokud nemáte, stačí vystříhnout z nějaké větší fotky (ve velikosti pasovky). Doneste co nejdřív, nejlépe v pátek nebo v sobotu...
Fotku Jakuba Říhy mám, na legitku CSTS dodal dvě...

Datum: 05.03.2009

Vložil: Honza

Titulek: Re: FOTO

Jestli jste se nechali fotit u Eliáše a už vám fotka nezbyla, tak stačí dodat to číslo a datum focení, co jste dostali kvůli přidělávkám. (Snad mi je šéf nechá stáhnout).

Datum: 28.02.2009

Vložil: Jitka Hermannová

Titulek: PAPŮ

Máme těm našim drahouškům dát s sebou nějaké to papáníčko,když mají pouze polopenzi? Nebo máte v místě zmapovaný terén,kde se dobře a levně najíte?
Jitka

Datum: 28.02.2009

Vložil: Valja

Titulek: kde vlastně budeme bydlet

https://www.getur.com/images/Area_GeTur.jpg

https://www.getur.com/Villaggio_Turistico_Mare.aspx

Vemte si teplá pyžámka a svetry, protože v Itálii se budovy vytápí tak na 20°C.
Valja

Přidat nový příspěvek