CrossDance vyhrál ŠANCI PRO TALENT

21.06.2011 18:00

CrossDance bodoval na talentové soutěži ŠANCE PRO TALENT. Soutěž probíhala až po ukončení sezony - v jediný týden, kdy mají tanečníci volno, ale pro účast jsme se rozhodli jednak kvůli reklamě, jednak kvůli zážitku dětí a pak také samozřejmě proto, že hledáme každou možnost, jak získat "pár kaček" pro nadcházející MS v Liberci. Soutěž byla koncipovaná jako všechny podobné talentové soutěže - ukaž, co umíš - takže vedle tanečníků se objevovali zpěváci, artisté, mažoretky. Rozhodli jsme se přihlásit nejmladší tým - tedy Čarodějky a některá jejich sóla a dua.

 

CrossDance tedy reprezentovali:

Čarodějky (Lucie Červinková, Sophie Machová, Adéla Bukačová, Valerie Matějková, Natálie Romportlová, Denisa Hulová, Jana Berkela)

Brazil (Valerie Matějková)

Sen (Adéla Bukačová)

Hawai (Sophie Machová)

Malířky (Natálka Romportlová + Valča Matějková)

 

Počasí nepřálo - soutěž doprovázel pořádný liják, ale účinkující se nezalekli ani hromů a odváděli výkony od úsměvných amatérských až po sportovní výkony na závodní úrovni. Nakonec to byl asi hlavně souboj CrossDance, Inferno a Bohemia, které měli největší počet startujících. Celkem soutěžilo 28 vystoupení ať už sólových nebo týmových.

 

Výsledky:

1. místo: Valerie Matějková (Brazill)

2. místo: Čarodějky

3. místo: Adéla Bukačová (Sen)

 

FOTOGRAFIE v kolínském deníku:

 

Plakáty soutěže ŠANCE PRO TALENT lákaly na výhru 250 tisíc :-), ale pokud si přečtete pravidla, tak jde o možnost vystupování v akcích Sportovec roku (možná i v televizním vysílání) a nahrávky CD pro hudební inteprety. Vystoupení jsou honorované. Může se ale stát, že naši tanečníci se budou hodit jen jednou - a pak nás čeká výhra 3 000Kč . I tak nelitujeme, že jsme se do soutěže zapojili. Jakmile se s námi spojí produkce, napíšeme další informace. (více pravidel na www.sance pro talent.cz)

 

Podle produkce je na Klubu, jaké z vystoupení na akce vyšleme, ale my budeme určitě respektovat pořadí, které tato soutěž přinesla. (Pouze v případě, že pro konkrétní pořad bude chtít produkce větší skupinu, upřednostníme Čarodějky). S honorářem mimořádně uplatníme pravidlo klubu, které je jinak dáno pro tanečníky tříd C a vyšších (normálně tanečníci bez tříd a D tříd žádné honoráře získat nemohou) a 50% z celkové částky honorářů půjde na taneční náklady našich malých vítězek... (Rádi bychom, aby to Valče a Čarodějkám pokrylo náklady na MS, ale vše záleží na produkci, kolikrát a kam naše tanečníky vyšle...)

 

Všem našim prďolkám gratulujeme a na soustředění to pořádně oslavíme... :-))