CrossDanceShow - 6. Latinotéka

11.12.2008 19:00

6. Zimní Latinotéka se letos uskuteční jako CrossDance Show v kolínském divadle. Poprvé nepůjde o besídku pro rodiče a kamarády, ale o velkou akci určenou široké veřejnosti. Pozvali jsme mnoho významných hostů, ať už z tanečního světa, nebo sponzory a představitele našeho města. To na nás klade vysoké nároky. Je třeba se na latinotéku poctivě připravit a na sólech makat i doma! Pokud chceme zachovat pravidlo, že každý člen klubu vystoupí alespoň v jednom z čísel, je třeba pořádně hnout tělíčkem a do prosince makat, makat a makat! Účast nováčků bude vyřešena až v prosinci - podle toho, jak kdo bude zvládat. Pečlivě sledujte kalendář a termín soustředění a intenzivních příprav si doma zakroužkujte červenou tužkou! Omlouvá pouze nemoc - je vás dost, pokud si nenajdete čas, nahradí vás jiní!

11.12. se sejdeme v 9 hodin v divadle na prostorové zkoušce, v poledne půjdete do škol či domů na obědy a odpoledne se sejdeme na generálce a zkoušce s osvětlovačem - a pak rovnou až do velkého finále! :-) Konec počítejte kolem půl desáté. Občerstvení během přestávek bude hrazeno z vašich padesátníčků - jejichž sbírka stále pokračuje! :-)

Protože na Latinotéku zveme hosty z tanečních kruhů a další významné hosty a rádi bychom slyšeli jejich názory a případně navázali spolupráci se sponzory apod., rozhodli jsme se pro VIP hosty uspořádat po skončení programu krátké setkání se skromným pohoštěním. Pokud je někdo ochotný pomoci s přípravou - budeme rádi - zatím uvažujeme o nějakých jednohubkách a dobrém vínu.

Jsou ukončeny objednávky zlevněných lístků na Zimní Latinotéku - bylo objednáno 207 lístků, seznam je u vedení klubu - lístky budou vydány oproti 100Kč/ks v průběhu listopadu (seznam objednaných lístků je tady). Vstupenky do divadla za 180,- pro dospělé a za 50 pro děti můžete zakoupit přímo v divadle nebo objednat přes internet tady.

Diskusní téma: CrossDanceShow - 6. Latinotéka

Datum: 26.11.2008

Vložil: klára

Titulek: latinoteka

v kolik hodin odpoledne budou ty zkoužky s osvětlovačem

Datum: 27.11.2008

Vložil: zkouška

Titulek: Re: latinoteka

16:00

Datum: 16.11.2008

Vložil: Martin

Titulek: Soustřédko

Bylo to určite nejlepší za celou dobu.

Datum: 09.11.2008

Vložil: Alena K

Titulek: latinotéka

Na Latinotéku mám vyjednanou dovolenou, tak pomůžu ráda, není žádný problém.

Datum: 28.11.2008

Vložil: Jana Vyhlídalová

Titulek: Re: latinotéka

Mám taky vyjednanou dovolenou, tak budu po ruce.

Datum: 04.11.2008

Vložil: miška

Titulek: latinoteka

a odkdy latinotéka začne. vím že je brzy ale zajima me to.

Datum: 05.11.2008

Vložil: Naďa

Titulek: Re: latinoteka

Pro tanečníky začne od 9 ráno a pro diváky od 19:00 večer...

Přidat nový příspěvek