EMCO - Mistrovství Čech - 4 ZLATA

25.04.2010 11:17

Na mistrovství Čech v soutěži EMCO - taneční skupina roku- se po dva dny bojovalo, tančilo, tleskalo a bylo na co koukat. I kategorie, ve kterých jsme neměli svá želízka - jako třeba freestyle, disco nebo modernart, byly plné skvělých tanečních výkonů a inspirace. Díky pomoci maminek jsme mohli ušetřit našim tanečníkům cenný čas, takže do Prahy vyrazili jen na svoje soutěžní vystoupení. V sobotu před porotu nastoupil Phantom - a tentokrát padla od poroty jen jediná známka, a to 1! Takže Phantom na plné čáře zvítězil, (a to jsme my k němu měli připomínky a také holky z Americana hodně přitvrdily a přidaly pěknou a živou část).

Neděli zahájily děti, které měly sice bez prostorovky trochu potíže s prostorem, ale nejtežší diagonálu vystřihly tak, že i odborná porota pochvalně pokyvovala hlavou... Boys and Girl - 1. místo.

V kategorii junioři show art byly původně 4 soubory, ale přehlásily se do freestylu, takže i Britney osiřela. V nových kostýmech a po úpravách musím říct, že vyšla bezva... Britney 1. místo.

Soutěž zakončovala juniorská formace, které se v Praze zadařilo zvládnout všechny těžší a problémová místa a která tentokrát opravdu zasvítila. Pink Shot - 1. místo.

Tanečníkům gratulujeme, medailí i kaše přibývá :-) a i když jste se nepoměřili s mnoha soupeři, určitě jste si zase získali dobré taneční jméno mezi ostatními skupinami a odborníky.