Jenda s Majdou STŘÍBRO a třetí F

29.05.2010 21:53

Na taneční soutěži v Chrudimi se bohužel nesešli JUNIOŘI I, takže naši mladí museli startovat pouze mezi staršími - ale nedali se a zabojovali i tam. Nejlépe to tentokrát vyšlo Jendovi Semrádovi s Majdou Bartošovou, kteřé si ve finále vytančili stříbrnou medaili a svůj 3. návrh na C třídu. Na 4. příčce skončil Tom Brant s Dominikou Kozákovou a na 6. místě ve finále Kuba Strnad s Martinou Peškovou.

 V hobby dětech II si Tom Jareš s Bětkou Smrčkovou vytančili 8. místo /20.  Na to, že jeli poprvé standard to je docela dobré umístění.

V JUN II C skončil Martin Havrda s Kamilou Donátovou jednu příčku za finálem...

 

V dospělé kategorii třídy C se Jirka Crkal s Míšou Peškovou protančil až do finále (postupovali dokonce z 2. - 3. místa) a nakonec z toho bylo 5. místo. Gratulujeme a jen tak dál... Svoji soutěžní premieru si v Chrudimi odbyli také Kuba Novotný s Míšou Martínkovou, kteří se dostali do semifinále.

 

Velkou radost máme také z našich párů v Českém Těšíně, kde probíhaly B, A soutěže a TANEČNÍ LIGA. Gratulace patří Jirkovi Váchovi s Eliškou Semrádovou, kteří se v A dospělích dokázali prosadit mezi 25 páry, dostali se do 2. kola (18 párů) a pak ještě do semifinále (13 párů) a nakonec skončili 11. Gratulujeme.

Na parketě se neztratili ani Lukáš s Adélkou, kteří se teď musí měřit s naprostou špičkou naší republiky...

 

Diskusní téma: Jenda s Majdou 2. místo a třetí F

Datum: 05.06.2010

Vložil: Miky

Titulek: Gratulace

Moc vám všem gratuluji!!

Datum: 04.06.2010

Vložil: ???

Titulek: ???

Gratuluji moc všem!!!

Přidat nový příspěvek