JIRKA A ELIŠKA MAJÍ ÁČKA, Dario a Kačka BRONZ, Karol a Martin ZLATO, Michal a Jůlie BRONZ

10.04.2010 19:00

Jirka Vácha (1992) a Eliška Semrádová (1994) si na taneční soutěži v Nymburce vytančili třídu A. Za celý klub moc gratulujeme. V obrovsky silné konkurenci nejen českých, ale i výborných ukrajinských párů skončili na 3. místě - tedy hned za dvěma ukrajinskými tanečními páry. S minulou soutěží, kterou vyhráli, to byl excelentní závěr třídy B. Úspěch na nedávném mezinárodním festivalu v show dance (3. místo) jim oběma prospěl, dodal odvahy i sebevědomí - a to pak spolu s radami trenéra konečně zúročili i na soutěžích. Nyní smí tančit i v TANEČNÍ LIZE MLÁDEŽE a čekají je opravdu nabité soutěže v A třídě. Jirko a Eliško, Držíme vám pěsti... :-))

 

V kategorii JUN II B se utkala česká taneční špička a 4 ukrajinské páry, celkem tedy 13 párů. CrossDance tam reprezentoval čerstvý pár Lukáš Bříza s Adélkou Jakubů. I když ještě nejsou stančení a bylo na nich vidět, že jsou soutěží a soupeři trochu vyděšeni, 6. místo po prvním kole a 7. v semifinále, dávají tušit, že Lukáš s Adélkou mají před sebou slibnou taneční kariéru. Gratulujeme a přejeme hodně sil - a příště vycenit zuby! .-))

 

Ve třídě JUN II C si na své společné druhé soutěži dali do těla také Dario Cadorini s Kačkou Zajícovou. I tady se objevil ukrajinský pár, který byl skoro neporazitelný a i konkurence českých tanečníků byla silná. Ale Kačky touha po medaili také. Po prvním kole sice s Dariem zjistili, že fyzička by se jistě dala ještě zvýšit, ale zvládli nápor a v semifinále byli dokonce druzí. Ve finále pak uhájili třetí místo, získali krásnou bronzovou medaili a návrh na třídu B. Pan Janoud dával náš pár dokonce i před ten ukrajinský. Kačce i Dariovi blahopřejeme, mají teď 2 návrhy, stejně jako Martin s Anitou. Takže KDO S KOHO? :-))

 

Slzy štěstí se objevily při vyhlašování vítěze kategorie JUN II D. Karolína Škrabánková a Martin Vejtruba získali v Nymburce na své páté soutěži páté Fko a zlatou medaili jako bonus. Milé je jistě i to, že byli první ve všech kolech soutěže, nedali tedy nikomu šanci a od začátku si jasně tančili pro zlato. Martinovi s Karol chybí k postupu do vyšší třídy už jen 22 bodů. Oběma také moc gratulujeme.

 

V JUN II D jsme měli širší zastoupení, kromě mladých jedniček (Jenda Semrád s Majdou skončili v semifinále na 7. místě, což je z 27 starších a mnohem větších párů opravdu úspěch) ještě také Michala Vyhlídala s Jůlinkou Kovaříkovou. Ti se v soutěži pohybovali mezi 2. a 3. místem a ve finále z toho pak byl bronz. Protože soupeřů bylo opravdu hodně, i za 3. místo se samozřejmě uděloval návrh na vyšší třídu. Michal s Julčou tedy mají na svém kontě 188 bodů a 3F. Gratulujeme a držíme palce, aby to do prázdnin vyšlo... :-)

 

V JUN I se do semifinále protančili dva crossácké páry - Kuba Strnad s Martinou Peškovou, kteří v současné době podávají standardně velice dobré výkony jak na trénincích, tak na soutěžích (8/18) a poprvé se nechal vyburcovat i Zdenda Petránek s Anetou Čechovou, kterým vždy k postupům chybí jen trocha živelnosti a výrazu (10/18).

 

Velkou pochvalu si zaslouží i standardní křest Kuby Novotného a Julie Cadorini, kteří i přes mnohé chyby postupovali ve D ST do druhého kola ze 17. místa. Na to, že párů bylo 31, je to skvělý začátek. Dále nás mile potěšili Ondra Dušek s Kamilou Klepetkovou, kteří se poprvé dostali v hobby kategorii do finále. Všem našim tanenčím párům gratulujeme.

Diskusní téma: JIRKA A ELIŠKA MAJÍ ÁČKA, Dario a Kačka BRONZ, Karol a Martin ZLATO, Michal a Jůlie BRONZ

Datum: 12.04.2010

Vložil: Honza

Titulek: Gratuluce

Všem moc gratuluju, mrzí mě, že jsem nemohl vidět a fotit soutěž celou. Tak ať je to příště zase o něco lepší!

Datum: 12.04.2010

Vložil: Miška

Titulek: Gratulace

No nestačím se divit.......všem upřímně gratuluji. A Elišce s Jirkou obzvlášť. Koukám, že se to v Crossdance pěkně rozjíždí.....nebo se mi to jen zdá?

Datum: 12.04.2010

Vložil: Naďa

Titulek: Re: Gratulace

Nezdá, rozjětí jsou někdy pěkně! :-))

Přidat nový příspěvek