Karolína a Martin BRONZ a třetí Fko

28.02.2010 21:53

Karolína Škrabánková a Martin Vejtruba získali na své třetí registrované soutěži svůj třetí návrh na třídu C. V obrovské konkurenci 29 párů se dostali až do finále a nakonec si vytančili bronz. V hradecké soutěži, která byla silně obsazená mnoha Fkovými páry, je to bezvadné umístění. Martinovi i Karolíně moc gratulujeme...

Na soutěži zazářilo i několik našich maličkých párů z řad čerstvých juniorů. Dominika Kozáková s Tomášem Brantem odtančili celkem 6 soutěžních kol, což je na jejich malé nožičky opravdu záhul. Ale fyzička se posílí a nebojte,  maminky pak nožičky namasírují! :-) V JUn I se dokonce protlačili až do finále, kde pak obsadili 5. místo. (Z celkového počtu 19 párů - ještě jeden a bylo by Fko!) Ze semifinále dokonce postupovali jako druzí. Ve dvojikách jejich síly stačily na semifinále, kde pak skončili 12/29.

Dále se velice dobře dařilo Martině Peškové s Kubou Strnadem. V Jedničkách skončili těsně za finálem a ve dvojkách se v semifinále dostali ještě před Domču s Tomem a porazili dokonce 5 párů s návrhy na C třídu. V JUN I překvapivě získal Kuba s Martinou všechny křížky za rumbu, ve dvojkách se jim zase nejvíce dařila chacha  - no dle křížků i rumba a jive, do semifinále postupovali z naprosto neuvěřitelného druhého místa! (Pak už ale síly nestačily! :-) I Zdenda s Anetkou si mohou gratulovat - i když je zradila hudba a nervy- za semifinálové a pak první nepostupové umístění jim patří pochvala. Ve starší kategorii JUN II postupovali do druhého kola z krásného 3. místa. Je vidět, že základna našich mladých párů má před sebou hoodně dřiny, ale také možná i slibnou taneční budoucnost.

Nejlepším tancem juniorů II Julči Kovaříkové a Michala Vyhlídala byla chacha, na postup do semifinále to však nestačilo.

Romanka Pešková a Tom Hermann byli v JUN I prvním nepostupovým párem, ale křížky za sambu a za rumbu svědčí o tom, že to jde... Deniska Sýkorová a David Sýkora také nepostoupili, ale všechny křížky si zase vyskákali v jivu. Terezka Bukačová s Martinem Nerušilem musí jen dát na rady trenéra a předvést na soutěži to, co pokaždé na konci tréninku a postup přijde sám...

V C dospělých si po dlouhé době zatančili Julinka Cadorini a Jakub Novotný - poprvé vyvětrali Julčiny překrásné nové šaty - a příště třeba budou ve větším klidu a dopadnou o kousek lépe. V B dospělých za CrossDance tančil Jirka Vácha s Eliškou Semrádovou - a jejich 1. místo po prvním kole a pak celkově 7. je opět poučením o tom, že tanečník musí být také skvěle fyzicky připravený atlet! :-) Převaha Jirky s Eliškou v prvním kole jsou ale skvělým příslibem - kategorie B dospělých byla opět velice silně obsazena! .-)

Všem tanečníkům přejeme hodně sil a dalších úspěchů...

 

Diskusní téma: Karolína a Martin BRONZ a třetí Fko

Datum: 01.03.2010

Vložil: Mišáček

Titulek: gratulace

Lidi ja z vas mam taaaaaaaaaouvou radost....Tak mooooc se mi stýzkáááá ;(

Přidat nový příspěvek