Karolína s Martinem - 2 stříbrné medaile!

14.11.2009 20:00

Karolína Škrabánková a Martin Vejtruba na své první společné hobby soutěži (a na Karolínčině vůbec první soutěži) v Týnci nad Sázavou získali hned 2 stříbrné medaile. V hobby juniorech II a v dospělých. Gratulujeme a přejeme, aby to takhle šlo i v registrovaných soutěžích! :-))

Mezi hobbíky se sešlo mnohem víc crossáckcýh párů - a některé z nich byly na soutěži také úplně poprvé. Soutěžní atmosféra, stres, předstartovní horečka dětí i rodičů - to vše k soutěžím patří a s tím vším je nutné se poprat. A hlavně si to ještě stačit užít - protože o to jde u hobbíků hlavně! :-) Nejlépe z mladých dopadl Jenda s Majdou, kteří v JUN I i v JUN II obsadili 5. místo ve finále - a ze semifinále postupovali dokonce na místě druhém... Hezkého umístění dosáhl i Zdenda s Anetkou - 6. a 8. místo. Ostatní zradila buď hudba nebo tréma - ale všichni zabodovali alespoň v jednom tanci a zas je do příště co zlepšovat! .-))

V JUN I C obsadil Martin s Anitou 5. místo ve finále, v JUN II C Dario s Adélkou opět získali svoji prokletou bramborovku (4. místo ve finále) a v B dospělých Jirka s Eliškou 5. místo.

Všem přejeme, aby se dařilo  - ale znáte to - to nepůjde samo! :-))

Diskusní téma: Karolína s Martinem - 2 stříbrné medaile!

Datum: 15.11.2009

Vložil: jiřik

Titulek: Gratulejšn

gratuluju moc všem a musim hlavně pochválit Káju ta to tam rozjela uplně nejví fakt supr

Přidat nový příspěvek