Kuba s Marťou 3. místo a 2F, Zdenda s Anetou poslední Fko!

13.06.2010 17:43

Na velice nabité taneční soutěži v Kladně se sešlo 18 párů JUNIOR I a 23 párů JUNIOR II. Podle soutěžní databáze mělo 16 z nich již několik návrhů na C třídu. I mezi takovou silnou konkurencí se naše páry neztratily... Velká gratulace patří Kubovi Strnadovi s Martinou Peškovou, kteří v jedničkách získali 3. místo a bronzovou medaili a ve dvojikách skončili 5. Kromě spousty bodů si z Kladna odvážejíi 2 návrhy na vyšší třídu. Moc jim gratulujeme a přejeme jim ještě ty poslední dvě Fka... Nemalou radost máme i ze Zdenka Petránka a Anetky Čechové, kteří skončili v jedničkách i ve dvojkách na 4. místě. Medaile to sice dneska nebyla, ale díky velkému počtu soutěžících získali také 2 F. Zdenda s Anetou mají již dnes všech 5  návrhů pohromadě a k vyšší taneční třídě C  jim chybí již jen 6 bodů. Věříme, že na prázdniny už budou odjíždět jako naši nejmladší CÉČKAŘI.

Neztratili se ani Tom Brant s Dominičkou Kozákovou, kteří skončili v JUN I na 6. místě a ve dvojkách na 14. Jendovi s Majdou se dne lépe dařilo ve starší kategorii, kde byli 8., v JUN I skončili 12. Tom Hemrann s Romankou Peškovou 13. v jedničkách a 17. ve dvojkách...

Po náročném slunečném Kmochově Kolíně vyjet na takhle obsazenou soutěž - a ještě s takovým úspěchem - všem gratulujeme - máme z vás radost. :-)

 

Diskusní téma: Kuba s Marťou 3. místo a 2F, Zdenda s Anetou poslední Fko!

Datum: 14.06.2010

Vložil: ???

Titulek: Gratulace

Mooooc všem gratulujeme. Neuvěřitelně se nám líbila Anetka se Zdeňkem. Moc! Ale i všichni ostatní jste skvělí, fandíme vám.

Přidat nový příspěvek