KVALIFIKACE NA MČR 7 x ZLATO, 2X STŘÍBRO, 2X BRONZ

29.03.2010 09:55

V neděli 28. března proběhla v Praze kvalifikace na MČR. Opravdu náročný den byl korunován úspěchy. Děti vstávaly o hodinu dřív a domů se vrátily až kolem půlnoci, ale 7 zlatých medailí za to určitě stálo.

 

BOYS AND GIRL -      1. místo (plesovky děti)

PINK SHOT -             1. místo (plesovky junioři)

PHANTOM -               1. místo (plesovky mládež)

 

Neúčast pražských klubů na soutěži plesovek nás sice mrzí, ale postup tím zaručen nebyl. Všechny formace zatančily bezvadně a do Lípy a do Chrudimi mají dostatek času laťku ještě trochu poposunout... Dětská formace držela řady - první diagonálu naprosto precizně, kluci stáli našponovaní jako v Itálii a holky jely jako dračice... Juniorská byla tentokrát také bez ALE - a to na některých místech tančili náhradníci. Bezvadně jste zvládli zkrat aparatury - porota to cenila. Velká pochvala  ve Phantomovi patří Kláře, která ustála i náročné podmínky a spadlou sukni... :-) a ve všech formacích Ondrovi, který se mimořádně usmíval a konečně snad pochopil, co to po něm v té latině chceme :-) Skvělý výraz měla i Eliška Semrádová a spousta dalších... To, že je to u některých samozřejmost ještě neznamená, že to není hodno pochvaly...

 

Z NEBE DO PEKLA -     1 místo (parketovky děti)

CRYING ANGELS -       1. místo (parketovky junioři)

 

Úspěch dětí v parketovkách nás mimořádně potěšil - porota jistě ani netuší, že některé z tanečnic tančí měsíc, jiné půl roku a že choreografkami a trenérkami týmu jsou čtrnáctileté slečny. :-) Skvělá výrazovka má být sice přehozena do show (což pro nás znamená nocleh v Lípě na MČR:-( ach jo, klubová kasička pláče! ), ale pokud se vychytají a doladí drobné chybičky a holčiny budou stejné - určitě v Lípě potěšíte nejen diváky. Ještě jednou MOC gratulujeme - hlavně Kačce, Míše, Elišce a trochu také Jessice, která se podílela na přípravách. Angeles byly po podle mě konečně precizní a synchronizovaní a výpadek hudby holky spíše ještě nastartoval k většímu náboji. Skvělé!

 

BRITNEY -             3. místo (show junioři)

POMÁDA -             5. místo (show mládež)

 

Kategorie show je pro nás ve formacích trošičku jinde - nepouštíme se do velkých kulis, převleků a velkého divadla. Takže hodnocení poroty bereme, pro nás je Pomáda odreagování a tak je třeba ji brát, kvůli postupu vyrábět velký cadilac nebudeme... .-) Úspěch Britney byl překvapením - v kategorii, kde soutěžilo i 24 tanečníků naše marodná 5členná Brit trošku zmizela, ale pro postup připravíme celou dvanáctku. Ondrovi a holkám přesto moc gratulujeme.

 

ČESKÁ POLKA     (všichni postupující)

David Sýkora + Monika Šindelářová    1. místo (děti)

Tomáš Jareš + Alžběta Smrčková        2. místo (děti)

 

Dario Cadorini + Kateřina Zajícová     1. místo (junioři)

Jakub Strnad + Martina Pešková         2. místo (junioři)

Michal Vyhlídal + Jůlie Kovaříková      3. místo (junioři)

Lukáš Bříza + Adéla Jakubů                4. místo (junioři)     

Jan Semrád + Magdalena Bartošová    5. místo (junioři)

 

NAŠE NEJJJJJJ!

Nejvíce medailí během dne získala KAČKA ZAJÍCOVÁ, i s tou za choreografii by jich měla mít na krku 7! Gratulujeme! Nejmladší tanečnicí byla Lucinka Červinková. Nejvíc toho snědla Kačka Zajícová. Nejrychleji zničili míček Dario a Martin H. Nejvíc ztrát měla Adélka. Nejvíc unavená byla Lucinka Lukášková. Nejvíc naštvaná na partnera byla Dominička. Nejvíc medailí měla fyzicky na krku Ála Kozáková. Nejvíckrát se česala Majda. Nejdéle čekala na řízek Sabina ryšánková... :-) Další NEJ piště do vzkazů:-))

 

MČR se usktuteční 15. (plesovky, parketovky a polka) a 16. května (show) v České Lípě - všem držíme palce!

Diskusní téma: KVALIFIKACE NA MČR 7 x ZLATO, 2X STŘÍBRO, 2X BRONZ

Datum: 22.12.2011

Vložil: m,n mnhjfvcn bm,

Titulek: mmmmmmmmmmb n

nic moc samí první teprvev dobrý

Datum: 22.12.2011

Vložil: lucie

Titulek: Re: mmmmmmmmmmb n

tak si to zkus sám nebo sama

Datum: 30.03.2010

Vložil: Martin V.

Titulek: Ztrata

Někdo my asi omylem vzal crossácký tričko je vzadu podepsané tak ho prosím doneste do tančírny.

Datum: 30.03.2010

Vložil: Ada J.

Titulek: Ztrata

Hodně toho jsem ztratila, ale postupně jsem všechno doma našla :-D

Datum: 29.03.2010

Vložil: Miška

Titulek: GRATULACE

Tak tohle je vážně bomba......klub vzkvétá a to je jedině dobře....čím to asi je? No prostě skvělý Láďa že ;)

Přidat nový příspěvek