Letní kondiční soustředění na horách

14.08.2017 08:00

Letní SPORTOVNÍ a KONDIČNÍ soustředění v Krkonoších.

Děkujeme vše účastníkům za BEZVA týden. Makalo se naplno a k tomu jsme si to užili. Bylo vás MOC, ale o to větší snad zůstanou zážitky.

 

ODJEZD: pondělí 14.08. - sraz v 08:00 u budovy 4. ZŠ / první jídlo ve Vítkovicích oběd

NÁVRAT: sobota 19.08. v cca 19:30 v Kolíně (u 4. ZŠ) / poslední jídlo buď brzká večeře nebo velká odpolední svačina (vloni to byl velký řízek v chlebu a ovoce)

ÚČASTNÍCI: děti od 1. tříd až po ty nejstarší, tréninkově je potom rozdělíme

NEZAPOMEŇTE: potvrzení o bezinfekčnosti, kartičku pojišťovny nebo její kopii, případné léky a jejich dávkování, karimatku nebo jinou podložku na cvičení (stará deka nebo osuška - ale ne ta do sprchy...), sportovní tréninkové oblečení na venek i do tělocvičny (je to v horách, tak i do tělocvičny počítejte raději s teplejší variantou), sportovní obuv na sport i běh (optimálně 2x), tenisky do tělocvičny, dostatek ponožek do bot, piškoty, taneční boty (NABOSO SE NETRÉNUJE - tělocvična je vestavěna ve skále), kdo má - tak i vlastní švihadlo, dívky dostatek gumiček a sponek, pláštěnku nebo nepromokavou bundu s kapucí, malý batůžek, plavky, lahev na pití na tréninky, vlastní plastový hrneček na pitný režim, přezůvky do ubytovny, ... hygiena, oblečení atd. + doporučeno: repelent, brýle proti slunci a opalovací krém, kniha nebo nějaká spol. hra (NENÍ TAM WIFI a chytáme jen VELMI ŠPATNÝ TEL. SIGNÁL) - což vítáme! Děti "pod čarou" si raději vezmou s sebou vl. spacák nebo deku s polštářem!

KAPESNÉ - jen na drobné osobní nákupy v "Buráčku" (nanuky atd.)

ČÍM NÁS ROZHODNĚ NEURAZÍTE: :-) pokud pošlete nějakou zeleninu či ovoce a nebo upečenou nějakou buchtičku - dětem na horách rychle tráví, tak budeme rádi :-)

NEDOPORUČUJEME: mobilní telefony (jednak je tam špatný signál, jednak máme naplněný program a jednak Vám každý, kdo jezdí na školy v přírodě, tábory atd, potvrdí, že to prostě není dobrý nápad... Kdo telefon u sebe mít bude - může se stát, že se dětem přes den nedovoláte, že je budeme mít u sebe a dětem je rozdáme až po večerním programu. V případě potřeby volejte - (nebo spíš nejdříve pište SMS) nám.

Vítkovice 2017 - kondiční soustředění + přípravné tréninkové soustředění na International Cup v Maďarsku. Hlavní náplní bude sport a při přízni počasí sport venku. V tělocvičně, kterou máme také pronajatou na celý pobyt, se budeme věnovat všem našem tanečním stylům a zapomínat nebudeme ani na posilování a strečink. 

U školy, kde se bydlí, je řeka, ale je studená, bazén v nedalekém hotelu byl bohužel před 2 lety zavřený - o nové možnosti koupání zatím nevím. Odvážlivci zkoušeli řeku, ti ostatní se v ní aspoň cachtali. Také tam máme k dispozici hřiště, přivezeme trampolínu, starší připraví noční bojovku mladším - prostě klasické společné letní soustředko.

Na soustředění máme připravené nové medaile - tady ukázka těch loňských, letošní várka je už objednána :-)

Cena: 3.000Kč (V ceně: doprava, ubytování, velice chutná strava 5x denně, pitný režim + iontové nápoje, pronájem tělocvičny, trenéři, zdravotník s autem, ceny atd.) / V případě pozdního odhlášení počítejte s drobným stornopoplatkem (dle požadavků ubytovny a jídelny ve Vítkovicích + se stornem za bus)

Trenéři: Vláďa Vidner, Naďa Eretová, + kondiční trenér Petr Neumann (ten funguje zároveň i jako zdravotník)

ÚČASTNÍCI SOUSTŘEDĚNÍ (pův. max. kapacita 45 osob - psali jsme do Vítkovic - kapacitu jsme trochu natáhli, postýlky a molitany doplní :-)

Ella Heroutová Klaudie Burdová Bety Kvapilová Oli Neumannová
Tereza Antošová Niki Čepeláková Tereza Karpíšková Naty Romportlová (do Čt)
Nela Teplá Bára Andrlová Nela Humlíčková Martina Ulrichová
Viki Sedláčková Gábina Pácalová Viki Olivová Klára Benešová
Michal Provazník Míša Nezbedová Kája Brožová Johanka Soukupová
Ondra Cimický Naty Sedláčková Týna Honcová Valerie Jíchová
Verča Martínková NIki Šimíčková Naty Sochorová Naty Šimíčková
Adéla Bukačová Anežka Sněžíková Tereza Krtilová Martina Vorlíčková
David Scholze Simona Grumlová Marika Melezínková Vláďa Vidner
Jakub Navrátil Vanessa Špinková Nela Šedivá Naďa Eretová
Lukáš Ditrich Valentýna Spoustová  Naty Nespěchalová Petr Neumann
---------------------- ------------------------ Barbora Bulíčková Luisa Klímová
+ Šimon Kahovec + Nela Pudilová ------------------------ ------------------------
+ Vítek Ulrich + Melisa Antošová    
+ Matěj Ryba + Nikoleta Greková  
  + Ami Lodlová    

.