Lukáš a Áďa 3. místo JUN II D ST, Jirka a Eliška - Cool Dance

05.06.2010 21:05

Lukáš Bříza a Adéla Jakubů si ze své druhé standardní soutěže odvážejí návrh na C třídu. V JUN II D STANDARD se v Plzni sešlo 11 párů, soutěžilo se na 3 kola a Lukáš s Adélou se dostali až do finále. Trénují standard sice teprve pár měsíců, ale už na první soutěži se dostali do finále a z druhé odvážejí Fko. Lukášovi i Adélce moc gratulujeme a přejeme jim hlavně brzy zasloužené prázdniny... :-)

 

V Praze na Cool Dance zase bojovali Jirka Vácha s Eliškou Semrádovou v hlavní kategorii A  třídy. V prvním kole tančilo 32 párů a Jirka s Eliškou se již podruhé dostali přes dvě kola až do semifinále. Konečné 12. - 13. místo je skvělé  a Jirkovi s Eliškou také moc gratulujeme.

 

Jirka s Eliškou v Praze ještě zůstali a v této chvíli tančí na uzavřené taneční soutěži, na kterou byli osobně pozváni panem Kojetínem. Uzavřená pohárová soutěž BAM pro 12 párů bude pro naše mladé ÁČKAŘE skvělou zkušeností - jde sice o soutěž organizovanou pro sponzory (a pro zviditelněné tanečního sportu), ale také o soutěž, která se pojede na mnoho kol a již od semifinále budou mít páry možnost prezentovat se na parketu sólově. Příjemná je jistě i večeře a malé kapesné, které tanečníci na soutěži dostanou... Jirkovi s Eliškou držíme palce a přejeme jim, aby si soutěž pořádně užili. Jsme rádi, že CrossDance už má páry, které mohou takto reprezentovat klub, Kolín i středočeský kraj...

 

Přidáváme ještě informace z hlavní třídy C, kde se Kuba Novotný s Míšou Martínkovou dostali až do finálového kola. Ze 17 párů postupovali ze 4. místa a nakonec skončili 6. Návrh na Béčka jim tedy utekl jen o vlásek... Gratulujeme a brzy se na ně těšíme i ve standardu. :-)

Diskusní téma: Lukáš a Áďa 3. místo JUN II D ST

Datum: 06.06.2010

Vložil: Eliška

Titulek: gratuluju :)

Moc moc gratuluji Lukášovi s Áďou :) Jste skvělí ;)

Datum: 06.06.2010

Vložil: Lukáš a Áďa

Titulek: Re: gratuluju :)

Moc děkujem za gratulaci a vy jste taky skvělí, že vám to v těch áčkách takhle jde. :-)

Přidat nový příspěvek