Lukáš a Adélka STŘÍBRO ve standardu

19.09.2010 22:00

Lukáš Bříza a Adélka Jakubů se na taneční soutěži v Hradci Králové utkali hned ve dvou soutěžích, ve standardu, ve kterém zatím soutěží v kategorii JUN II D a v latině v kategorii JUN II B. V silně obsazené soutěži standardu startovalo 17 tanečních párů, z prvního kola Lukáš s Adélkou postupovali mezi 1. a 2. a místem a s favority bojovali až do konce. Soutěž se jela na 3 kola a ve finále skončil Lukáš s Adélou na 2. místě a získali tak svoje třetí Fko. Také v latině se jim poměrně dařilo, ve finále skončili 4.

4. místo, tedy bramborová medaile zbyla i na Toma Branta s Dominikou Kozákovou, když v JUN I D porazili 7 tanečních párů. Svůj křest mezi registrovanými si odbyli i Tomáš Jareš a Alžběta Smrčková (celkově 4./4), ale za jive dostali i jedničku... Kuba Novotný s Míšou Martínkovou se protančili do standardního semifinále a soutěž od soutěže se zlepšují...

 

Velkou radost máme i z Jirky s Eliškou, kteří se v sobotu v Týnci účastnili jak soutěže A třídy, tak taneční ligy mládeže. V Áčkách startovalo 20 tanečních párů a Jirka Vácha s Eliškou Semrádovou se dostali do semifinále, kde skončili na moc pěkném 8. místě. Za sebou nechali i dva návrháře na M a od finále je dělilo pouhé 4 křížky.

V taneční lize mládeže se utkala špička našich mládežnickcýh párů - a Jirka s Eliškou se opět protančili do semifinále a skončili 8. / 14. I zde porazili návrháře na M a do finále to nebylo daleko.

Všem tanečníkům gratulujeme a příště ještě o stupínek výše... :-)

Diskusní téma: Lukáš a Adélka STŘÍBRO ve standardu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek