LUKÁŠ A ŽANETA - OD BÉČEK JE DĚLÍ jen pár BODŮ

11.10.2009 14:00

Lukáš Bříza se Žanetou Zborníkovou mají za sebou další skvělý víkend. 2 soutěže a 3 návrhy na B třídu! Na taneční soutěži v Nymburce získali během jednoho dne rovnou dva návrhy na třídu B. V JUN I obsadili 2. místo a ve starší kategorii JUN II místo třetí. Ve dvojkách se sešla na parketu silná konkurence, ale Lukáš zabojoval - zlepšil jak výraz, tak kroky a skvěle doplňoval tradičně živou Žanetu. K šestému Fku jim moc a moc gratulujeme. (Čtvrtý návrh si vytančili o den dříve v Praze, když v JUN I C obsadili ve finále 3. místo)

 

V Nymburce se sešlo našich párů hned několik - Pro Anitu s Martinem to byl takový křest ohněm v C třídě - a jak řekl trenér: "Nejhorší je smrt z vyděšení!" :-)) Dario s Adélkou skončili těsně za finálem, což je taková jejich smolná pozice - buď  těsně za finálem, nebo těsně za návrhy. Při roztančení ale dali znát, že to v nich je a že to přijde! A to brzo, fakt! :-))

V dospělých Céčkách nás zastupovala Míša s Kubou, kteří skončili 10. - 13. (Míša měla super výraz a s Kubou mají nejhezčí tan. kostým... :-))) a milým překvapením byl postup Julinky s Kubou do semifinále této soutěže, nejezdí na soutěže moc často (spíš vůbec) a zasloužené celkové 8. místo nám i jim udělalo radost. A doufejme, že jim konečně zvedlo i sebevědomí! Spočítali jste si vůbec, že jste vlastně skončili 4 místa za návrhem na B?!!! V B dospělých za CrossDance tančil Jirka s Eliškou a i oni se dostali do semifinále, kde pak dojeli na velkou tlačenici na parketu a svoji nezvládnutou práci s tan. prostorem. Jinak ale určitě patří mezi ty nejrychlejší a nejživější Béčkaře vůbec...

Takže MAKAT, MAKAT - a ono to půjde!

 

A poděkujte všem maminkám, taťkům, babičkám, dědům, sourozencům apod., že vás tak skvěle podporovali...

Diskusní téma: Lukáš a Žaneta 6 Fek, Nymburk

Datum: 12.10.2009

Vložil: Miška Pol.

Titulek: senzace

super výkony koukám.. :)...GRATULUJU VŠEM!!!

Datum: 11.10.2009

Vložil: Miky

Titulek: gratulace

Gratuluju!!!!!!!!!!!!

Přidat nový příspěvek