Lukáš a Žaneta, další návrh na třídu C

30.11.2008 13:48

Lukáš a Žanetka i v předlatinotékovém zápřahu vyrazili na další soutěž do Březnice u Příbrami. V silné konkurenci obsadili 2. místo a získali tak svoje 4. Fko. Gratulujeme.

Diskusní téma: Lukáš a Žaneta, další návrh na třídu C

Datum: 10.12.2008

Vložil: staroch

Titulek: sikovny mladeznici

jde vam to pekne ale az udelate C cka tak bezte do jinyho klubu treba do prahy nebo pardubic nebo chvaletice at taky mate sanci dostat se vejs, nebudu vam pomlouvat trenera ale casem pochopite proc vam radim,jinak jste naprosto super a at vam to dal takhle tanci

Datum: 10.12.2008

Vložil: Naďa Eretová, vedoucí TK CrossDance

Titulek: Re: sikovny mladeznici

Ahoj, Tomáši... Moc se těším, až se uvidíme na nějaké soutěži a až našim dětem ukážeš, kam se to dá dotáhnout v jiném klubu po tolika letech trénování, jako máš za sebou Ty. :-))))

Datum: 13.12.2008

Vložil: Luboš Bříza

Titulek: Re: sikovny mladeznici

Děkujeme za pochvalu, každé ocenění hřeje u srdce nejen děti (závodníky), ale i rodiče.
O jakémkoliv přestupu neuvažujeme, našli jsme v Cross Dance velmi dobré zázemí i atmosféru a k trenérům máme plnou důvěru.

Datum: 15.12.2008

Vložil: Jirka Vácha :

Titulek: Re: sikovny mladeznici

Čus starochu já nevim co máš proti NAŠEMU KLUBU NEBO TRENÉROVI (Vláďovi) .Vláďa a Naďa ze mě a mé partnerky udělali za 9 měscú Béčkaře takže si nemůžu stěžovat.Já doufám že to dotáhneme i vejše, Protže Vláďa a Naďa sou ty nej trenéři co sme mohly mi všichni v klubu dostat.Jestli nám závidíš Žanetku a Lukyho tak to můžeš, ale já si myslim že Žanetka a lUKY NIKAM NEPŘESTOUPĚJ , protože sou u nás moc moc spokojení.A žeby se u nás nemohgly dostat vejš tak to pochybuju.

Datum: 30.11.2008

Vložil: Miky

Titulek: Gratulace

moc vám gratuluji a přeji další úspěchy na soutěžích

Přidat nový příspěvek