Lukáš a Žaneta - NÁVRH NA TŘÍDU B, Kuba a Míša - 1.MÍSTO A C TŘÍDA

20.06.2009 12:23

Mám pro vás aktuální informace z právě - probíhající taneční soutěže v Praze. Crossáci unaveni po vydařeném plese se ráno oklepali a v předprázdninové náladě vyrazili na poslední soutěž v sezóně. A asi jsou z nějakého společného hnízda "pařmenů" :-) - protože celovečerní řádění na plese jim neubralo sil - ale naopak dodalo vitality, energie a chuti do boje. Soupeřů bylo dost, ale Crossáci zazářili. I když Žanetka s Lukášem dorazili pozdě (teda, tedy, to si ještě vyřídíme:-) a nestihli sambu v prvním kole, porota jim přála a zbytek křížků jim k postupu do finále stačil. Ale na druhou stranu se nestačili nervovat a trémovat - takže i ve finále zatančili na výbornou. Po finále byli vyhlášeni mezi třemi páry, které si měly přijít na vyhlášení pro medaili. První bedna v C třídě už je sama o sobě výborný výsledek - ale na návrh by 3. místo ještě nestačilo.  A tak nervy pracovaly. Ale protože je dneska opravdu štědrý den - zadařilo se a Lukáš se Žanetkou obsadili 1. místo a získali tak svůj první návrh na třídu B! Obrovskou radost udělali nejen rodičům, trenérům, ale hlavně sami sobě. Vidí, že to jde a že že jim trenér nepředvídal ty návrhy do Vánoc zbůhdarma! V JuN II se sešlo soupeřů mnoho a 4. místo je také velice dobrým - ba přímo výborným oceněním pro maličké tanečníky z CrossDance.

Další skvělé umístění si z Prahy odvážejí Kuba Říha s Míšou Martínkovou. Sice nevím, ve kterých šatech Miška tancovala, ale musela tancovat i s Kubou bezvadně, protože prosadit se mezi 24 dospěláckými páry, když je Míša vlastně ještě žačka základní školy, je velmi obtížné! Ale Míša s Kubou se už nebojí ničeho (jedině tak sólových soutěží na soustředění :-)  - jejich sebevědomí zdravě roste a po rozpačitých začátcích patří mezi páry s největší pohodou mezi partnery - a tohle všechno spolu s poctivými tréninky nese své ovoce! Míša s Kubou obsadili také 1. místo a ziskem svého posledního chybějícího Fka si dnes vytančili taneční třídu C! Oběma párům moc a moc gratulujeme a přejeme brzy další bedny, medaile a jednou třeba u předávání medailí i českou hymnu! :-))

V juniorech IIC soutěžili ještě Dário s Adélkou a potvrdili, že jsou párem, který patří do finále - gratulujeme k 5. místu a přejeme, aby na podzim to F-ko konečně padlo! 

Michal s Aničkou soutěžili v juniorech IID a obsadili 7. místo. Na finále to ještě nestačilo, ale dle slov Dária zatančili dnes nejlépe, jak je kdy viděl.

 

Diskusní téma: Lukáš a Žaneta - NÁVRH NA TŘÍDU B, Kuba a Míša - 1.MÍSTO A C TŘÍDA

Datum: 21.06.2009

Vložil: Jiřík a Váchovi

Titulek: gratulace

Všem moc gratulujem je to super .....jste šikulky....



Jíra a Váchovi .....super víkend

Datum: 21.06.2009

Vložil: Eliška

Titulek: WooW

Chtěla bych všem mooc pogratulovat. To se jen tak nevidí za jeden den dvě první místa! Mišce a Kubovi přeji hodně štěstí do céček a Žanetě a Lukášovi taky strašně moc gratuluji, konečně jste se dočkali té bedny:)

Datum: 21.06.2009

Vložil: Petránkovi

Titulek: Gratulace


Všem moc gratulujeme za nádherné výsledky. Ste jedničky.

Datum: 20.06.2009

Vložil: Lukáš a Žaneta

Titulek: ....

Rádi bychom poděkovali Michalovi který pro nás doběhl do šatny abychom šli na parket,protože naše kategorie už začala.Bez něj by nebylo ani F ani body.A samozřejmě gratulujeme ke všem úspěchům.

Datum: 21.06.2009

Vložil: Michael

Titulek: Re: ....

To je dobrý vy by jste to pro mě taky udělali. Jinak gratuluji všem co byli na soutěži

Datum: 20.06.2009

Vložil: Miška Poláková

Titulek: GRATULACE

Všem moc gratuluju,jste výborní....obdivuju taky hlavně to že jste po plese sebrali všechny síly a dosáhli tak senzačních výsledků..ještě jednou VELIKÁ GRATULACE

Přidat nový příspěvek