Martin a Anita C, Dario - Adélka BRONZ, Kuba - Míša BRONZ

30.05.2009 22:24

30. května se uskutečnila taneční soutěž v Chrudimi. Crossáci vyrazili v hojném počtu a 6 medailí je doma! :-) Veliká gratulace patří Martinovi Havrdovi s Aninkou Šálkovou, kteří si dnes vytančili třídu C. Na své poslední D soutěži v Chrudimi skončili druzí, hned za výborným polským párem. Během 5 výjezdů na taneční soutěže získali 205 bodů a 7 F a stávají se naším nejrychlejším párem. Samozřejmě mají vše ulehčeno tím, že mohou startovat ve dvou soutěžích - v JUN I i v JUN II. I tak jim moc gratulujeme a  do Céček přejeme mnoho dalších úspěchů, pevné nervy, dobré uši (rytmus:-) a pohodu v páru. K jejich cti slouží i odvaha, se kterou se dnes tanečně utkali s Céčkaři - paso stavěli s Jirkou Váchou den předtím na tréninku - (a získali za ně 1x!)

V JUN II C měli Crossáci početní převahu, ale také silné rovnocenné soupeře. Nejlépe se dařilo Dariovi Cadorinimu s Adélkou Jakubů, kteří získali BRONZOVOU MEDAILI. Boj o Fko byl těžký a opravdu to bylo jen o fousek. Adélka se čistotou svých pohybů rovná těm nejlepším céčkovým tanečnicím a Dario roste den ode dne a až se zpevní, určitě na ten návrh brzy dosáhnou. Do finále se protančili ještě Ondra Gregor s Miškou Peškovou, kteří nakonec skončili 4. Bramborová medaile po tak dlouhé době, kdy nebyli na soutěži, je velice slibným výsledkem. V Chrudimi se bohužel neotevřela soutěž JUN I, takže Lukáš se Žanetkou byli trochu znevýhodněni. Náš velice perspektivní pár se tentokrát ještě do finále nevešel, ale už se to jistě blíží!

V dospělých D startovalo 21 párů. Jakub Říha s Míšou Martínkovou se protančili všemi koly až do finále, kde zapnuli síly a naprali všechen svůj um a temperament do boje o F ko... a zadařilo se! 3. místo, bronzová medaile a v pořadí již 4. Fko jistě za to dlouhé čekání během soutěže v Chrudimi stálo. A Míšo - šatama to není! .-)) Dospělácká Béčka byla opět silně obsazena - Jirka s Eliškou skončili těsně za finálovým umístěním...

Diskusní téma: Martin a Anita C, Dario - Adélka BRONZ, Kuba - Míša BRONZ

Datum: 31.05.2009

Vložil: Michael

Titulek: Gratulace

Všem moc gratuluji a Jirko neboj za chvíli zas budete na bedně věřím vám ;)

Datum: 31.05.2009

Vložil: Alena K.

Titulek: Gratulace

Všem Vám moc gratulujeme a přejeme mnoho úspěchů v dalších soutěžích. Jste všichni báječní.

Přidat nový příspěvek