Dario a Kačka 2. místo a B třída, Martin a Karol 1. místo a C třída, Jenda a Majda 1., 2. místo a 2F, Tom a Miky 3. místo a F

22.05.2010 12:07

Na taneční soutěži v Jičíně se Crossákům opět dařilo. V kategorii JUN I D se na parketě sešlo 12 tanečních párů, mezi nimi naši Jenda s Majdou, Tom s Dominikou, David s Deniskou a Tom s Romankou... Ve finále zabojovali Tom s Domčou i Jenda s Majdou a bedna byla doma.  2 Crossáci na bedně v jedné soutěži, to se stane málokdy. Ale na jičínském parketě se nám daří, takže Jenda Semrád s Majdou Bartošovou získali ZLATO a svůj první návrh na C třídu a Tom Brant s Dominikou Kozákovou skončili 3. a na kontě teď mají Fka 2.

V kategorii JUN II D se utkalo dokonce 19 tanečních párů. Juniory jedna ještě doplnil Martin s Karolínou, kterým ráno k céčkům chybělo jen 22 bodů. I když se tančilo na více kol - Jenda s Majdou posbírali všechny svoje síly a i ve dvojkách to dotlačili až do finále. Spolu s nimi na parketu řádli i Martin s Karol.

Nakonec i ve dvojkách slaví CrossDance úspěch - mooc gratulujeme Martinovi Vejtrubovi s Karolínou Škrabánkovou, kteří VÍTĚZSTVÍM v Jičíně získali třídu C. Na svém kontě měli něco přes 200 bodů a 6Fek... Svůj slavný den završil i Jenda Semrád s Majdou Bartošovou - kteří i ve starší kategorii dosáhli na bednu a ve finále JUN II D získali STŘÍBRO a dnes již svoje 2. Fko.

Soutěž ještě pokračuje, další výsledky budou přibývat...

Držíme pěsti všem v Jičíně i Táboře a gratulujeme všem úspěšným párům...

 

V JUN II C startovali na své druhé soutěži Martin Havrda s Kamilou Donátovou. I když se teprve stancovávají, postoupili do finále, kde ukořistili pěkné 5. místo.

 

V dospělých C se do finále protančil i Jirka Crkal s Míšou Peškovou. Ve finále pak skončili 6.

 

Další zprávy z Tábora. Přes těžké začátky, kdy porotci neměli naše startovní číslo  a celé první kolo se muselo opakovat, v Táboře zabojoval Dario Cadorini s Kačkou Zajícovou a ve finále získali STŘÍBRO a hlavně svůj 5. návrh na vyšší třídu. Dneškem tedy Kačka s Dariem získávají třídu JUN II B!

 

Ješte jednou z Tábora... Lukáš s Adélkou pokřtili svoji standardní výbavu, krásné růžovo- fialové standardky Adélky a frajerskou vestu Lukáše. Na jejich první soutěži se sešlo 12 párů a Lukáš s Áďou postoupili do finále, kde nakonec skončili 6. Gratulujeme...

 

 

Diskusní téma: Dario a Kačka 2. místo a B třída, Martin a Karol 1. místo a C třída, Jenda a Majda 1., 2. místo a 2F, Tom a Miky 3. místo a F

Datum: 23.05.2010

Vložil: Míša M.

Titulek: Gratulace

Všem vám móóóc gratuluji ... :)))

Datum: 23.05.2010

Vložil: majda

Titulek: mooc velká GRATULACE

já taky všem mooc gratujuli a hlavně Kačence s Dariem za třídu B!!!

Datum: 23.05.2010

Vložil: Kačka Zajícová

Titulek: Re: mooc velká GRATULACE

Děkuju Majdi...... taky moc moc gratuluju,jsem ráda že jste konečně prorazili smůlu a jsem na vás pyšná :D
Vaše patronka

Samozdřejmě gratuluji i všem ostatním :)

Datum: 23.05.2010

Vložil: úča

Titulek: Re: Re: mooc velká GRATULACE

Hrůza! Co to je SAMOZDŘEJMĚ? Zajícová, píši ti za 5! .-)) A taky moc gratuluju...

Datum: 23.05.2010

Vložil: vzkaz úče

Titulek: Re: Re: Re: mooc velká GRATULACE

I jedničkář udělá někdy chybu:-))

Datum: 22.05.2010

Vložil: Michael

Titulek: Gratulace

Moc vám všem gratuluji

Přidat nový příspěvek