Martin a Karolína BRONZ

14.11.2010 16:00

Martin Beran a Karolína Škrabánková na své druhé společné soutěži obsadili nádherné 3. místo. V silně obsazené soutěži porazili i páry (F1, F4, F4,), z prvního kola postupovali jako druzí a ve finále to byl nakonec bronz. Pro Martina je to vůbec první taneční medaile. Oběma moc gratulujeme a přejeme brzy další úspěchy.

 

Dařilo se i Lukášovi s Adélou, kteří se poprvé v jun II B dostali až do finále. Stejně tak se poprvé po finále (tentokrát ve třídě JUN I C) dostali i Jenda Semrád s Majdou Bartošovou. Z prvního kola postupovali na 2.-3.místě a nakonec skončili těsně za bednou. I bramborovka ale v céčkách potěší! :-) Na Openu V Hradci Králové se v kategorii mládež bezvadně umístil i Jiří Vácha s Eliškou Semrádovou, kteří opět dobyli semifinále a skončili 8/17. Protože se jednalo o otevřenou mezinárodní soutěž, startovalo i mnoho zahraničních párů - mezi českými tanečníky byl Jiří s Eliškou pátý.

 

Aspoň morálně podpořit si zaslouží Kačka s Tomem :-) - na jedné soutěži byli úplně ke konci startovního pole - a druhou jim zavřeli před nosem - ale hlavu vzhůru, vy jim to ještě předvedete. Opravdu velice nevhodné nám přijde zrušit soutěž, až po příjezdu tanečníků a ani se jim neomluvit a nějak jim to nevynahradit, ale takový je holt taneční život :-(... (A když se podíváte ná výsledky Déček v Jesenici - opravdu až zrak přechází - ze 14 párů je 11 návrhářů na C - takže opravdu žádný neúspěch...)

Všem gratulujeme a i ostatním přejeme, aby brzy dosáhli toho, čeho chtějí...

 

P.S. Všechny další výsledky našich i cizích párů najdete na webu csts

Diskusní téma: Martin a Karolína BRONZ

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek