Martin+Anita 1., 2. místo, Jirka+Eliška 4. místo

23.05.2009 22:03

V sobotu 23.5. se konala taneční soutěž v Jičíně. Vyrazila tam nejen většina crossáckých párů, ale také trenér a celé vedení klubu, takže máme informace z první ruky. Nejvíc se dařilo i po 6 týdenní přestávce Martinovi Havrdovi s Aninkou Šálkovou, kteří si v JUN I vytančili opět zlato (z 11 párů) a získali tak své poslední Fko. Neztratili se ani v soutěži JUN II, kde se mezi 19 páry dostali také do finále, a nakonec skončili 2. (šesté Fko dostali bonusem k tomu).  Martinovi s Anitou tak k zisku C třídy chybí pouhých 16 bodů. Také většina našich dalších párů zatančila bezvadně a na své maximum, porota však tentokrát vybrala do finále páry jiné... Céčkaři skončili oba těsně za finálem, a také déčkový pár se týden od týdne viditelně zlepšuje - jen tak dál. Mile nás potěšila také Anička R., která ukázala zuby, nejen ty své v hezkém úsměvu, ale také svoji dravost a živost, kterou umí do tance vložit. Až se narovná a dopne nohy, mnoho ze soupeřek se jí začne na parketu obávat...

Největší radost měli v Jičíně Jirka Vácha s Eliškou Semrádovou, kteří se v opravdu silné béčkařské konkurenci protančili do finále a tam ještě porazili 2 páry. Jejich hodnocení bylo vyrovnané - 3. - 4. místo se objevovalo jako výsledek všech soutěžních tanců. V hodnocení několika porotců se pravidelně objevovali i dvojky - a to by už na návrh na A stačilo. Elišky radost je ještě násobena tím, že je to zatím její největší individuální úspěch vůbec - ani jako hobbík a déčkař se ještě nikdy nedostala na bednu...ta první bude až ve třídě B!

Všem finálovým tanečníkům gratulujeme a těm ostatním držíme palce, aby to vyšlo příště. :-)

Diskusní téma: Martin+Anita 1., 2. místo JUN D, Jirka+Eliška 4. místo B

Datum: 25.05.2009

Vložil: Miky

Titulek: gratulace

Všem vám moc gratuluji a přeji další úspěchu

Datum: 25.05.2009

Vložil: Alena K.

Titulek: Gratulace

Všem Vám gratuluji k umístění a báječným výkonům. Jste všichni báječní a přeji Vám mnoho sil a elánu do dalších tréninků.

Datum: 24.05.2009

Vložil: Anita

Titulek: gratulace

Gratuluji Elišce a Jirkovi k velkému úspěchu.Viděli jsme jen pantonku Míšu s Kubou :-) a ti se nám moc líbili. Na Céčkaře se těšíme a zkusíme jim to nandat!

Datum: 24.05.2009

Vložil: Miška M.

Titulek: Anitce a Martinovi

Anitko, vy jste se nám také moc líbili a né nejom nám, :o) ale hlavně porotě. A to přispělo k tomu, že jste nasbírali poslední Fko a těch pár bodíku máte raz dva...
Ještě jednou vám také moc a moc gratuluji jste prostě jedničky :o)))....

Datum: 24.05.2009

Vložil: Jiřík Vácha

Titulek: Děkuji a taky gratuluju

Děkuji a taky gratuluju Anitce a Martinovi jsou nej a doufám že v Céčkách jim to natřou

Datum: 24.05.2009

Vložil: Miška

Titulek: gratulace

To je úžasný........je hezké vědět, jak se naše páry zdokonalují. Držím palečky všem i v dalších soutěžích. A Jirkovi a Elišce přeji tu vytouženou bednu. Nebojte ta bude brzo!

Přidat nový příspěvek