MČR družstev - definitiva

03.10.2010 09:00

16:00- 19:00 příprava na MČR družstev. Doladění sestav, sestavení družstva (strategie), kostýmy, příprava show nástupu. Změna kvůli soutěži v Nymburce, kam někteří z Vás chtějí vyjet. Na soutěž jedeme také, takže se hlaste v hojném počtu, aby Vám trenér mohl na soutěži pomoct, poradit a podpořit vás. A případně viděl chyby, kterých se na soutěžním parketu dopouštíte). Předpokládádme, že družstvo pojede celé! Berte to jako přípravný trénink. (Zatím máme problém s přihlášením celého družstva - i když pravidla sedí, věky některých našich tanečnic zatím neprošly. Řešíme se sekretariátem CSTS, v pondělí budeme moudřejší - je možné, že bude muset být u JUN I změna...

Sekretariát se již vyjádřil - a je to více než úsměvné! Petránek + Čechová a Semrád + Bartošová STARTOVAT NEMOHOU kvůli tomu, že datum připsání jejich registrace do CSTS je 7. 1. 2010 a pro start by musela být již 1. 1. 2010. Těch 6 dní dělí naše mladé od možnosti startovat v letošních družstvech. Je to nesmyslné a zbytečné, leč neuděláme nic. (Registrace se posílaly v prosinci 2009, takže někde odpočívaly v sekretariátu CSTS na stole, ale to nikoho nezajímá. Byrokracie vládne světu a tomu tanečními obzvlášť!)

Jediným mladým párem, který podmínky splňuje je Kuba s Martinou, protože Martina byla registrovaná již rok předtím s Petrem H.

Marťa s Kubou tedy doplní crossácké družstvo... 

 

   

Praha
KC Novodvorská
Novodvorská 1013/151
140 00 Praha 4

 

! LÍSTKY K SEZENÍ (tedy lepší místa, ze kterých je nejlépe vidět) sekretariát CSTS doporučuje objednat v předprodeji - na místě budou jen pokud zbydou. Zcela určitě prý ale budou na místě LÍSTKY KE STÁNÍ.

 

Časový harmonogram :

8.00 otevření sálu
8.30-9.30 prezence junioři a mládež
9.40 porada kapitánů družstve juniorů a mládeže
10.00 porada poroty
13.00-14.00 prezence dospělí
14.15 porada kapitánů družstev dospělých

 

Kapitán družstva: Vláďa Vidner

1. Dario Cadorini + Kateřina Zajícová

2. Lukáš Bříza + Adéla Jakubů

3. Martin Havrda + Jessica Umanová

4. Jakub Strnad + Martina Pešková

 

náhradník:

Michal Vyhlídal + Jůlie Kovaříková

(pokud se nebudou chtít jet podívat, tak stačí, že jsou napsáni - a pokud by někdo z družstva v příštím týdnu onemocněl - ohlásíme se a dopřipravíme je na soutěž)

 

Show nástup - uvažujeme o využití choreografií buď  Míši Martínkové (Barbie and Supermani), nebo Elišky Semrádové (Stapfordské paničky). Prosíme holky o hudbu a během nácviku si vyzkoušíme a vybereme, co nám bude lépe sedět. Další nápady či náměty vítány. (Ale musí být lehce zpracovatelné a rychle naučitelné - z nácviku tomu můžeme věnovat maximálně tak hodinu a půl).  

Na CSTS jsou je již 9 družstev - můžete se podívat proti komu budete startovat. První pár soutěží se všemi prvními páry, druhý proti druhým atd. Výsledky se pak sečtou...( TK MAESTRO - Taneční škola SVEY - TK CrossDance Kolín - TK KOŠKOVI LIBEREC - TK ELÁN TŘINEC o.s., ... )

  

POROTA:

BANK Karel - Ostrava 8
GEBERT Marcel - Praha 4
HENZÉLY ST. Igor - Kroměříž 1
KUCHAŘ Miroslav - Ostrava 10
LANDSFELD Zdeněk, Ing. - Praha 2
NĚMEČKOVÁ Miloslava - Hradec Králové 2
NOVOTNÝ Luboš, Mgr. - Vysoká nad Labem
WALDEN Helmut - Ostrava 2

 

S SEBOU: svoje soutěžní kostýmy, Phantomové soutěžní kostýmy pro týmové oblečení (někteří kluci zůstávají ve svém), Pomádové šatičky na Barbiny, růžová trička pro druhé Barbiny, klubová trička, Klubové mikiny samozřejmostí! (kytky, emblémy, špendlíky a vlajku beru já) - POTŘEBOVALI BYCHOM DÁT K NĚKOMU DO AUTA STOJAN NUTNÝ K SHOW. Učesat se můžete doma, nebudeme jednotit, prostě jako na soutěže... Pokud jedete autem - v pořádku,  do pátku dáme na stránky, v kolik jedeme my vlakem, takže kdo se bude chtít přidat, může

 

Držte nám pěsti...

Diskusní téma: MČR družstev - příprava

Datum: 08.10.2010

Vložil: Naďa

Titulek: družstva amen

Družstva se kvůli nemoci definitivně ruší...

Datum: 04.10.2010

Vložil: naďa

Titulek: družstva

Díky Ivě za reklamu :-), určitě budeme rádi, když vás pojede fandit co nejvíce... Máme mooc pěkné úvodní show. (Díky choreografii Míši Martínkové a poťouchlému nápadu trenéra... :-)

Datum: 04.10.2010

Vložil: Břízová I

Titulek: pořadí párů

Podle posledních informací od těch, co už se MČR družstev účastnili, tak pořadí párů v jednotlivých družstvech jak je nyní uvedeno v Seznamu přihlášených na ČSTS, není to, ve kterém pak jednotlivé páry opravdu budou startovat. Definitivní pořadí párů je předmětem velkého taktizování a do poslední chvíle se pečlivě tají. Definitivně ho sdělí až vedoucí jednotlivých družstev při své poradě před začátkem závodu.

Zároveň mi bylo vřele doporučováno, ať se určitě jedeme na soutěž podívat. Jde prý o mimořádný zážitek,velokou zábavu, o úplně něco jného, než normální soutěže, kterých se se svými ratolestmi účatníme. :-)

Přidat nový příspěvek