MČR FTM SUT, Česká Lípa

21.05.2016 22:00

Mistrovství ČR 2016 v plesových předtančeních dětí a juniorů už zná své vítěze!!

CrossDance - v  SO 21. května se KD Krystal v České Lípě zaplnil tanečníky a fanoušky tanečního sportu. Proběhlo zde MČR v plesových předtančeních dětí a juniorů. CrossDance samozřejmě nechyběl! A motivace dětí k úspěchu byla o to větší, že jejich trenér slíbil při zopakování ZLATÉ MEDAILE z loňska skok do místní kašny... Foťáky i kamery připraveny, děti i s rodiči zůstávali do pozdního večera, ABY BYLI U TOHO... :-) Už při vyhlašování dětské kategorie bylo jasno, kolínské RIO - párová formace dětí získala ZLATO a dívčí tým REBELKY STŘÍBRO. Radost byla veliká, vítězství v dětské kategorii držíme bez přestávky od roku 2012! Popáté za sebou tedy CrossDance zvítězil na MČR v plesových předtančeních dětí! A přitom soupeři jsou rok od roku lepší a silnějsí a startovní pole větší! Junioři s formací Magie stejně jako děti proklouzli do finále hladce a ve finále svůj výkon ještě podpořili. Při vyhlašování panovala nervozita, každý měl svého favorita na vítězství - ale hymna nakonec hrála opět pro CrossDance. Junioři se staly MISTRY ČR už potřetí v řadě. Potřetí se tedy opakuje ZLATÝ DOUBLE CrossDance v dětské i juniorské věkové kategorii. V České Lípě panovala i velice vřelá atmosféra mezi tanečníky z jednotlivých klubů, vzájemná podpora a fandění určitě tanečníkům na parketu pomáhala. Děkujeme všem, kdo fandili, pomáhali a byli u toho...

TK CrossDance získala postupy z regionálního kola Festivalu Tanečního Mládí. Vloni jsme získali TITUL jak v dětské, tak v juniorské kategorii. Letos přidáváme ještě soutěž v parketových kompozicích. Pokud nějaký z našich týmů získá ZLATO, čeká Vláďu kašna! :-) Nenechte si to ujít a makejte, příště už se nevsadí! .-)


Termín: sobota 21.5.2016
Místo: KD Crystal Česká Lípa
Doprava: společný bus 200Kč / osoba
Prostorovky: 08:00 - 11:30
Soutěž:12:00 - 19:00
Startovné:100Kč tanečník
Vstup:100Kč dospělý (50Kč malé dítě)
Naše týmy:
RIO - plesovky děti
REBELKY - plesovky děti
MAGIE - plesovky junior
VZPOMÍNKA NA AFIRKU - parketovky junior

S sebou kartičky pojišťovny kvůli kontrole věku

Sraz u 4. ZŠ v 06:50 ráno, odjezd v 07:00

Sraz ostatních v České Lípě v 08:30

S sebou: klubové oblečení (na prostorovku trička - nejlépe ta nová žlutá), případně mikiny, nikdo nebude mít rifle ani kalhoty či tepláky s takovým tím nízkým rozkrokem, stažené vlasy, na párovku latinky, přezůvky, svoje česání (hřebínek, laky, gely, spodní černé gumičky, sponky), dostatek pití a jídla (nebo peníze na zakoupení)