MČR FTM SUT - JUNIOŘI OBHÁJILI TITUL

20.05.2017 06:30

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY v plesových předtančeních dětí a juniorů FTM SUT

V sobotu 20. května se uskutečnilo MISTROVSTVÍ ČR v plesových předtančeních dětí a juniorů.CrossDance z regionu postoupil v dětech se 2 a v juniorech se 4 choreografiemi (v juniorech tedy zaplnil všechna nominační místa). Do Lípy jsme nejeli plně přesvědčeni o své přípravě - důvodem byla jak velká absence na posledních trénincích, tak problémy s prostory - kvůli častým akcím v MSD jsme trénovali málo na velkém sále... Přesto se děti vybičovaly k maximální výkonům a ze semifinále postoupily opět všechny naše týmy do finále. Určitě velkým přispěním k úspěchu jsou Vláďovi akční a divácky atraktivní choreografie - tím pak překonáváme i technicky lepší soupeře - letos jsme v dětské i juniorské formaci měli i úplné nováčky, kteří měli třeba zjednodušené kroky oproti zušenějším předním řadám. Gratulujeme všem tanečníkům k velikému úspěchu a děkujeme všem, kteří se na vydařeném dnu v české Lípe podíleli...

MČR (Festival Tanečního Mládí) SUT, Česká Lípa 20.5.2017

BANG BANG - zlato

MISTŘI ČR  2017

juniorská plesová předtančení

GALERIE - stříbro

VÍCEMISTŘI ČR 2017

juniorská plesová předtančení

PÍSEŇ ŠAMANA - stříbro

VÍCEMISTŘI ČR 2017

dětská plesová předtančení

CELEBRITY SHOW - bronz

II. VÍCEMISTŘI ČR 2017

juniorská plesová předtančení

PAPARAZZI - bronz

II. VÍCEMISTŘI ČR 2017

dětská plesová předtančení

LVÍ KRÁLOVNA - 5. místo

FINALISTA MČR 2017

juniorská plesová předtančení

 

Termín: sobota 20.05. 2017

Místo konání: Kulturní dům Crystal Česká Lípa

Doprava: buď společným autobusem (nutné objednávky) nebo po vl. ose, cena za autobus 200Kč

Odjezd autobusu od 4. ZŠ (Lipanská 420) - v 07:00 ráno - kinedryl + případně sáščky ti, co se jim dělá špatně...)

Sraz v České Lípě pro ty, kdo jedou po vl. ose: 08:30 u KD Krystal

Časový harmonogram: 08:00 otevření sálu, následně prostorové zkoušky a příprava, 11:15 porada vedoucích, 12:00 zahájení soutěže, 19:00 předpokládaný konec soutěže

Startovné: 100Kč (bez ohledu na počet disciplín)

Nabídka obědů: zaplatit 95 Kč do 14.5. (obědy přímo v KD Krystal)

Vstupné:100Kč dospělí, 50Kč malé děti

Naše týmy: Paparazzi, Píseň šamana, Bang Bang, Galerie, Celebrity Show, Lví král

S SEBOU KARTIČKU POJIŠŤOVNY kvůli případné kontrole věků.

Nezapomeňte!: všechny soutěžní kostýmy a doplňky, latinky pro párovky, klubové oblečení - trička - mikiny, na prostorovku nebude mít nikdo rifle ani tepláky s hlubokým sedem, vše na česání a líčení (gely, laky, hřebeny, spodní gumičky i sponky), přezůvky do haly (ať zase neběháte bosky), a nejlépe i nějaké převlečení - v případě dobrého počasí děti běhajkí v parku "na střeše a tam je v kostýmech v křoví vidět nechceme! Pití a svačinu, případně kapesné...

 

PAPARAZZI (Ondra Cimický, Patrik Rác, Michal Provazník, Jakub Drahorád, Tomáš Scholze, Míša Nezbedová, Naty Sedláčková, Verča Martínková, Simča Grumlová, Klaudie Burdová, Gábina Pácalová, Nela Krásná, Niki Čepeláková, Vanesa Špinková, Valentýna Spoustová, Nikola Šimíčková, Anežka Sněžíková, Mary Nguyen,  Natálie Nespěchalová, Nikoleta Greková, Markéta Čechová, Martina Vorlíčková, Bára Andrlová)

PÍSEŇ ŠAMANA (Ryba + Brožová, Provazník + Klímová, Cimický + Nezbedová, Dudek D. + Čechová, Drahorád + Pácalová, Rác Sedláčková, Švanda + Bělková, Scholze T. + Burdová, Martínková, Vorlíčková, Čížková)

BANG BANG (Bělka + Darebná nebo Rácová, Ulrich + Romportlová, Navrátil + Bukačová, Beneš + Ulrichová, Scholze D. + Skryjová, Špringl + Závorková, Ditrich + Jíchová, Joukl + Štolbová, Poštolka + Sochorová)

GALERIE (Benešová, Bukačová, Darebná, Kučerová, Michnevyč, Matějková, Neumannová, Pokorná, Rácová, Romportlová, Skryjová, Sochorová, Soukupová, Ulrichová, Závorková)

CELEBRITY SHOW (Brožová, Bulíčková, Čížková, Honcová, Humlíčková, Jíchová, Jedlánková, Karpíšková, Klímová, Krásná, Kvapilová, Lodlová, Melezínková, Olivová, Pudilová, Sochorová, Syřínková, Šedivá, Šellenbergová, Šturmová, Vavrušková, Větrovská)

LVÍ KRÁLOVNA (Poštolka + Soukupová, Kahovec + Krásná, Rác + Sedláčková, Dudek J. + Honcová, Ryba + Brožová, Provazník + Klímová, Cimický + Nezbedová, Kubeš + Čížková, Šellenbergová, Karpíšková)

MČR FTM SUT

autobus

Do Lípy budeme objednávat společný autobus. Ale startujících dětí je mnoho - do jednoho bychom se asi nevešli všichni, dva zase naopak zřejmě nenaplníme. Prosíme tedy o pečlivé zápisy do vzkazníku: V první fázi přihlašujte jen tanečníky (můžete sice u jména dítěte napsat + 2 dospělí, ale ti jsou...