MČR - mládeže Chrudim

01.05.2010 08:57

Pozor! Sraz na nádraží 1.5. v 7:30!!!

Mistrovství ČR v plesových choreografiích mládeže se uskuteční v sobotu 1. května v Chrudimi. Letos se chceme zúčastnit hned se dvěma choreografiemi. Jednak to bude Phantom, který jako vítěz regionálního kola bude startovat mezi nasazenými formacemi až v semifinále, a jednak s Pomádou. Ta musí do prvního kola, takže naše miláčky trošku rozpohybuje a nastartuje...

 

Místo konání Muzeum Chrudim – velký sál
Široká 85, 537 01 Chrudim – tel.: 469 620 277

 

 

Časový harmonogram 8.00 otevření sálu
8.15 – 11.30 prezence a losování pořadí vystoupení (Při prezenci předloží každý soubor seznam tanečníků s uvedením roku jejich narození a řádně označenou nahrávku hudby na CD nebo na MD.)
8.30 – 13.00 prostorové zkoušky
13.00 porada s vedoucími souborů
13.30 porada poroty
14.00 – 19.00 zahájení soutěží – předkola
20.00 finále soutěží
Hodnocení soutěže Předkola budou hodnocena neveřejně, finále veřejně.

 

 

Organizačně bych to viděla tak, že ráno pojedeme všichni společně vlakem - 7:57 z Kolína (přestup v Pardubicích) a na druhou hodinu odpolední by mohli dojet mamky a taťkové a fanoušci auty - a zpátky si vás pak rozvést. Jednak nevíme, kdy nás vylejou :-) a jednak je to nádherná soutěž - 30 choreografií latiny a standardu (nekecám!), nádherný sál a dobrá restaurace... :-) A pokud bude pěkně, tak máte ještě k tomu na krku 1. květen!:-)

Dětem jsme objednali obědy, takže 80,- s sebou.

 

PHANTOM:

1. Vácha - Semrádová

2. Crkal - Pešková

3. Říha - Martínková

4. Novotný - Cadorini

5. Vostrý - Horčičková

6. Cadorini - Zajícová

7. Gregor - Umanová

8. Bříza - Jakubů

 

POMÁDA:

Počet tanečníků omezen, nominování ti, kteří jsou buď ve Phantomovi, nebo jeho náhradníci, nebo se na něj připravují či soutěží v české polce mládeže. Tím pádem se některé páry i trochu zpřeházejí, aby nás nejelo zybtečně moc a měli jste trochu volněji...

1. Vácha - Semrádová

2. Crkal - Pešková

3. Říha - Martínková

4. Novotný - Cadorini

5. Vostrý - Němcová

6. Cadorini - Zajícová

7. Gregor - Umanová

8. Bříza - Jakubů

9. Patočka - Ryšánková

10. Litera - Klepetková

11. Vejtruba - Horčičková

Děkujeme Martinovi, že na poslední chvíli vypomohl... :-)

 

 

ČESKÁ POLKA:

1. Litera + Klepetková

 

NA POSLEDNÍM TRÉNINKU PŘED CHRUDIMÍ - TEDY V PONDĚLÍ 26.4. SI ROZEBERTE A ZKONTROLUJTE KOSTÝMY A DOPLŇKY! Pomáda bude celá v balonových a kluci v bílých košilích, Phantom se jede BEZ masek, ale s čelenkami a náušnicemi. Na prostorovku všichni latinky a klubová trička, mikiny apod. Neradi bychom se shledali s podobnou přípravou jako vloni! Letos chceme výš! :-)

Diskusní téma: MČR - mládeže Chrudim

Datum: 29.04.2010

Vložil: Naďa

Titulek: super

Děkujerme za nabídky, a i když se vám teď třeba nikdo neozve, určitě počítejte, že se potom rádi naskládají... A jsme moc rádi, že vyrazíte fandit, bude to MASO! :-)))

Datum: 28.04.2010

Vložil: Patočkovi

Titulek: Chrudim

Také se odpoledne chystáme fandit. Můžeme zpět vzít 2 Crossáky.

Datum: 28.04.2010

Vložil: Břízovi

Titulek: Chrudim

Určitě odpoledne přijedem fandit! A zpátky do Kolína taky můžeme vzít kromě Lukyho ještě další 4 Crossaky či Crossačky .Autíčko je velké dost :-)

Datum: 27.04.2010

Vložil: Vejtrubáci

Titulek: CHrudim

Martin tedy pojede s Klárkou Pomádu ? Tak to si nedáme ujít a jedeme podporovat Crossáky.Jeli bychom až po obědě , ale můžeme vzít někoho zpátky do Kolína. Dejte vědět,jestli někdo bude potřebovat.

Přidat nový příspěvek