Mezinárodní tan. soutěž Saint Romain - Francie - 3 ZLATÉ

24.04.2015 18:50

Dnes - ve Čt 23. dubna vyráží malá výprava na mezinárodní taneční klání IDO do francouzského Saint Romaine. (Město nedaleko Lyonu). O cestě a soutěži budeme informovat. Šéfem téhle malé výpravy je Dan R., kterému tímto ještě jednou děkujeme za to, že holky doprovodí. Doufejme, že holky udělají klubu a ČR dobrou reklamu.

 

Aktuálně neděle podvečer: Natálie Romportlová a Luciana Kučerová vezou z Francie 3 ZLATÉ MEDAILE. Dle pochvalných slov organizátorů a porotců je veliká škoda, že Francie nepřilákala soupeře právě v těchto divácky atraktivních disicplínách, ale účast a super výkony českých tanečnic by to prý mohlo do budoucna změnit. Mladé Češky byly oživením soutěže a třeba i dobrou reklamou právě pro latinoshow, které ve Francii nemá tak velkou tradici a základnu... Lucian a Natálce moc gratulujeme a Danovi a Monice děkujeme za odvoz, opatrování a posílání zpráv a fotografií. 

Aktuálně neděle odpoledne: Holky mají odtancováno. Atmosféra v publiku spíš pokojná, po dvojitém arabovi ale nastal v hale bouřlivý aplaus. S výstupem holky spokojeny, organizátor srdečně děkoval za příjezd českých tanečnic (jeho školy prý jezdí do Liberce). 

 

Aktuálně neděle: Francouzi jsou ještě víc "langsam" než Italové, v 09:00 ráno byla hala ještě prázdná. Ale holky se nedaly zastrašit a když to nejde dveřmi... :-) Jako na skoro každé soutěži i tady nastaly problémy - organizátoři měli zaregistrováno duo i sólo Lucianky, ale sólo Natálky ne. Na to, že vše bylo 1 společným mailem, je to dost podivné. Ale Dan měl díky bohu prozřetelně potvrzovací mail od organizátorů u sebe vytištěný, takže nakonec OK. Soupeřů je málo, bude to jen finále, tak ještě naši nadhodili možnost sloučení, ale porota se o tom musí dobře (na dvoře) poradit... tak uvidíme. Holky se rozcvičily, obě skočily araba, doladily poslední úpravy a jde se na to. V tuhle chvíli nejspíš právě soutěží...

 

Aktuálně sobota 25.04. večer: Holky s Danem a Monikou navštívili krásné městečko - Avignon, nafotily mnoho fotek a užily si den.

Aktuálně sobota 25.04.: Soutěžní hala je v přípravě na soutěže, holky vyzkoušely parket a prý dobrý, neklouzavý a měkký. Po dobré snídani a obhlédnutí soutěžního místa vyrážejí na výlet - tuším do Avignonu. Registrace a všechny další soutěžní náležitosti vyřídí večer. Organizátoři jsou připraveni i na velké nervy soutěžního klání, mají v pohotovosti i přenosný defibrilátor, kdyby někoho ze soutěžících nebo diváků postihl srdeční kolaps. :-) Tak snad bude vystoupení našich holek sice bouřlivá a vzrušující podívaná, ale doufejme že defibrilátor nebude třeba :-)

Aktuálně pátek 24.04., podvečer: Výprava dorazila bezpečně do Saint Romain. Holky posílají pozdravy z cesty i z hotelu, z vycházky po městečku. Ve Francii je krásné počasí, tak ať to tak vydrží celý víkend. Aktuálně je prý na řadě krmení divoké zvěře. (Lucianky a Natky).

P.S. Holky, a dneska už žádné plančiky na hotelových chodbách! :-)

Saint Romain - pátek 24.04.2015 Luciana a Natálie v dobré náladě :-)

 

  Na taneční soutěži nás budou reprezentovat
sólistky:
Luciana Kučerová (2005) - children
a
Natálie Romportlová (2002) - junior


sólo "Hádě"
sólo "Návštěva Paříže"
duo "Meluzíny"

 

...

Diskusní téma: Mezinárodní tan. soutěž Saint Romain - Francie - aktuality

Datum: 29.04.2015

Vložil: Jirka Potůček

Titulek: Gratulace

oběma děvčatům upřímná gratulace :-)

Datum: 27.04.2015

Vložil: Racovi

Titulek: Grarulace

Ahoj,holky moc gratuluji k uspěchum :)Rozalka

Datum: 26.04.2015

Vložil: Jindra Nemčoková

Titulek: Velká gratulace Natálii i Lucianě !!

Holky jste dost dobré ! Moc gratuluji, jste zkrátka nejlepší...! 3x zlato, to je bomba !!!
Šťastnou cestu domů !!
Pa,pá, Jindra a Anča N.

Datum: 26.04.2015

Vložil: Adélka Bukačová

Titulek: OBROVSKÁ GRATULACE

Ahoj Holky moc a moc gratuluji k vašim úspěchům. :-)
Velká gratulace. :-)
S pozdravem Áďa :)

Datum: 25.04.2015

Vložil: Filip Špringl

Titulek: pozdrav a přání

Holky užijte si to tam a budu držet palce ať máte mnoho medailí. Filip B-)

Datum: 24.04.2015

Vložil: Racovi

Titulek: pozdrav

Hodne stesticka holky a hodne medajli!!!!!!!

Datum: 23.04.2015

Vložil: Natka Sochorová

Titulek: Přáníčko

Šťastnou cestu, hodně štěstíčka a vítězství je Vaše :-)

Přidat nový příspěvek