Michal a Majda ZLATO a B třída, Vítek + Naty STŘÍBRO (F), Kuba + Lucka BRONZ (2F)

27.04.2014 18:47

Tento víkend byl opět tanečně úspěšný. V Nymburce si B třídu vytančil Michal Piskač s Majdou Bartošovou. Svoje úspěšné céčkové žně zakončili opět vítězstvím. Nechali za sebou všech 14 tanečních párů - a to mezi startujícími byl i silný pár z Polska. Michal s Majdou startovali v C třídě na 7 soutěžích a všechny zakončili se ZLATOU MEDAILÍ na krku. Teď je před nimi připravit soutěžní neomezené sestavy a pak mohou vyzkoušet, jak jsou na tom ostatní Béčkaři :-)

 

Hvězdný start mezi registrované páry si užil také Vítek Ulrich s Natálkou Romportlovou. Rozhodli se pro registraci na jaře, aby se otrkali a v září byli na soutěže plně připraveni, ale už jejich první start ukázal, že so Déček vstupuje nový silný soupeř. V JUN I D startovalo 13 párů a Vítek s Natálkou (i přes velké nervy) postoupili až do finále, kde nakonec skončili na druhém místě. STŘÍBRNÁ MEDAILE a Fko je pěkná bilance po první soutěži...

 

V JUN I a II D startoval také Kuba Navrátil s Luckou Červinkovou. I jim se v poslední době začalo na soutěžích dařit. Po minulých dvou zlatých si dnes odvážejí jednu BRONZOVOU medaili s JUN I D, ale k tomu díky svému 4. místu v silně obsazené kategorii JUN II D rovnou také 2Fka. Se svými 4 Fky celkem se tedy již rychlými tanečními kroky blíží za svými kamarády v C třídě :-)

 

V sobotu se na soutěži v Praze podařilo získat první návrh na M třídu Aničce Nemčokové s Michalem Polákem. Startovalo 32 tanečních párů a Michal s Aničkou skončili ve finále na 5. místě.

 

Všem úspěšným tanenčíkům gratulujeme... ( a to soutěže ještě stále pokračují...)