Monatour/ KPFK aktuálně

01.03.2009 15:00

Na neděli 1. března toho máme opravdu hodně!

Monatour zahajuje sezónu a chce udělat velký mejdan - velkou street party. A chce vás u toho... Program se zatím dolaďuje, ale vize je asi takováhle.

 

Kabaret - cca 2 páry na jevišti, ostatní okolo

ABBA show Luky a Žáňa

Juniorská  formace (cca dva páry na jevišti, ostatní okolo)

Jíra + Eliška paso, samba

Mláďata - velká davovka Lemuři (i s přípravkou)

Howgh...no uvidíme - vše je venku v Pražské ulici, takže teplé oblečení, rifle, svetry, barevné šály, palčáky a čepičky! Veselé barvy!

Všichni rodičové zváni... pro teplejší variantu zateplené kostýmy, lemurčata silonky, elasťáky a něco růžového nahoru

 

 

16:00 Ples KPFK v Kulturním domě - mláďata, Lemuři / v kostýmech  - velký ples klubu přátel Františka Kmocha v Kulturáku! Vystupujete vy, mažoretky a tanečníci z tanečního klubu ze Zámecké! Tak se snažte, ať si neuříznete ostudu!

 

Diskusní téma: Monatour/ KPFK

Datum: 05.03.2009

Vložil: Naďa

Titulek: KPFK

Vystoupení malých na plese v kulturním domě bylo vydařené, rozmrzlé tanečnice se smály, ztuhlé svaly se protáhly a provazy byly v pořádku - teď už jen dotáhnout drobné detaily... jako dopnuté nožky přo výkopech, ruce kluků a řady a budeme spokojení... :-)

Datum: 01.03.2009

Vložil: Naďa

Titulek: jojo

Tak to helium ani Míšu s Michalem na podiu jsme neviděla, ale jinak dobrý! Na ty zběsilé podmínky to bylo super! Tak teď jen, abyste nám z toho nelehli... ! Na to rychle zapomeňte! :-))

Datum: 01.03.2009

Vložil: Miška M.

Titulek: Street party

Dneska jsem si to teda pořádně užila... bylo to super :-) díky všem. Nejdřív naše všechna vystoupení na maličkatém pódiu (zvládli jsme to) , ale záveřečná tečka s Michalem byla super, že ANO :-))) a náš Martin H. ..... a balónek s héliem :-D...... to byla taky pecka!!!

Datum: 01.03.2009

Vložil: Michael

Titulek: Re: Street party

Děsně přesně ;D

Přidat nový příspěvek