Nabušený soustředko - aneb když nemůžeš, přidej!

15.11.2008 09:00

Latinotéka se blíží - je třeba máknout! Soustředění 14. - 15. -  16. 11.!! V pátek budou probíhat tréninky normálně, jen mláďatům se protáhne také do 8 hodin večer. Po tréninku jdete spinkat domů a nebudete dlouho čučet na televizi, víkend bude náročný! Dodržte přesné časy příchodů, škola bude odpět uzavřena, uzamčena a zabedněna! Protože chceme soustředění využít do poslední možné minuty a neustále jet v obou tělocvičnách, rádi bychom využili nabízených pomocí rodičů. Vypisuji záměrně vše, co je třeba, možná najdete volnou chvíli a nějaká z pomocí Vás zaujme a bude se Vám líbit! Je možno  spojit síly a utvořit rodičovské skupinky - jakési formace (a třeba pak trenér připraví na Latinotéku vystoupení i pro vás:-)) Pokud se nezadaří, samozřejmě nepošleme děti žebrotou, ale naobjednáme pizzy a číny a namažeme chleby - tak, aby nás to příliš časově nevytížilo...

Konec soustředění je plánován na neděli na 12:00, ale jak dlouho bude dětem trvat úklid, to už je na nich. Takže počítejte mezi 12:00 až 12:30 ti nejpomalejší. RODIČE MOHOU PŘIJÍT UŽ NA 11:00 A SHLÉDNOUT UKÁZKY TOHO, CO SE NA SOUSTŘEDĚNÍ URODILO!

 

ÚKOLY PRO RODIČE :-)

SOBOTA - Jana Vyhlídalová - dopoledne -  příprava svačin (ovoce, které dodáme) + doplňování pitného režimu

SOBOTA - Kamila Jakubů - oběd juniorů a mládeže (dětí bude cca 34) - obídek ve školní jídelně

SOBOTA - 13:30 - Honza, Kozákovi, Břízovi - odvoz dětí do Žehuně (jedno auto veze Honza, další by měl někdo z rodičů vystupujících dětí)

SOBOTA - 16:00 - 17:30 - Valja - míčové a sportovní hry dětí (vybíjenou znáte všichni, jde hlavně o to být u nich a trochu je korigovat)

SOBOTA - odpoledne - Věra Semrádová - příprava svačin (ovoce, které dodáme + Kozákovská jablíčka) + doplňování pitného režimu, případně zalepování puchýřů

SOBOTA - Alena Váchová + Alena Kozáková (sekaná) + chléb od Zárubů - večeře všech (dětí bude cca 44) nemusí jít o teplé jídlo

SOBOTA - Sabina Ryšánková - druhá večeře 4-5 pizz

NEDĚLE - Lenka Beranová, Petra Pešková - snídaně všech (cca 44 dětí) + pomoc s čajíky

NEDĚLE - Lenka Beranová, Petra Pešková - dopoledne - příprava svačin (ovoce, které dodáme + Kozákovská jablíčka) + doplňování pitného režimu, případně zalepování puchýřů

Buchty k snídani - Matina Martínková, Monika Zárubová, Věra Semrádová 

Schovávejte účtenky - budou proplaceny!!!!

 

ÚKOLY PRO TANEČNÍKY :-(

SOBOTA - NEDĚLE - stoprocentní disciplína (jinak odchod domů), vlastní spacák (jinak odchod domů třeba i v noci :-), zachování pořádku a večerky!

POZOR! Na soustředění budete mít připravená sóla či párová či skupinová čísla! Říkáme vám to od začátku roku, takže doufám, že na ukázkách pracujete! V sobotu večer bude soutěžní předvádění toho, co jste od minulého soustředění vytvořili, přidají se i ti, co nebyli či mláďata! Každý má šanci něco ukázat, každý má šanci se svým číslem vystoupit na pódiu divadla. Během soutěžního večera budou vybrána nejlepší čísla, na kterých se bude dál (a pravidleně) pracovat a pro která se dotvoří kostýmy!

POZOR! Na soustředění se znovu podíváme na vaši chůzi a znovu máte všichni šanci ukázat, že jste na ní pracovali! A že holky přestaly vykopávat nohy! :-) Na Latinotéce by měla v rámci jednoho  z čísel proběhnou taková minipřehlídka - půjdou jen ti opravdu NEJ! A už na soustředění si můžete přinést nějaký super odvázaný ohoz - nejlépe vlastní výroby!

POZOR! Velké holky si přinesou kostýmy na Angely, abychom se domluvili, jak je dotvořit a dodělat mladým! A všichni, kdo připravují sólo, budou mít nějaký kostým nebo alespoň návrh, jak by měl vypadat. Nejlepší oboje!

.................................................................................................................................................................................................................
ROZPIS TRÉNINKŮ

SOBOTA 9:00 nástup na parket JUNIOŘI / MLÁDEŽ (= všichni z juniorské formace + starší) Až do polední pauzy se bude makat na variacích do nové formace a show číslech Latinotéky

13:00 - oběd

13:30 odjezd na ukázky do Žehuně (pravděpodobně - Jirka + Eliška, Jirka + Jess, Ondra + Míša, Lukáš + Žaneta, Vojta + Dominika  a jedou se ukázky, show ukázky i sóla)

13:45 - příchod dětí

14:00 - 16:00 - JUNIOŘI / MLÁDEŽ - příprava na latinotéku

                         DĚTI - příprava nové formace

16:00 - 18:30    JUNIOŘI / MLÁDEŽ - formace, show, show waltz

16:00 - 17:30    DĚTI - sportovní a míčové hry

17:30 - 18:45    DĚTI - show formace

19:00 - 20:00    DĚTI / JUNIOŘI / MLÁDEŽ - večeře

20:00 - 22:00    DĚTI / JUNIOŘI / MLÁDEŽ - ukázky sólových vystoupení na latinotéku, ukázky párových show, soutěž malých párů

22:00                 VŠICHNI - večerka!

 

NEDĚLE 7:30 - 8:00 - VŠICHNI - snídaně

8:00 - 8:50         VŠICHNI - sportovní soutěže na probuzení a rozehřátí

9:00 - 11:00        JUNIOŘI / MLÁDEŽ - formace, show, Latinotéka

9:00 - 11:00        DĚTI - formace, show formace

11:00 - 12:00      DĚTI / JUNIOŘI / MLÁDEŽ  - ukázky toho, co přinelso soustředění, hodnocení, ocenění

- úklid a odchod domů... 

 

 - pauzy během tréninků budou pravidelně ohlašovány, astmatici budou mít dýchátka a budou si sami hlídat, kdy musí odpočívat!

 

 

Diskusní téma: Nabušený soustředko

Datum: 01.11.2008

Vložil: Martina Martínková

Titulek: soustředění

A já bych mohla pro naše zlatíčka :-) upéct buchtu. K dopolední či odpolední svačině.

Datum: 01.11.2008

Vložil: sabina ryšánková

Titulek: soustředko

Jestli by bylo možné ráda pomůžu,ale jinak mám v plánu vám věnovat peníze třeba na zakoupení pizzy jestli děti budou chtít.

Datum: 31.10.2008

Vložil: Alena K.

Titulek: Soustředění

Ovoce máme ze zahrádky, k dispozici jablka (stačí napsat kolik, je jich dostatek- dovezu). Uvařit není problém, jenom co uvařit a kolik. Nemám představu kolik toho dokáží naši drobečci spapat.

Datum: 31.10.2008

Vložil: dítko

Titulek: makat

Já budu strašně makat, makat, makat a taky poslouchat trenéra a Naďu a vůbec nebudu běhat po škole a budu si po sobě uklízet a večer půjdu spát ještě před večerkou, abych byl úplně nejlepší a na Latinotéce zářil! :-))))))

Datum: 31.10.2008

Vložil: Naďa

Titulek: Re: makat

Ano ano ano ano ano ano...

<< 1 | 2 | 3 | 4

Přidat nový příspěvek