Expo Brno - ZRUŠENO!

06.10.2012 06:00

VÝJEZD TK CrossDance na Dance Life Expo do Brna je ZRUŠEN. Důvodem je změna podmínek pořadatelů. Přes mnohačetnou korespondenci s organizátory a pořadateli došlo k nedorozumění / toto nedorozumění se týká i účinkujících z ostatních souborů /. Nastal problém v interpretaci nabídky VOLNÝCH VTUPENEK pro doprovod. Podle "nových" informací se volným vstupem vlastně myslí zaplacení vstupného. Takže byste si do Brna svoje děti dovezli - nebo zaplatili vlak - a pak ještě zaplatili 160Kč x počet osob na to, abyste se podívali na vlastní dítě a jeli zase domů. Takové jednání ze strany pořadatelů se nám ani dalším souborům nelíbí - a pokud nedojde k nějaké úpravě, svoje vytoupení v Brně zrušíme. Omlouváme se za případné problémy s organizací víkendu - věřte, že nám to komplikuje organizaci příprav na MS a všeho dalšího ještě více.

 

DANCE LIFE EXPO 05. - 07. 10. 2012, brněnské výstaviště

show | workshopy | semináře | soutěže | meetingy | taneční školy | kluby | skupiny | divadla | konkurzy | nábory | obchody | jamy | tančírny | chill out zony
 


Hlavní myšlenkou DLE je setkání všech lidí, pro které je tanec životním posláním a formou vyjádření své existence. Akce podobného typu nemá u nás obdobu a svoji účast již přislíbila řada tanečních star i špičkových osobností domácí i zahraniční scény, které garantují vysokou kvalitu této přehlídky. Kromě programu nejlepších choreografií CDO, se bude na DLE, prezentovat na 5 stagích nejlepších 70 tanečních subjektů zastupujících jednotlivé taneční styly a v 8 sálech proběhne více jak 140 tanečních workshopů, kde si můžete poprvé vyzkoušet na jednom místě jakýkoliv styl (latina, standard, salsa, bachata, moderna, jazz, balet, step, irské tance, pole dance, flamenco, vogue, orientální tanec, zouk, kizombu, zumba atd.)


V rámci DANCE LIFE EXPO proběhne PŘEHLÍDKA TOP CHOREOGRAFIÍ DANCE LIFE TOUR 2012. TK CrossDance obdržel nominaci pro choreografii:

Shake Senora - SCD děti. Naše vystoupení by mělo být v sobotu 6. října mezi 11.30 -13.30 (případně ještě 18.00 - 18.30).

Ačkoliv je to narychlo a časově nám to dost naruší přípravné tréninkové soustředění juniorů na MS - byla by škoda této nabídky nevyužít. Kromě vystoupení před velkým publikem mají naši tanečníci možnost využít zdarma poukaz na 1 taneční workshop, případně zakoupit denní vstup na všechny workshopy za zvýhodněnou cenu 390Kč (oproti 890Kč pro nevystupující). Kromě toho máme (děti, my i doprovod) volný vstup jak na DLE, tak na Sport Life, který na brněnském výstavišti probíhá současně.

 

S vystoupením na brněnském výstavišti budou souviset tyto náklady: strava (nebo vl. svačina a pití), doprava (vlakem). Pokud někdo z párů nemůže jet, dejte nám to včas vědět, máme možnost vystoupit i s menším počtem tanečníků. Pokud by naopak chtěl na workshopy a celé DLE vyrazit i někdo další, ozvěte se, někde máme možnost jako nominovaná taneční škola využít i dalších slev. 

 

WEBOVÉ STRÁNKY AKCE:

https://www.dancelifeexpo.cz/info/

Diskusní téma: NOMINACE na Dance Life Expo

Datum: 28.09.2012

Vložil: Bělka

Titulek: Volné vstupenky

Dobrý den

Prosím o 2 volné vstupenky .Děkuju Bělka

Datum: 18.09.2012

Vložil: Naďa

Titulek: volné vstupenky - rodiče

Mailem, nebo prostřednictvím SMS si o volné vstupenky napsali: Neumannová 1x Cyrani 1X Ulrichová 1x Mandlíkovi 2x Kvapilovi 1 - 2x Romportl 2x Ditrichovi 4 x Páralová 1x Krausová 1x
Bukačovi 1x

Datum: 20.09.2012

Vložil: Dejmkovi

Titulek: Re: volné vstupenky - rodiče

Dobrý den, prosím, byla by možnost ještě 1 volné vstupenky? Díky Markéta D.

Datum: 20.09.2012

Vložil: Roman Čampula

Titulek: Re: volné vstupenky - rodiče

Dobrý den,
nabídka na volné vstupenky stále platí?

Datum: 22.09.2012

Vložil: Naďa

Titulek: Re: Re: volné vstupenky - rodiče

Určitě, jen ztrácím přehled, ke kterému našemu dítěti patříte? :-) Musím odelsat jmenné seznamy a pro volný vstup dospělého vždy jméno vystupujícícho dítěte, které k němu patří... Díky. Naďa

Přidat nový příspěvek