NOVÁ SEZONA 2016 - 2017

28.08.2016 21:13

Nová taneční sezona je tady! (I když letos vlastně plynule přešla z té minulé - Španělsko - Vítkovice - synchro soustředění... )

NOVÝ ROZPIS TRÉNINKŮ platný od čtvrtka 22. září je tady: ROZPIS - 2016 / 2017.xls

Do doby, než začneme trénovat podle rozpisu se ale nudit nebudeme. Už od 24.8. probíhá intenzivní příprava na MS v synchro dance (účastní se ho 40 tanečníků - což je více než třetina celého Crossu). Tato intenzivní příprava ještě zintenzivní v době od 1. do 11. září. Rozpis máte v SYNCHRO NOVINKÁCH, v kalendáři a na facebooku.

Kromě toho bude už od 5. září fungovat obratnostní příprava na sezonu - v hodinách našich gymnastických průprav. Po tréninku v Sokolovně se ještě zastavte v MSD - vemte si s sebou vytištěný rozpis a Naďa Vám pomůže se zabarvením a vybráním optimálního tréninkového plánu. (K rozpisu jsou připraveny vysvětlivky, ale klidně se stavte na konzultaci - během příprav na Sardinii Vám budeme k dispozici...)

V době začátku školního roku bychom také chtěli uspořádat nějaké nábory ve školkách a školách - některé tanečníky požádáme o výpomoc při těchto náborech.

A ještěěě - v době přípravy na MS od 1. září - kdo z dalších tanečníků UMÍ (jakože opravdu umí) naše soutěžní sestavy - může si přijít zatrénovat s týmem - abyste se do sezony hezky roztančili...

 

Vysvětlivky k tréninkovému rozpisu:   týká se dívek i chlapců!!

skupina A - děti narozené 2009 a mladší + začátečníci narození v roce 2008 (výjimkou Nezbedová a Bělková - které by měly trénovat se skupinou B)

skupina B - děti narozené v letech 2008 - 2007 + kluci narození v roce 2006 + začátečníci nebo nezkušení 2006

skupina C - starší children a mladší junioři - tedy děti narozené v roce 2006, 2005 a 2004

skupina D - starší junioři a adults tedy 2003 a starší (+ několik vyšších 2004, které již trénovaly s juniory - Soukupová a Benešová určitě, Rácová a Dobiášová podle uvážení)

 

Hodinová dotace jednotlivých skupin / TÝKÁ SE ZÁKLADNÍCH NABÍZENÝCH TRÉNINKŮ - tedy bez individuálních lekcí, mimořádných tréninků či soustředění / Vaše možnosti jsou tak obrovské, že jakýkoliv soutěžní výjezd nebo mimořádné rušení tréninků  z důvodu tanečních akci a příprav na ně - je tímto bohatě nahrazeno. Klasicky by měl každý Crossák mít možnost využít 3 lekcí za týden, ale Vaše možnosti jsou mnohem větší:

MINIKIDS (skupina A) - až 7 hodin, CHILDREN (skupina B) - až 7 hodin, CHILDREN (skupina C) dívky až 10,5 hodiny, chlapci až 8 hodin, JUNIOR (skupina D) dívky až 12,5 hodin, chlapci až 7 hodin, mládež (skupina D) až 6 hodin

ROZPIS - k vysvětlivkám / VYSVĚTLIVKY (podle čísel v rozpise si najdete náplň daného tréninku).

Diskusní téma: OBECNÉ DOTAZY

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek