Pepa + Natálka ZLATO, Víťa + Lucka STŘÍBRO a 5. F

15.09.2012 16:00

Taneční soutěže se po prázdninách opět rozběhly, v sobotu 15. září se uskutečnila soutěž s názvem Cena Praskačky. V kategorii hobby děti startoval náš pár Pepa Páral (2001) a Natálka Krausová (2001) a ve startovním poli 10 tanečních párů se protančili do finále. Nakonec si šli pro další ZLATOU MEDAILI do své sbírky. Ze semifinále postupovaly s plným počtem křížků, ve finále svoje vedení udrželi - a vyhráli všechny tance. Pepa s Natálkou se připravují na leden, kdy se zaregistrují do kategorie JUN I.

 

V kategorii JUN II D ve standardních tancích startovalo 12 tanečních párů a mězi nimi Víťa s Luckou a Tomáš s Aničkou. Vítek Piskač (1997) a Lucka Krausová (1998) postupovali ze semifinále z druhého místa a stejné místo uhájili i po finálovém kole. Kromě STŘÍBRNÉ MEDAILE získali také svůj 5. návrh na C třídu. Až dosbírají posledních 36 bodů, budou moct vyrážet na soutěže C latina, C standard.

Poprvé na standardní soutěž vyrazil i Tomáš Jareš s Aničkou Nemčokovou. Mezi 12 tanečními páry skončili na 8. místě, což není špatný začátek.

 

Minulý týden vyrazila naše mláďata na hobby soutěž do Chvaletic - a opět v kategorii JUN i děti II skončili na velice pěkných místech. Nejlépe se dařilo Jakubovi Navrátilovi a Lucce Červinkové, kteří skončili na 4. místě. (Startovalo 31 tanečních párů). Jim i všem dalším hobbíkům gratulujeme.