PIŠKVORKY - II. VÍCEMISTR ČR!

17.05.2008 19:38

Piškvorky slaví další veliký úspěch! Mají za sebou vrchol taneční sezony - mistrovství ČR. Vítězstvím v regionálním kole se obě skupiny Piškvorek 30. března kvalifikovaly na Mistrovství ČR v plesových předtančeních v kategorii juniorů i v kategorii dětí. Pro dětskou formaci to bylo teprve jejich 4. vystoupení před diváky, většina dětí s tancem začínala teprve na podzim roku 2007, 10. místo v semifinále mistrovství republiky je tedy pěkným výsledkem jejich půlroční práce a také dobrým odrazovým můstkem pro další roky!

Juniorská formace se na MČR SUT vydala už podruhé. Loni jako čerství nováčci brali za obrovský úspěch postup do finále a konečné 6. místo - letos přijeli s přáním loňské umístění alespoň o stupínek vylepšit! Postup do finále tedy potěšil a vyburcoval mladé tanečníky k nejlepším výkonům. Na mistrovství se sešlo 14 dětských a 13 juniorských plesových předtančení ze všech koutů republiky, Piškvorky se utkaly s neznámějšími tanečními školami. Konečný verdikt poroty vyvolal mezi kolínskými tanečníky obrovský jásot - 3. místo po dvou letech fungování klubu je velikým zadostiučiněním a zúročením tvrdé práce dětí i jejich trenérů. Potěšil nás nejen verdikt poroty (dva porotci nás dávali na stupínek nejvyšší), ale i obrovský divácký ohlas, který vystoupení juniorů vyvolalo! Piškvorky se tedy staly DRUHÝM VÍCEMISTREM ČR pro rok 2008! Jen tak dál!

foto l video

Diskusní téma: PIŠKVORKY - II. VÍCEMISTR ČR!

Datum: 18.05.2008

Vložil: Michael

Titulek: Pan

Myslím si a i mamka si myslí že jsme ze sebe toho dostali zatím nejvíc (i já jsem se smál a to je co říct ;-))

Datum: 18.05.2008

Vložil: JIŘÍÍÍKKK (:

Titulek: PODĚKOVÁNÍ

Já si teda myslim ne ne nemyslim já to vim že nám ty malí pomohli na 100% k tomu 3 MÍSTU a taky Vláďa, Naďa, Honza, Paní Vinšová doufám že to písám dobře to jméno nebo mě paní vinšová zabije no vybertesi VYNŠOVÁ NEBO VINŠOVÁ (:

BYLO TO SUPER

Datum: 19.05.2008

Vložil: julink@

Titulek: ;)

Tak vlastně za mě už všechno napsali Jirka s Michalem :) Mám z toho strašně velkou radost, asi to je pro mě jeden z nejkrásnějších zážitků ;) Autobus, "Kdo jsme - Kolín, co jsme - Kolín... :-D", ječení v šatně, cesta na oběd, fandění malých (kteří si určitě taky zaslouží pochvalu za formaci, mně se to moc líbilo! A to jejich fandění nás rozzářilo (: ), jak kluci nesli trenéra na ramenou, lízátka, líčení, česání.... snad ani to ranní vstávání mi nakonec nevadilo :-D!!! Prostě jsem strašně ráda.... Jsem hrdá na to, že jsem "Piškvorka"!! ;)

P.S. všimněte si, v kolik sem bylo dané video ze sobotní formace - já jen "obdivně zírala" :)

Přidat nový příspěvek