Ples města Kolína

24.01.2009 19:00

Na plese města Kolína bude TK CrossDance vystupovat s dvěma předtančeními - hned v úvodu kolem osmé hodiny budou mít slavnostní předtančení crossácké děti s LEMURY kolem desáté vystoupeí mládež s KABARETEM.

 

Prostorová zkouška: (děti určitě, mládež po dohodě)

- pátek 23.1. v 11:00 v Kulturním domě (na náměstí)

- děti ze 4. ZŠ mohu po třetí vyuč. hodině odvést ze školy - ostatní mohou dorazit až tam, nebo být v 10:45 před 4.ZŠ

- bez kostýmů

- cca do 13:00 (děti pak mohu odvést zpátky před 4. ZŠ)

- vedený trénink dětské latiny pak v pátek od 18:00 do 19:30 není, na HD děvčata nemusí  --- přípravka/ nováčci a starší ale normálně trénují,  iniciativě se meze nekladou a kdo má co trénovat, přijít může... :-)

- omluvenky do školy budou v úterý

 

Vystoupení:

- sraz dětí v 19:15 před kulturním domem - vše s sebou! Doprovod rodičů pouze ve společenském oblečení! Konec cca v 20:30.

- sraz mládeže: 21:00 před kulturním domem - pokud vám to rodiče dovolí, pan Hejduk vás zve na vystoupení Petry s Kostovčíkové s panem Vydrou - které bude kolem 23:00 (ve čtyřech blocích - cca do půlnoci)

 

Lemuři:

1. Lukáš + Žaneta

2. Vojta + Dominika

3. Petr + Martina

4. Zdeněk + Maruška

5. Honza + Majda

6. Martin + Romana

7. Kuba + Johana

8. Tomáš + Barča

????????????????

9. Tom + Tereza

10. Honza + Kristýna (uvidí se v úterý na tréninku - to jsou ty páry, nebo jejich části, které vypadávaly během basketbalového utkání z řad a s pamětí)

Diskusní téma: Ples města Kolína

Datum: 27.01.2009

Vložil: Honza

Titulek: fotky

https://www.crossgallery.fotkyzakci.cz/index.php?/category/74

Datum: 25.01.2009

Vložil: Naďa

Titulek: plesování

Tak to máme za sebou, nervózní jsme byla hlavně z mláďat, ale povedlo se. Jediné chybičky, kterých jsem si všimla byla na začátku vystrčená levá skupina holek, Kuba vypadávající z řady a dřív vstávající kluci v jivu. Jinak celkově to vypadalo dobře, holky už umějí prodat to, co umí, kluci ještě trochu statují a tancují, jak řekla jedna z našich maminek - "přibližně" ale to dotáhneme. :-)Chválím Lukáše a statečně se drželi také Péťa s Vojtou.
U holek je pochvala pro všechny, ráda bych ale vyzdvihla Adélku, která nám na poslední chvíli pomohla, Marťu, která pilně trénuje na svém rozsahu a provaz už byl skoro... a nakonec Žanetu, který předvedla svůj životní výkon. (Takže z něj už teď neslevíme, Kočičko! Lukáš nemá problém, maká a zlepšuje se den ode dne, těšme se tedy do Céček!)

Protože jsme byli oficiálně pozváni na plese zůstat až do vystoupení P. Kostovčíkové, vůbec nevadilo, že jste šli tancovat mezi lidi. Chválím oblečení všech i celkově vaše vystupování.

Kabaret byl divácky úspěšný, zvládli jste to bezvadně a ty malé nedostatky, které si uvědomujete, dotáhnete na tréninku. (Každý ví, kde ho tlačí bota) Přítomná maturantka si hned na svůj ples Kabaret objednala! .-)

Přidat nový příspěvek