PŘEDBĚŽNÝ - ale skoro 100% rozpis tréninků pro rok 2009/2010

26.06.2009 20:00

Rozpis se mírně upravuje - už podle společných kritérií a kvůli lepší dostupnosti - sledujte změny!

ahoj, Bohemáci...

Diskusní téma: PŘEDBĚŽNÝ - ale skoro 100% rozpis tréninků pro rok 2009/2010

Datum: 10.07.2009

Vložil: Naďa

Titulek: rozpis

Do neděle jsme na soustředění, hned potom - tedy až se vyspíme - začneme rozepisovat, kam bychom které díte chtěli zařadit. (A individuálně vyřešíme problémy např. dojíždějících - určitě se ale nemusíte bát, že byste museli skončit)

Datum: 30.06.2009

Vložil: Lena Havránková

Titulek: zařazení

Chci se zeptat, které tréninky se týkají Aničky Havránkové. Děkuji

Datum: 30.07.2009

Vložil: NAĎA

Titulek: Re: zařazení

Anička a další holčičky, které zatím nemají oficiálně partnera (nebyly nebo nejedou na párová letní soustředění) jsou zatím řazeny do skupiny TANEČÁKŮ.
tanečák 8 - 11 let a tanečák 12 - 15 let mají svoji hodinu v UT a PA - potom jednu společnou (PA). Ty nejmenší hočinky 5 - 7 let jsou řazeny do skupiny s názvem HOPSADRNDY (PO, UT). Je možno zkombinovat i HOPSADRNDY s TANEČÁKEM. Dál mají tyhle holčinky přístup na společný trénink ve škole (UT) A ty nejlepší pak ještě na výběrový HolkyDance. A samozřejmě pokud se vyskytne chlapeček, který si buď slečna přivede, nebo který padne přesně k ní -přibývá možnost tréninků v N2. Pokud je to stále složité, brzy bude viditělný a lépe rozeznatelný rozpis na stránkách - od srpna také vylepený v TANČÍRNĚ.

Datum: 30.06.2009

Vložil: Jitka Hermannová

Titulek: tréninky

Rozpis je moc pěkný :-) , ale mám problém přijít na to kdy má trénink Tom a do které skupiny ho mám zařadit.
Také si myslím , že by bylo dobré počkat na rozvrh hodin ve škole.
Vím, že to pro vás bude pracné, ale bylo by možná dobré sestavit jmenný seznam dětí s příslušnou skupinou, pak by orientacce v rozpise byla jednoduchá.

Datum: 30.07.2009

Vložil: NAĎA

Titulek: Re: tréninky

Tomík + Romanka - N+
- tréninky nejlépe v N+, ST děti, Formace junioři, Škola (v případě časových obtíží je možno udělat nějakou úpravu)
- patronem: Jakub Říha

Na rozvrh hodin ve škole počkat nemůžeme - to bychom nezačali do Vánoc. 100 tanečníků do skupin po max. 10 párech s tím, že všichni musí mít několik tréninků týdně - musíme se nějak společně porovnat a přizpůsobit. POkud bychom čekali na rozvrh - s největší pravděpodobností bychom pak také museli počkat na rozvrhy ZUŠEK angličtin, fotbalů apod. Snad to nějak zvládneme.

Datum: 29.06.2009

Vložil: Radka Kovaříková

Titulek: Tréninky

Přidávám se k maminkám, které se v tom moc neorientují. Z mého hlediska mi časy nevadí, ale musíme počkat na září na rozvrh ve škole. Přece jen už to bude 8. Možná by pomohlo k těm zkratkám připsat i jména. Taky jsme byli rádi, že dojíždíme 3 a můžeme se podělit o dovoz, ale to by se nedalo nic dělat.
Snad to nějak dáme:-)

Datum: 30.07.2009

Vložil: Naďa

Titulek: Re: Tréninky

Rozpis se jmény dětí už je v NOVINKÁCH. Snažili jsme se rozvrhnout tréninky tak, aby byly pro všechny tři Chvaletické dostupné - ale Lenka (mládež/dospělá), Jůlinka (junior), Tomík (dítě) - u všeho to prostě nejde (formace, tréninky výkonnostních tříd - paso doble pro Tomíka by asi zatím nebylo vhodné apod.) Vždy se ale alespoň dva Chvaletičtí sejdou. Největší problémy budou s Lenkou...
U Toma a Jůlinky je možno propojovat skupiny obou - ED ( Jůlinka) a jakékoliv N (Tomáš)
Nejlépe zavolejte až si prostudujete ROZPIS, nebo pošlete Julču někdy do Kolína - od srpna bude rozpis vylepený v tančírně.

Datum: 29.06.2009

Vložil: Šárka Hulová

Titulek: Tréninky

Je skvělé, že přípravka je tentokrát tak brzy. Pondělí 13.:45 - 14:30 je ideální čas pro malé děti. Děkuji za něj. Zatím jinak Denisku neumím zařadit. Děkuji

Datum: 30.07.2009

Vložil: Naďa

Titulek: Re: Tréninky

Nám by se hodily časy ještě blíže po obědě - ale spousta dětí je dojíždějících, takže s tím nejspíš budou nějaké probémy.
Deniska + Patrik zatím skupina N2 (hlavně kvůli věku), ale mohou trénovat s jakoukoliv N skupinou - a díky tomu, že Páťa dojíždí se sestřenkou Antekou Čechovou (N+) to asi bude i nutné.
1 - 2 tréninky N, formace děti, škola, mladší HolkyDance (nebo Tanečák)
patronem: Adélka Jakubů

Datum: 28.06.2009

Vložil: Giorgio Cadorini

Titulek: taneční pro dospělé

Budou i kurzy pro dospělé začátečníky? Jestli ano, prosím ne ve středu a čtvrtek večer.

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek