Itálie: pasy a zálohy

30.01.2009 15:00

Pasy:

Takže doufám, že už si všichni vyřizujete pasy, ministerstvo je doporučuje všem dětem, i těm, kdo mají děti na občance. (To je na stránkách ministerstva, ale není tam uvedena konkrétní země, tak se poptejte, at nejsou zbytečně problémy.) Pokud budete někdo na pasovém, zeptejte se také, zda potřebujeme nějaký soupis ověřený notářem a plnou moc, že nám děti svěřujete jako je to třeba nutné pro školní výjezdy do Chorvatska... A pozor! U prvního pasu je potřeba buď 6 týdnů čekání, nebo výjezd do Prahy pro doložku o státním občanství...

Na tréninky přineste na lístečku napsané číslo pasu

 

Kostýmy:

Každý tanečník (u sourozenců stačí dohromady) bude mít obal na kostým (ne igelit) s viditelnou jmenovkou! Povezeme smontovatelný věšák, ale je třeba kostýmy ohlídat a mít v pořádku... Nevíme, jak budou přidělovány šatny, ale jistě nebude možno pro každý soubor z 400 vystupujících zajistit vlastní šatnu, nemůžeme si dovolit nechat někde válet neoznačené kostýmy!

 

Zálohy:

Každý účastník zájezdu (mimo organizační tým): 44 Euro (ubytování + polopenze)

- pokud jede z jedné rodiny více nominovaných tanečníků, jeden bude zálohy ušetřen...

Zálohy budou vybírány na tréniních po jarních prázdninách (v eurech)

 

Organizační tým: vedení klubu (V. Vidner, N. Eretová, J. Strnad)

                          tan. instruktorka M. Pešková

                          organizátorka + překladatelka V. Štěpánová

 

Nominace:

Pokud dobře počítáte - zatím se vše týká 39 dětí, ačkoliv jich nakonec pojede pouze 37! Není to možné udělat jinak - nemoci, zlepšení - zhoršení, zlomené nohy, ... musíme mít nějaké rezervy, je třeba s tím počítat a připravit na možný neúspěch při konečném výběru i děti...

Diskusní téma: Přihlášky do Itálie a pasy

Datum: 07.02.2009

Vložil: Zborníkovi

Titulek: zálohy

Doplatek bude v korunách ? Kolik zhruba a kdy ?

Datum: 08.02.2009

Vložil: Naďa

Titulek: Re: zálohy

Mno... momentálně to vypadá, že sponzoři něco zaplatí, takže maximální doplatek by byl cca 10 euro tam na jídlo před odjezdem... plus kapesné na případné limonádky zmrzky a další nezbytnosti.. :-)

Datum: 28.01.2009

Vložil: Hermannová Jitka

Titulek: pasy

Pro Tomka zařizuji první pas a do Prahy jezdit nemusíme. Vše se zařizuje v Kolíně na bývalém okrese, budova C ( ve dvoře), přízemí. Tři týdny trvá Osvědčení o státním občanství a tři týdny pas.

Přidat nový příspěvek