Přípravy na Itálii

10.02.2009 18:59

 Jelikož se nám odjez do Itálie blíží, je třeba vybrat čísla pasů a penízky. Po dohodě s prvními platícími rodiči jsme stanovili částku, která se bude vybírat, na 50 Euro za účastníka (dítě i dospělý). Od této platby jsou osvobozeni sourozenci (z rodiny platí vždy jen jedno dítě) a realizační tým. Částku jsme zaokrouhlili, jelikož v bance nemusí mít drobné a my také nemáme z čeho vracet. Díky snaze rodičů a podpoře sponzorů bude tato platba konečná, doplácet by se nic nemělo. Pojištění, autobus, jídlo, startovné a vstupné dětem zaplatí klub. Rodiče si vstupné budou muset zaplatit na místě sami. Všichni pak také svoje mimořádné výdaje za limonády, zmrzliny apod. Cenu za ubytování se podařilo ještě snížit o 2 eura na noc také proto, že jsme přistoupili na to, že si každý vezme vlastní prostěradlo, povlečení a ručník. U jednotlivce jde o 4 eura, ale u celého klubu se pak jedná o 200 eur, což už je celé jedno startovné. Autobus je  velký, všechno se vejde!

 

Od středy 10.2.2009 bude na tréninku vybírat:

Alena Kozáková 50 Euro

Jana Vyhlídalová čísla pasů - je nutné donést celý pas, abychom zapsali a zkontrolovali údaje, především místo narození!

 

Nic nedávejte do ruky trenérům, ti mají svého nad hlavu a taky od toho mají lidi, že jo Álo... :-))))

 

Honza...a Naďa

Diskusní téma: Přípravy na Itálii

Datum: 24.02.2009

Vložil: Jana Vyhlídalová

Titulek: čísla pasů

Jak jistě víte, vybírám čísla pasů, nebo OP, podle toho, s jakými doklady tanečník (nebo dospělý) pojede. Vzhledem k tomu, že se mi teď už scházejí čísla po jednom, nebo žádné, myslím si, že nemá cenu, abych seděla na trénincích 3x v týdnu. Prosím tedy děti i rodiče, aby mi nosili pasy pouze v pátek. Od většiny už čísla mám, ale někomu se ještě pas vyrábí, tak hned jak je budete mít, počítám, že za mnou v pátek přijdete na trénink. Děkuji J.V

Datum: 14.02.2009

Vložil: Petra Pešková

Titulek: Pojištění

Honzo, jak je to s pojištěním rodičů? Máme si něco shánět sami nebo to bude hromadně s tím, že si to rodiče doplatí?

Datum: 15.02.2009

Vložil: Alena K.

Titulek: Re: Pojištění

Pojištění bude společné.

Datum: 15.02.2009

Vložil: Pojištění

Titulek: Re: Re: Pojištění

Jej, tak to ještě v úterý domluvíme - musela by se zvlášť vybrat částka od rodičů, zapsat všechny údaje, které pojišťovna vyžaduje a pak to ještě nějak zařadit do našeho účetnictví, což bude asi problém...
Proberte to v úterý s Honzou...

Datum: 11.02.2009

Vložil: Honza

Titulek: Místo narození

Pro ubytování je nutno uvést místo narození, takže kdo jste již nahlásil číslo pasu a nenahlásil jste místo narození, tak tak prosím učiňte.

Datum: 11.02.2009

Vložil: Jana V.

Titulek: Re: Místo narození

Prosím ještě jednou ty, kteří mi už pasy ukazovali, ať je znovu přinesou. Je důležité, aby souhlasilo vše podle těch dokumentů, které si s sebou povezete. Děkuji Jana V.

Datum: 11.02.2009

Vložil: Honza

Titulek: vysvětlení

Ne, Naďa opravdu žádné peníze neztratila, ale stalo se zvykem, že se příspěvky platí tomu, kdo je zrovna po ruce, nejčastěji Nadě, která zrovna trénuje a nemá na to ani čas ani myšlenky. Sice si to napíše, ale pak něco dostane ona, něco já a něco Jana, tak to pak musíme dávat dohromady a dá to práci a někdy i zmatky. Když dáte peníze tomu, kdo je má vybírat, tak na to dostanete doklad a je to v pohodě. Takže svým výrokem "nebo se to už nenajde" jsem chtěl říct, že trenéři teď před Itálií budou mít spoustu práce s tréninky a dalšími věcmi a když by jim někdo zase strkal peníze do kapsy při tréninku, tak by se opravdu mohlo stát, že se ztratí. Nic víc.

Datum: 10.02.2009

Vložil: Miska

Titulek: itoska

peknej zaver......:)

Přidat nový příspěvek