SCHŮZKY rodičů a dětí - NOVÉ TÝMY 2013

31.01.2013 14:00

Nová soutěžní sezona začala, týmy začnou připravovat nové soutěžní choroegrafie. Na chůzce se dozvíte všechny informace k soutěžní sezoně, co se bude připravovat, kdo je v základní sestavě, o co se mohou děti ještě zajímat, ale také že soutěžní sezona je CELÝ ROK - a že tým, který bude dán dohromady, bude pracovat celý rok. Nechceme týmy během sezony měnit - dostat se do týmu není tedy jen "bonus" ale hlavně zodpovědnost - pro dítě i pro rodiče...

 

Na schůzky každé věkové kategorie jsou zváni jednak nominovaní tanečníci a jejich rodiče, ale i další, kteří chtějí zkusit třeba sólo, duo, párovku, nebo salsashine. Kromě nich i VŠICHNI OSTATNÍ DANÉ VĚKOVÉ KATEGORIE - kteří chtějí vidět a slyšet, jak jsou na tom jejich děti a proč případně nejsou v týmu nebo jeho základní sestavě. Můžete vidět nominované děti v pohybu - případně mezi nimi i svoje. (Děti by to nemělo nijak ranit, většnou znají svoje slabiny i přednosti a umí se zařadit mezi ostatními). Tanečníci, kteří nebudou v týmech, by měli využít možnosti prosadit se např. v sólu nebo duetu, nebo v slase shine.

 

14:00 - 15:00 MINIKIDS formace

15:00 - 16:00 MINIKIDS týymy a sóla a dua

16:00 - 17:00 CHILDREN párová formace a párový minitým, párovky sólové

17:00 - 18:00 CHILDREN tým A, tým B, sóla a dua, salsashine sólo i duo

18:00 - 19:30 JUNIORS synchro formace, tým A1, A2, tým B, sóla a dua, salsashine sólo i duo + kluci (kteří chtějí do další párovky typu Green Latino)

 

Účast důležitá. Sólisté a dueta mají mít připravené náměty a nějakou krátkou variaci :-)

 

Gymnastika normáně je, indiviudály s Jirkou (pokud neřekl jinak) jsou také. Ostatní tréninky nejsou, ale děti z týmů jsou přítomné společným schůzkám, obléct se normálně na trénink, budete i tančit... (Po 17:30 volný malý sál)

 

NOMINACE do závodních týmů 2013: