Soustředění ohlédnutí

21.02.2009 09:00

Soustředění, ze kterého neomlouvá ani SMRT! :-)) Týká se všech, kteří byli nominováni do Itálie

SOBOTA 21. února

9:00 - 12:00 - Mládežnická Formace -  Fantom

9:00 - 12:00 - Dětská Show - Já tak rád trsám, trsám (Lemuři)

12:00 - 14:00 - polední pauza - každý dle svého... nebude organizováno hromadně... 

14:00 - 19:00 -  Juniorská formace Yellow Mix (loňská žlutá, připomínám + Martin Havrda a Jessica)

                          Mládežnická formace

                          Kabaret

(V tomto pořadí - takže postupně odcházíte domů! Myslím, že si vás v Itálii užijeme dost, takže nám nechte večer a noc v klidu... :-)

 

 

NEDĚLE 22. února

Taaakžeeeee... plakali jste, že je málo soutěží, že byste nám chtěli přivézt nějaká ta Fka a body, abyste nám udělali radost, takže jsme si na ten rozpis ještě jednou sedli a snažili se nějak vyjít vstříc alespoň několika z vás.

Znamenalo by to ale, že se mládež zepře a vstane ráno brzo! Soutěže se přihlašují do středy, takže v ÚTERÝ se musíme maximálně domluvit.

 

VARIANTA A 

( ale to by vás stálo hodně gumových medvídků, protože to bych musela vstávat i já... :-)

7:30 - 9:30 mládež Fantom (ale všichni by museli být na parketu přesně a včas a s úderem půli..., takže před školou v 7:15!!!)

- tím pádem by mohla být Dominička s Vojtou na soutěži, protože mají celkově jen dvě do letních prázdnin...

- a po tréninku by stihli ještě odjet na soutěž do Říčan všichni Céčkaři i Béčkaři :-)

9:30 - 12:00 - Lukáš + Žaneta show "Dance with me"

12:00 - 15:00 - Děti nová formace (Dominika s Vojtou by sebou museli z Říčan hnout... a Lukáš se Žanetou by mohli být mimoříádně vypuštěni kolem druhé hodiny)

 

 

 

Diskusní téma: Soustředění 21., 22.02.

Datum: 25.02.2009

Vložil: Miška

Titulek: soustředění

No tak to ja bych si taky zvolila tu 1.možnost.....Ale někdy se odreagovat musíme a vím že na treninku by to byt nemelo.....ale s bezva lidma to jde samo. Ale zastávám nazoru nadi.

Datum: 23.02.2009

Vložil: Naďa

Titulek: soustředění - zpětně

Tak máme intenzivní víkend za sebou, hodně práce se udělalo, dost jí ještě zbývá a sil ubývá! :-) Mláďata sice neměla tolik tréninkových hodin, ale musím je docela pochválit, zlobení a spoustu řečí jste si většina z vás tentokrát odpustila a hlavně sólové pokusy byly úplně naplno a s maximálním soustředěním. Holky všechny pokročily v trénování provazů a s optimismem říkám, že v Itálii budou na zemi všechny. (Martinka s rukama nahoře zabodovala!)
Kluci sice trošičku zaostávají - hlavně co se týče rukou, postavení těla a ostrosti - ale jejich "pánská jízda", kdy tančili bez partnerek, byla ucházející a mnohem lepší než minule. Nejvíc otravoval jako vždy Péťa - asi si myslí, že všechno už umí a trénovat nepotřebuje. (Mýlí se:-) Také se ukázalo, že vytrvalost a snaha se po nějakém čase vždy projeví - některé malé mazáky asi muselo překvapit, jak svoji sólovku odtančil Tom s Terezkou.
K velkým bych asi měla hlavně tohle - příště si před soustředěním připomeňte ty perné chvíle ve Vítkovicích, kdy jste se sami snažili vytvořit formaci. Asi nemusím mluvit dál! Každé vaše slovo, otočení, uhihnutí a vybočení z řad po dotancování nějakého úseku bourá celou koncepci a myšlenky toho, kdo to všechno má dávat dohromady. Chcete jet na festivaly, na soutěže - a všechno stihnout je skoro nadlidský výkon. A vy tedy moc nepomáháte. Já vím, jste v pubertě, chcete se bavit, nejenom trénovat, ale ono všechno dohromady nejde. Je třeba to oddělit. Jeden víkend makat - a pak si v Itálii užít! Je vás jako psů a všichni chcete vystupovat nebo soutěžit v nějaké formaci - a aby to bylo možné, musí jich být postaveno několik. A nevím, kolik klubů v republice má na sezónu 6 různých formací - jako letos vy...
Jste už dost velcí, aby jste si tohle všechno uvědomovali. Udělalo se sice dost práce, ale mohlo se udělat ještě mnohem víc a bez takového vypětí sil, které nás to stálo a bez stresu a nervů, že to nestihneme.
Dalším myšlenkou, která mě během víkendu napadala je to, že máte strašně krátkou paměť! Ještě nedávno se řešilo, kdo vůbec v mládežnické formaci bude, že tam nezapadají ani Dario, ani Michal - ale že se budou snažit a makat, aby to zvládli... No a den se se dnem sešel a paměť je děravá. Výtky Michalovi padají jako hrách na stěnu - a on si vůbec neuvědomí, že by to mohl všem ostatním kazit a že je strašně vidět a že se také může stát, že bude formace jen sedmipárová!
Tak doufám, že celé ty dva týdny, které nám zbývají to bude trochu jinak... že všichni budou tancovat jako Jíra, ale poslouchat jako druhej Jíra! :-)
Představte si sami sebe za dva týdny před startem v Lignanu - sál plný lidí, nervozita stoupá - a vy nastupujete buď klidní, že všechno umíte, že víte, kdy je jaký krok a přechod a soustředíte se jen na řady a hudbu - a nebo stojíte v koutě vystrašení a vynervovaní, protože jste tréninkům nedávali tolik a protože jste si během vysvětlování povídali a čučeli jinam! Ja bych teda brala tu první možnost... :-)))

...a teď si můžete postěžovat do deníčku! :-)

Datum: 18.02.2009

Vložil: Naďa

Titulek: soustředění

O soustředění před Itálií jste všichni věděli dopředu a počítali s ním. Musíte si uvědomit, že když něco chcete, musíte tomu něco obětovat. A také, že tanec je jednak párový sport (měli byste být zodpovědní vůči svým partnerům) a jednak kolektivní (ve formaci jste jeden tým, jeden mančaft). Myslím, že je na místě, abyste byli informováni, že máme opět jednoho tanečníka "omluveného" Nechci, abyste si mysleli, že měříme dvojím metrem a že někdo může a jiný ne! Jsou ale věci, se kterými nic neuděláme. To ale neznamená, že s nimi souhlasíme a že jsou fér! Každopádně je na každém, aby si popřemýšlel a nakonec si vybral... Pokud chcete jezdit na velké soutěže, zahraniční festivaly apod. i dobudoucna, absence na soustředěních ať už letních nebo přípravných nebude možná! Myslím, že je to pochopitelné a že mi většina z vás dá za pravdu. Je mi líto partnerky tohoto tanečníka, ale nejsem s to s tím momentálně něco udělat.

Přidat nový příspěvek