SOUSTŘEDĚNÍ ŠPANĚLSKO

28.06.2019 10:00

Soustředění ve španělském LLoret de Mar /  VIDEO 2016   /  VIDEO 2015VIDEO 2014

SRAZ - pátek 28.6. mezi 09:30 a 09:45 na nádraží v Kolíně. Odjezd v 10:00. Pražáky - konzervatoristy budeme muset nabrat po cestě - optimálně Stodůlky nebo Černý Most (je vás 5 - tak se domluvte dohromady). Pokud někdo z ostatních, co jsou na trase, má problém s dojezdem na 09:45, ozvěte se - můžeme Vás nabrat někdě na pumpě na dálnici směr Praha...  Na 99% budeme mít 49 místný autobus a jede 49 osob - tedy všechna místa zaplněná. Ti, co se jim dělá špatně a mladší děti jedoucí bez rodičů mají místa rezervovaná vepředu... (pokud se budou chtít přesunout, není ale problém). Zasedací pořádek pak zůstane po celou dobu cesty stejný. 

POKYNY K ODJEZDU

DOPRAVA: autobus CK Monatour / během cesty lze u řidičů koupit za české peníze studené nápoje, během zastávek i nápoje teplé, na večerní zastávce i párky s chlebem. Na pravidelných zastávkách se v některých zemích platí poplatek za použití WC, je potřeba mít nějaké drobné centy nebo eura. Do autobusu je možno si vzít 1 větší zavazadlo do úložného prostoru a jedno menší nahoru jako příruční (max.45x40x15cm)

NÁVRAT neděle 07.07. v pozdějších odpoledních až podvečerních hodinách, Pražáky možno vyhodit po cestě, Domažličáky na Svaté Kateřině / naše letecká miniskupinka to má SO - SO

TRENÉŘI - DOSPĚLÝ DOZOR: Vláďa Vidner, Naďa Eretová, Oldřiška Neumannová / (zpáteční autobus pak bude doprovázet jen Oldřiška Neumannová)

S SEBOU - do autobusu: 900Kč na doplatek all inclusive, cestovní doklady, pojištění (ti, co mají svoje), kinedryl a sáček (komu se dělá špatně), svačinu, pití a věci pro pohodlí cesty (polštářek, mikina nebo nějaké přikrývka atd.). České drobné na nákupy pití a třeba párků od řidičů autobusu, drobná eura na toalety na zastávkách. 

FINANCE: Platba bus-výprava 8.990Kč (+3000Kč / osoba při garanci dvojlůžkového pokoje), pojištění objednané přes CK 300Kč, 900Kč doplatek ALL inclusive. K tomu je nutno počítat s pobytovou taxou (1 Euro / osoba starší 16 let / den). Tu vybereme v eurech ve Špnělsku během 1. - 2. dne. Společně počítáme s jedním výletem - a to do Marinelandu (doprava marineland busem + vstupné dítě do 10 let 19E a dospělý 29E) - se slevou od Monatouru to bude 15E dítě do 10 let a 20E dospělý. Kdo nechce čekat fronty, může si připlatit fast pas - vloni byl za 10E... Pokud se rodiny rozhodnou, že do Marinelandu nepojedou - nevadí, děti jedoucí BEZ rodičů musí výlet absolvovat, protože dozor všech 3 trenérů bude tam... Kapesné pak už na jen výlety (Marineland) a další útratu dítěte mimo hotel. Můžete dát část dětem a část v zavírací fólii - oblálce označené jménem nám...

FAKULTATIVNÍ VÝLETY A DALŠÍ MOŽNOSTI: případně ve skupině po dohodě - velký Tarzan park - lanové centrum v korunách stromů - dostupné pěšky 2-3km, vtsup 8 -10E. Zjišťujeme také podmínky vstupu do malého klouzačkového ráje u hotelového komplexu Grand Garbi Park (jednou jsme byli a nadšení). 0,8km od hotelu jsou také krásné zahrady svaté Clotidly (je tam ale také vstup). Další fakultativní výlety pak nabízí CK (Barcelona, výlet lodí, Montserrat, večer s flamencem atd.) Pokud se budou chtít starší děti jedoucí bez rodičů přidat, budeme vždy chtít SMS potvrzení od Vás z Čech, že je "jen" s delegátkou pustíte... (Už takhle byli v minulosti několikrát a vždy ke všeobecné spokojenosti)

PROGRAM - sport, relax, zábava, tanec (v rámci vystoupení pro veřejnost) a zároveň dovolená pro rodiče. Každý den ráno běháme po kolonádě u pláže, pak navážeme strečink, někdy ještě plavání. Během dne koupání v moři, využití venkovního sportoviště (venkovní fitko - posilko, obratnost), na trávě blízko pláže nebo v areálu hotelu pilujeme po skupinkách akrobacii. Tanec v rámci příprav na vystoupení a pak během veřejných vystoupení. Ve volné dny podvečerní vycházky do městečka. Společný výlet do Marinelandu (skoro celý den). Vystoupení nás čeká v našem hotelu, na pobřeží na place, kde se pořádají akce a koncerty "pod nevěrnicí"  (ST 3. července 18:00 - 19:00) a nejspíš na závěr pobytu vystoupení v Albě (náš bývalý hotel). V den vystoupení je večeře CELÉ VÝPRAVY (tedy nejen vystupujích tanečníků a jejich doprovodu) přesunuta do hotelu ALBA. Ostatní si prostě udělají hezkou vycházkou s výbornou večeří v jiném hotelu a můžou posedět na terase... 

DÁLE S SEBOU: případné léky i s jejich dávkováním, děti, které jedou samostatně lísteček s aktuálním kontaktem na rodiče (a nebo mi rodiče při odjezdu pošlou SMS, abych si spojila tel. číslo s jejich jménem), sportovní oblečení + obuv na běh (nejlépe 1x uzavřené tenisky) + dostatečné množství ponožek do nich, plavky, osušku (ta hotelová se nevynáší z hotelu), opalovací krém, sluneční brýle, malý batůžek nebo plážovou tašku, a další osobní věci dle vašeho uvážení

KOSTÝMY - sólové na shine, + týmové (Dobrodružství v džungli, Armagedon, Démonky, Heart Attack, Otrokyně, starší kluci černé body s kabátkem, mladší triko z Krotitelů i Diamonds). Týmovým, kteří kostým vraceli, protože nejedou do Maďarska, jim ho přivezeme, fialové penízky také přivezeme - ale na konci Španělska opět vybereme... OBUTÍ - latinky i piškoty / + SÓLISTÉ KOSTÝMY na tématická sóla (dueta)

HOTEL ROYAL BEACH **** výborná poloha, skvělé jídlo, venkovní i vnitřní bazén, vířivka na střeše