SOUSTŘEDĚNÍ ve Vítkovicích

14.08.2016 08:30

Kondiční soustředění Vítkovice - ve dnech 14. - 18. 8. si dali Crossáci do těla ve Vítkovicích v Krkonoších. Krátký turnus jsme využili do posledních minut, od ranního běhu v 07:15 do večerky ve 22:00. Trénovalo se hned po příjezdu a také ještě pár hodin před odjezdem! Naši vítkovickou "klasiku" (tanec, švihadla, trampolína, akrobacie, šplh, míčové hry) -  obohatil trenér Petr Neumann o fyzické tréninky, běhy, posilko atd. Když už jsme mysleli, že to nejde, šlo to ještě mockrát a mockrát. Někteří si sáhli hoodně ke dnu, hranice se posunovaly každý den. Zuby nehty se tempa drželi i nejmenší - je třeba jim vytnout poklonu! :-) Noční bojovka v režii juniorů prý byla podle slov mladých superděsněstrašná! :-) K tomu jsme každý den v tělocvičně trénovali synchra - jak týmy, tak dueta a došlo i na "shine" (už máme 9 disciplín - všechny 3 karibské tance, všechny LA tance a ještě volný styl). Trenéři Vláďa, Naďa a Petr sice neměli ani 1 minutu volna, ale týden s dětmi jsme si užili.

 

Informace před odjezdem:

Po letech bychom při zájmu dětí navázali na soustředění ve Vítkovicích. Bohužel v termínu, který jsme si vytipovali, jsou VÍTKOVICE plné. :-( Termín tedy 14. - 18. srpna (tedy neděle ráno - čtvrtek večer) - doprava společným autobusem (autobus Ladýřová)

ODJEZD: neděle 14.8. sraz v 08:00 od budovy 4. ZŠ / první jídlo ve Vítkovicích oběd

NÁVRAT: čtvrtek 18. 8. v cca 19:30 v Kolíně (u 4. ZŠ)

Nešlo by ale ani o klasické párové soustředění ani o konkrétní přípravu na Sardinii - protože i podle zájmu jsou děti, které by rády jely, různého věku, technických dovedností i stylů. Šlo by spíš o kondiční soustředění - kde by se sportovalo, trénovaly všechny tan. styly (karibik - LA - show) - skupinky by někdy trénovaly spolu, jindy by se střídaly. V případě účasti několika párů by určitě každý den proběhl pro tyto páry i trénink párový (ostatní by měli v tu dobu kondičku).

U školy, kde se bydlí je řeka, ale je studená, bazén v nedalekém hotelu byl bohužel před 2 lety zavřený - o nové možnosti koupání zatím nevím. Odvážlivci zkoušeli řeku, ti ostatní se v ní aspoň cachtali. Také tam máme k dispozici hřiště, přivezli bychom trampolínu, starší by připravili noční bojovku mladším - prostě klasické společné letní soustředko.

Na soustředění máme připravené nové medaile i hezké ceny:

Cena: 2 800Kč (V ceně: doprava, ubytování, strava 5x denně, pitný režim, pronájem tělocvičny, trenéři, zdravotník s autem, ceny atd.)

Trenéři: Vláďa Vidner, Naďa Eretová, + kondiční trenér Petr Neumann

ÚČASTNÍCI SOUSTŘEDĚNÍ:

       
Verča Martínková Valča Jíchová Naty Romportlová Lukáš Ditrich
Martina Vorlíčková Naty Sochorová Adéla Bukačová + Vítek Ulrich
Klaudie Burdová Marika Melezínková Klára Benešová Michal Provazník
Naty Sedláčková Denisa Krásná Bety Kvapilová Jakub Navrátil
Gábi Pácalová Nela Pudilová Oli Neumannová David Scholze
Nela Krásná Týna Honcová + Martina Ulrichová + Filip Švanda
Míša Nezbedová Tereza Karpíšková Veronika Větrovská TRENÉR V. Vidner
Nikola Čepeláková Nela Humlíčková Johanka Soukupová TRENÉR N. Eretová
Mary Nguyen Viki Olivová Zuzana Vavrušková TRENÉR P. Neumann
Luisa Klímová   Kája Brožová - odjezd ve ST nemoc  
Naty Šturmová - nemoc Čížková Karolína - úraz Simona Grumlová - nemoc Darina Darebná - nemoc
modří - včas červení - se stornem Adéla Skryjová - odhláška Adam Beneš - nemoc

 

SOUSTŘEDĚNÍ ve Vítkovicích

CO S SEBOU

Seznam věcí na sportovní soustředění Vítkovice 2016: - kartičku pojištěnce nebo její kvalitní kopii - kontakt na rodiče - aktuální tel. číslo, na kterém budou k zaštižení v době LTS - případné léky i s uvedeným dávkováním, informaci o alergiích atd. SPORTOVNÍ OBLEČENÍ NA VEN - variantu na teplé i...