SOUSTŘEDĚNÍ Vítkovice 2009

28.06.2009 10:51

    Tak je to konečně tady! Začalo soustředění ve Vítkovicích. V diskuzi pod tímto článkem budou nepravidelně přibývat informace a drby o vašich dítkách. Vítany jsou samozřejmě i Vaše vzkazy a reakce. Když se to povede, tak budou i fotografie.

 

Honza

 

II. turnus

5.7. dopoledne   5.7. odpoledne

6.7. Taneční slalom

7.7. 

10.7. dopoledne   10.7. odpoledne

11.7.

12.7.

 

I. turnus: 

28.6.

2.7.

2.7. večer

3.7.

Diskusní téma: SOUSTŘEDĚNÍ Vítkovice 2009

Datum: 03.07.2009

Vložil: Valja

Titulek: ahoj všem

Už jsem se strašně lekla, že Dário snad uklízel a dokonce použil koště... že s ním dělal blbosti mě vůbec nepřekvapuje. Jinak je to u vás určitě perfektní, protože Dario vůbec nekomunikuje s rodiči a Julča odmítá brát telefon.Tak se mějte a užívejte si. Valja, babička a 2 psi-Barča a Sára.

Datum: 03.07.2009

Vložil: Radka Kovaříková

Titulek: Zítřek

Zdravíme všechny do Vítkovic. Už se strašně moc těšíme na to, co jste se všechno naučili a co nám předvedete.Zítra má být krásně sluníčkově tak si to všichni pěkně užijeme.Moc díky za spoustu informací, fotek a zábavných zpráviček.Je to bezva být takhle ve spojení:-)
Tak nashle zítra!

Datum: 03.07.2009

Vložil: Naďa

Titulek: postýlka

Aktuální informace od pana starosty - postýlka Honzíka Kašpara stála 1480 Kč! Tak mu doma rozbijte kasičku a přivezte mi to - mám pro vás u sebe doklad (postel jsem zaplatila)
N

Datum: 03.07.2009

Vložil: Naďa

Titulek: pátek

Hezké ráno přeju - Tomík Brant má spočítáno, že bude vzhůru už jen 18 hodin - a pak už bude doma... :-) Je dopoledne, hudba už opět hraje, rozcvička na 2- 3 - 4 - 5 písniček v plném proudu.
Včera ještě proběhla soutěž v improvizačkách - zapojila se většina tanečníků - pochvala náleží i klukům (hlavně tedy za statečnost)
do finále postoupili tito:

Martinka Proch. s Maruškou Strak.
Deniska Sýk. s Bětkou
Broučci (Majda, Dominika, Martinka Peš., Romanka, Deniska Hul.)
Dominika se sólem
Klárka se sólem
Barča se sólem

S přípravou vystoupení i kostýmů pomáhaly i instruktorky - padla spousta látek, špendlíků i provázků - a hlavně se vypatlaly kýble barviček.

1. místo Barča
1. místo Broučci
2. místo Dominika
2. místo Klárka
3. místo Martina s Maruškou
3. místo Bětka s Deniskou

... a máte se na co těšit. Program na sobotu má už 19 čísel! :-)

Datum: 02.07.2009

Vložil: Naďa

Titulek: čtvrtek kvečeru

Drnda konečně zavolala domů. :-)
Honzík Karban měl nejdříve představu, že jede na mejdan se spoustou krásných holek, tak byl trošku rozmrzelý, když jsme mu ji nabourali (teda ne představu o krásných holkách, ale tu o tom mejdle) - ale už vyšlapuje a pokroky jsou vidět. Jen s těmi holkami to pořád koulí stejně dobře. Včera jim nesl batůžky až na kopec (teda nesl ho i Jendovi, tak nevím:-) … a dnes ho bolí ramena!
Honza Kašpar po tom prvním průšvihu s postýlkou srazil paty a je také v pohodě - i ty ztracené brambůrky Patrika, které Honza sváděl na Davídka se vpořádku a nenakousané našly:-)
Davídek rozumrada řeší každý krok - a válcuje spoustu starších kluků! Malý Páťa je úplně nejneproblémovější člen crossácké bandy - je stále v pohodě, pořád se usmívá, trénuje, hraje si a na nic si nestěžuje! A s malou Deniskou tvoří super pár. Při soutěžích porazili v jivu i starší páry.
Tom Hermann byl svojí instruktorkou přejmenován na HEŘMÁNKA, Martin Vejtruba se při tanci občas i USMÍVÁ, Kuba Strnad si stále naříká na bolavá zádíčka, každý večer mu je, rozmazlenci malýmu, masíruju - že by to bylo tím, že je pořád hrbatý a teď je musí celý týden rovnat? :-) Ony se ty svaly vytvoří! Jirka Kuprů je borec na všechny druhy sportů a jeho instruktorka si vždycky medí, když jsou nějaké sportovní soutěže... :-)
Dario každé ráno budí pokojík malých holčiček, (kde spí, aby ho velcí nerušili) tak, že začne prozpěvovat: „ Hola, hola – chleba volá!“
Tomáš Kašpar je u všech průšvihů - ale vždy z toho vyjde bez poskvrnky – jen šel prostě náhodou kolem…
Právě se připravuje soutěž v improvizacích. Je protentokrát dobrovolná a navíc také kostýmovaná – holky s instruktorkama šily celý den! Hadříky, pentle, nitě a provázky jsou všude! Kostýmy bude dotvářet i líčení – holky se vyblbly – malá Deniska má na obličeji nádherného motýla, pak tu máme můry, pankery i převlečené kluky za holky. No těpic – u prvních nácviků jsem nebyla – se zbytkem jsme dodělávali fyzické testy. Tentokrát dřepy na jedné noze ( z nízké lavičky) a lebedy na čas. Trochu se projevila únava, ale Johanku a Anetku jsme při 200 dřepech na jedné noze musela zastavit a prohlásit absolutními vítězkami. (Někteří kluci jich dali jen 30)…
Regenerační kafíčko, které bylo prohlášeno HNUSEM STOLETÍ není nic proti regeneračnímu BANÁNU! To se má druhý turnus na co těšit, kakao došlo! V záloze je ještě pistácie, ale ta byla už v obchodě prodejcem prohlášena za odpornou…) No co naplat – svalíky to potřebují!

Datum: 03.07.2009

Vložil: Věra Semrádová

Titulek: Re: čtvrtek kvečeru

Zdravíme LIŠÁKY, MYŠÁKY, KAČENKY, BOBRY a ostatní havěť. Těšíme se co nám tenhle zvěřinec předvede v sobotu, obzvlášť na nové formace instruktorů a improvizačky jsme móóóć zvědaví. Ze zpráviček je zřejmé, že si to tam pěkně užíváte a vypadá to, že instruktoři se osvědčili a chopili se svého úkolu zodpovědně - Eliško, Jirko, Kačko a Míšo moc vám fandíme . Jenda vytíral koupelnu???????? Náš údiv nebere konce.

Věra a Aleš

Datum: 02.07.2009

Vložil: Vejtrubáci

Titulek: Pozdrav

Tak ten týden strašně utekl a bude nám skoro * strašně líto,že Matesa zítra odvezeme.Jinak to zařídit nešlo. Budiž mu útěchou ,že ho čeká houbové království paní Princové a "naučné stezky bratra Toma"!Jsem naprosto přesvědčená,že se mu nebude chtít domů a bude předstírat různé spektrum chorob a nebude poznávat vlastního otce ,natož věci,které týden používal,aby je nemusel balit.Jeho nabyté zkušenosti doufám zúročí v září až půjde brácha do taneční:Moc všem děkujeme za veškerou starostlivost a těšíme se na fotky.Přejeme krásný zbytek pobytu a super prázdniny.

* psal tomí :D

Datum: 02.07.2009

Vložil: Miška M.

Titulek: zdravím

Ahojky všichni, moc vás zdravím :o)
Tak ze všech zpráv, co tady jsou, jak od Honzy, tak od Nadi, vidím, že se opravdu nenudíte... (to bude asi tím Láďovým nabušeným programen... na který já už se strááááášně moooooc těším.......:o))) , ale také to bude určitě tím, že jsme všichni skvělá parta a umíme se pobavit a zasmát v každé situaci... Ze všech hlášek, ale konkrétně z Dáriových by se měla někdy udělat knížka, protože tomu by se zasmál opravdu každý.... :o)..... A ještě k těm Jirkovým šatům, taky by se mi do céček jedny šikly................ :o)
Mějte se moooc krásně a už se tam k vám moc těším pááá......M.M

Datum: 02.07.2009

Vložil: Petra P.

Titulek: Soustředění

Koukám, že instruktoři jsou zapřaženi od rána do večera a je to jen dobře. Zkušenost k nezaplacení. Doufám, že si Míša v budoucnu občas připomene, že to trenéři se svými svěřenci někdy nemají jednoduché. Ale jinak jsem na tebe, Míšo,
moc pyšná, jak to zvládáš. Přeji všem, ať jim vydrží elán a už se moc těším na sobotní předváděčku.
Krásně si užijte zbytek pobytu!

Datum: 02.07.2009

Vložil: Naďa

Titulek: čtvrtek

Ráno začalo hned několikrát skvěle. Anetka ani nezkoušela přemýšlet, jestli jí náhodou není na zvracení - domluvili jsme se na tom večer, že dneska nebude a že to zvládne - a zvládla (blíží se konec, mamka v dohledu :-) - sluníčko svítí a Jirku Kupra už bříško nebolí. Vypadá to - jaká jsme marodka, ale nee - to jen hodně pohybu a dobrého jídla a trochu toho stýskání...
Martin Beran na soustředění konečně pochopil, jak se tančí jive - jeho pokroky jsou celkově neuvěřitelné. Trpělivost Jůlinky se vyplatila - pokud takhle vydrží, místo v juniorské formaci je letos jejich!

Dopoledne se opět pilují formace a proběhla soutěž družstev. V prvním kole si instruktoři rozřadili svoje páry a ty pak soutěžily ve čtyřech skupinách ve všech tancích proti sobě. Strategie se vyplatila nejvíc Mišce, která své MIŠÁKY dotáhla k největšímu počtu bodů. Za nimi skončili LIŠÁCI Elišky S., a o jeden bod za nimi pak KACHNIČKY Kačenky Z. BOBŘI Jíry V. měli těžší podmínky, Jirka musel své páry sepsat první a nemohl tedy taktizovat. Skončili poslední, ale se ctí.
Druhé kolo bylo bodované dvojnásobkem bodů - instruktoři museli každému páru vybrat jeden nejlepší tanec tak, aby obsadil sambu, chachu, rumbu i jive. Nejdříve se ptali dětí, co je baví nejvíce, ale když se první z nich přichmotýtl k výsledkům prvního kola - přepisovalo se a přepisovalo. Z hlav se kouřilo, ale většina nakonec vybrala dobře! Druhé kolo skončilo takhle:
KACHNIČKY - MIŠÁCI - BOBŘI - LIŠÁCI
Celkové umístění v soutěži družstev:
1. místo MIŠÁCI - Míša Pešková
2. místo KACHNIČKY - Kačka Zajícová
3. místo LIŠÁCI - Eliška Semrádová
4. místo BOBŘI - Jirka Vácha

Drby od instruktorů:
Vláďa neumí počítat - při rozcvičce řekne jedna písnička, myslí dvě a jsou to minimálně ČTYŘI (pokud si pamatujete, na Vláďovi špatné výpočty si naříkali už starší vloni)
Eliška nešťastně hledala peněženku a Kačenka kamarádka jí řekla " Chceš prozvonit?" (už jsou trochu unavení...)
Dario už se těší na Adélku - rád ji prý vymění za koště, se kterým tu občas skotačí (jako tančí, neeeee, že by uklízel...)
Holky na prvním pokoji jsou nějaké rozhádané - Maruška je poslala do pr... ( ale o co šlo, nevím)
Možná že by to mělo něco společného s odečty bodů za ranní úklid? :-) Hmmm, Při bodování byly totiž kočičky strašlivě uražené - věděly sice, že se uklízí, ale ONY SI POŘECE ŠIJÍ KOSTÝMY! No, Vláďo! (Nejvíc natáhla hubu Dominička!)
Při jivu mají ve formaci náskok na nohu partnera a Martin Nerušil má náhradní partnerku za maroda velkou Míšu. No jo, ale co teď s náskokem... Vyřešili to šalamounsky - naskakuje Martin! :-)

Velký bobr je ze své skupinky na nervy - teď je mikrofonem okřikoval: "Bobři nekousají hráz a jdou se seřadit!" Ale už na něj přišla Kachnička, že jí plete děti! Maj to těžké, instruktoři - ale s hadrem jsme je to ještě nenaučili, jak se těšila mamka Pešková. Umývárky vytíral včera Jenda - a teda, jen se leskly! :-)
A mooc pěkné je večer poslouchat, jak si instruktoři stěžují, že děti kecají, když jim něco říkají, že se otáčí, nedávají pozor a že už mají úplně vymluvené hlasivky! A že popadesáté ta samá chyba, to že je hrůza! A ty řady! Proč si to prý neohlídají... Balzám na duši, tohle nposlouchat. (Velkým to říkáme každý trénink celý rok:-)))
A dneska se všichni těší na polední klid! ( I my)

<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>

Přidat nový příspěvek