Nový název Tanečního Klubu

28.07.2008 08:50

Během prázdnin bude založeno OS a zaregistrován taneční klub. Byla vypsána velká soutěž o nový název klubu. Piškvorky byl název vzniklý pro taneční kroužek šesti devítiletých dětí tancujících na školních chodbách. Dnes už je situace jiná. Názvů se sešlo na desítky a mezi nimi si tanečníci během letného soustředění vybrali 3 finálové návrhy. Po dohodě s vedením pak byla TS Piškvorky přejmenována na CrossDance Kolín! Autor vítězného návrhu  - tedy Jůlinka - získá NOVÉ LATINKY (nebo že by standardky?)

 

Proč CrossDance? 

1. Cross je v překladu křížem, napříč - a to my teď tančíme - napříč různými styly. Také vlastně napříč generacemi - mláďata - junioři - a tančit chtějí i rodičové...

2. CrissCross je sambová figura

3. Cross je také křížek - takže plynule navazujeme na Piškvorky (mladším zůstane stále i název Piškvorky)

4. Cross - tedy křížek je to, čeho chceme mít na soutěžích plný počet! 

Diskusní téma: Soutěž o nový název Tanečního Klubu

Datum: 04.07.2008

Vložil: Kuba

Titulek: tak teda jo...

jestli si mám vybrat jeden, tak flash dance Kolín... Flash znamená Blesk, a to se k nám hodí, protože náš start byl tak trochu bleskovej, navíc to pěkně zní, není to jako označení pro amatérskej klub. Prostě není co dodat...:-D:-D:-D

Datum: 04.07.2008

Vložil: Kuba

Titulek: Re: tak teda jo...

a je to pěkná blbost, páč tohle skvělý jméno si vzal už někdo před náma, nějaká malá bezvýznamná taneční skupina...Nevim jestli by to vadilo, ale pro jistotu nahodim jiný jméno... Ale až někdy jindy...:-D

Datum: 04.07.2008

Vložil: Kuba

Titulek: Re: tak teda jo...

Když honza má criss cross tak já řikám Stop'n'go Kolín.......Je to taky hezká figura, je do jivu, takže nebude určitě tak složitá, Skoro všichni z piškvorek jí uměj, a navíc to nemá nikdo jinej v názvu... myslim teda jako, že to je rovnocenej soupeř pro criss cross...:-)

Datum: 04.07.2008

Vložil: Honza

Titulek: Re: Re: tak teda jo...

Tak tomu říkám trefa! Z tvých návrhů se mně a Nadě líbí nejvíc a pro mě je jeden z favoritů (rovnocenej crisscrossu). Má jen drobnou vadu a to, že doména stopandgo.cz je obsazená, ale to se dá vyřešit například stopandgokolin.cz.

Favoritů je ale víc, takže pište, diskutujte, ať máme co nejvíc názorů a návrhů ještě před soustředěním!

Datum: 05.07.2008

Vložil: julink@

Titulek: Re: Re: tak teda jo...

Milý Kubiku, já vim, že má partnerka poslouchat, ale v tomhle případě je mým favoritem Honzův CrissCross :) A jak už tady sám autor psal - to, že to navazuje na Piškvorky je prostě výborný... :)
P.S. To ale neznamená, že se nebudu snažit ještě něco vymyslet :-D

Datum: 03.07.2008

Vložil: Honza

Titulek: Latinky chci čím dál víc!!!

Začali jste přímo chrlit nápady, což je skvělé, ale chtělo by to, abyste nad tím víc přemýšleli. Pokud vás tedy napadne název, vložte ho do googlu a koukněte se, zda už se tak třeba nějaký klub nejmenuje (třeba jako XtremeDance Praha) nebo není jinak nevhodný (já takhle vyřadil nápad Dance4life, protože se tak jmenuje celosvětová akce proti HIV).

Jinak já chci taky latinky!!! Zatím jsem jen tak střílel od boku, ale teď tady mám těžkej kalibr a favorita na vítěze:

TK CrissCross Kolín - česky křížem krážem, jinak také figura v sambě. Kromě toho je to i česká varianta hry Scrable (mimochodem nejoblíbenější hra pana trenéra), takže by to hezky navázalo na Piškvorky :-)

Datum: 03.07.2008

Vložil: Kuba

Titulek: taky chci latinky...:-D

Jelikož bych latinky taky rád, tak musim odporovat...protože Criss Cross je skoro to samý jako piškvorky akorát anglicky, takže bysme se mohli klidně jmenovat stejně...há, to sem to hezky vokomentoval...:-D

Datum: 03.07.2008

Vložil: Kuba

Titulek: Noc

A teď sem si všim v kolik to píšu, zase vokolo půlnoci no... sem proostě noční pták no... taková sova...Teda spíš vejr no...:-D

Datum: 04.07.2008

Vložil: Honza

Titulek: Re: taky chci latinky...:-D

Hezky si to vokomentoval, ale to je přece plus! Jako výhoda, chápeš? Šlo by o vývoj názvu směrem k tanci (název figury je snad hodně o tanci) a přitom by zůstala vazba na starý název. Prostě geniální!

Jinak jsem rád, že se začíná diskutovat. Je to asi proto, že jsem rovnou k názvu napsal, proč si myslím, že je dobrej. Ostatní většinou jen hází. Takže Kubo, vyber svůj nejlepší návrh a napiš svoje argumenty, proč je nejlepší - to je správná cesta k latinkám! A ostatní samozřejmě taky!

Datum: 03.07.2008

Vložil: Zase Kuba

Titulek: Ještě něco

Show Dance Kolín
Flash Dance Kolín (blesk)
Thunderbolt Kolín ( taky blesk, ale trošku jinak)
Bewitch Dance Kolín, Nebo Bewitcher Kolín ( očarování, nebo okouzlení atd...)
Expert Dance Kolín, nebo jenom Expert Koín
Resolve Dance Kolín, nebo Resolve Kolín ( Odhodlaný...)
Revolver Kolín
Prásk Dance Kolín
Vagabond Kolín (tulák)
Harmony Dance Kolín, nebo harmony Kolín...

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Přidat nový příspěvek